• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zehir olan bir bayram daha

Bu arada eve kadın atmayı düşünüyorsa veya ihanet ediyorsa yollamaya bakar bir şekilde.
Sonradan neden fikir degistirsin?
Kararsızlık sendromu olabilir gibi geldi bana.
Bir arkadaşıma bu tip bir teşhis koymuştu psikoloğu.
Ama konu sahibinin eşi icin net konuşamam.
Doğru tanı ve teşhisi koyacak tedavisini yapacak olan hastası olduğu psikoloğu olacaktır.
Kadin zaten bir gün sonra gidecekken yok sen bugün git demenin mantigi ne, bunun kararsizlikla alakasi ne?

Kadin zaten bir gün sonra gidecekken yok sen bugün git demenin mantigi ne, bunun kararsizlikla alakasi ne?
Bugün git demesinde mantık aramadım zaten, sadece ihanet sebebiyle olabileceğini düşünmedim.
Konuyu bastan beri okursanız sürekli bir gel git,kararsız kalma durumu var.
Size göre neyle alakasi var peki??

Ne mutlu size
Gercekten bu cok önemli kisinin kendine olan saygisi ve güveni otomatikman cevresinin de bu sekilde davranmasini sagliyor babaniz cok güzel söylemis
Eminim sizin de kendinize yeterince saygınız vardır. Kocanız da olsa sizi kuklası gibi görmesine müsaade etmeyin. Hakkıyla cevabını verin, bir kendine gelsin. Gelmezse de kendi bilir, nazını çekecek birisini bulsun. Kadınların bu toplumda hakir görülmesine, mecbur bırakılmasına dayanamıyorum :(

Gerçekten bu dengesizlerin elinde stres topu olacak kadar mecbur musunuz bu adamlara?

Çocukluktan beri babamın bana en büyük tavsiyesi "oku, meslek edin, ekonomik özgürlüğün olsun, kimseye muhtaç olma, elalemin adamını çekmek zorunda olmayacağını her an kapının önüne rahatlıkla koyabileceğini bilsinler ki seni üzmeye cesaret edemesinler". Şimdi kimseye hiçbir zorunluluğum yok, beni ısrarla üzeni kapının önüne koyacağımı bildiklerinden kimse 1 seferden fazla üzemedi beni. Öyle bugün evden göndermeye çalışıp da yarın niye gidiyorsun diye azarlayacak adamı kulağından asarım ben be!!!!
Heyt ! :KK62::KK9:

Bugün git demesinde mantık aramadım zaten, sadece ihanet sebebiyle olabileceğini düşünmedim.
Konuyu bastan beri okursanız sürekli bir gel git,kararsız kalma durumu var.
Size göre neyle alakasi var peki??
Evet konuyu bastan okudum kararsizlik durumu sadece konu sahibinin gitmesi kalmasi durumunda yasanmis. Ben öyle bir sey yapmam da yine de kendimi konu sahibinin esinin yerine koymaya calisiyorum. Sadece gönlüm birine kaydiysa ya da esimden sogudum sevgim kalmadiysa sen git derim cünkü sadece o durumda onunla beraber kalmaya tahammül edemem artik. Ama belki sonra düsünürüm gidince belki vicdan azabi cekebilirim o zaman neyse sen kal derim.

Adam seninle asla dışarı çıkmamış farkında mısın? Kendi evde kalmış, seni dışarı çıkarmış alışveriş yemek vs... sonra doktora kendi gitmiş seni evde bırakmış.. hiç dışarı çıktınuz mı beraber?
Orada etraflıca bilinen ve ya görülme ihtimali olan başka bir ilişkisi olduğunu düşünüyorum. Sizi erkenden postalamaya çalışmış, çok dikkat çekmemek için de sonradan kalın ayaklarına yatmış gibi hissettim okuduğum anda.

Adam seninle asla dışarı çıkmamış farkında mısın? Kendi evde kalmış, seni dışarı çıkarmış alışveriş yemek vs... sonra doktora kendi gitmiş seni evde bırakmış.. hiç dışarı çıktınuz mı beraber?
Orada etraflıca bilinen ve ya görülme ihtimali olan başka bir ilişkisi olduğunu düşünüyorum. Sizi erkenden postalamaya çalışmış, çok dikkat çekmemek için de sonradan kalın ayaklarına yatmış gibi hissettim okuduğum anda.

Vay arkadas, vallahi aklima yatti bu senaryo.

İlk gün yemege alisverise ciktik diger gun alerji oldugu icin cikamadik ve ayrica yana yakila yanina cagiran kendisi

İlk gün yemege alisverise ciktik diger gun alerji oldugu icin cikamadik ve ayrica yana yakila yanina cagiran kendisi
o işin cilasıdr bende aldatıldıgımı ögrenmeden 1 hafta önce koca demet kırmızı gül almıştım düğün değil bayram değil demiştim adam tüy dikiyormuş megersem

Onun yüzü değil de düşünen yerleri şişmiş bence, nasıl bir dengesizlik bu.

Gündüz yüzünün şiş halini görmesini istemediği kim vardı dışarda acaba?? Gece gidiyor acile, düşündürücü

Çocuklari neden bıraktınız bayram günü? Ben o kısma takıldım..

Eşiniz zaten hak eden biri değilmiş
Bu yorumu aradı gözlerim.
Bayram bayram anneyle babanın bir araya gelmesi ama ortamda çocukların bulunmaması... çok tuhaf buldum bu olayı. Ortada sağlıklı bir aile zaten yokmuş. Bu tatilde de iyice berbat olmuş.

Back