• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zehir olan bir bayram daha

Gec cevap verdim kusura bakmayin malum bayram

Beni yanina cagiran ısrarla gidisim garanti olsun diye karar vermeden biletleri alan o
Hatta ben 4 günlügüne geleyim diyince sinirlendi 1 hafta kal diye ısrar etti

baska kadin varmi yokmu kesin emin olamam elbette.. ama anlarım dediğim, benden neyi saklamaya calistiysa anladim o yüzden, gizli iş cevirmede cok beceriksiz..
Ama elinden aylarca uzaktasın bu durumda anlaman çok güç ayrıca yaparsa işinden olurmuş ama buna ragmen yapmak isteyen yolunu bulur. Eşinin tavırları bir işler çeviren erkek tavrı vre sen aşırı güveniyorsun

Ama elinden aylarca uzaktasın bu durumda anlaman çok güç ayrıca yaparsa işinden olurmuş ama buna ragmen yapmak isteyen yolunu bulur. Eşinin tavırları bir işler çeviren erkek tavrı vre sen aşırı güveniyorsun
Aşırı güvenmiyorum
sadece sorunumun aldatma yada baska bir kadin olmadigini anlatmaya calisiyorum
Aramizda ki problem cok daha derin

Allah yardımcın olsun. Kardeşinin boşanmasının hıncını senden alıyor gibi geldi bana. Eşinin ailesi sürekli seni ve görümcenin hayatını kıyaslıyorlarsa....
" ben karımı el üstünde tutarken(!) kardeşim bunları yaşıyor. Ben nasıl abiyim? Biraz karıma kötü davranayım da vicdanım rahatlasın."
:(

Lütfen sınirlarinizi koruyun.sizi uzmesine izin vermeyin. Esiniz belliki ruhsal olarak hasta bu sekilde sizide hasta edicek.

Baska bir kadın var, o geleceğim deyince, eşinin etekleri tutuştu ve seni kovdu. Kadını gelmemesi için ikna etti, sonra da sana gitme dedi. Psikolojisi bozuk ayağına yatan, on numara oyuncu.
Alerjisi mesela fıstığa diyelim. Metresin gelmemesi için özellikle yedi, yüzü gözü şişince ona resim attı, hastaneye gidiyorum, evde olmayacağım hastayım dinleneceğim diye. Onu öyle vazgeçirdi. Sonra da sana kal, saçmaladım, özür dilerim vs dedi. Ama ne şeytan.
Zaten 9ayda 3kez karısını gören adamın aldatmaması diye bişey yok. Kesin var bir kadın ve %90 benim yazdığım şekilde oldu.
Bacım senden korkulur. 🤣🤣🤣
senaristlere taş çıkartırsın cidden.

Baska bir kadın var, o geleceğim deyince, eşinin etekleri tutuştu ve seni kovdu. Kadını gelmemesi için ikna etti, sonra da sana gitme dedi. Psikolojisi bozuk ayağına yatan, on numara oyuncu.
Alerjisi mesela fıstığa diyelim. Metresin gelmemesi için özellikle yedi, yüzü gözü şişince ona resim attı, hastaneye gidiyorum, evde olmayacağım hastayım dinleneceğim diye. Onu öyle vazgeçirdi. Sonra da sana kal, saçmaladım, özür dilerim vs dedi. Ama ne şeytan.
Zaten 9ayda 3kez karısını gören adamın aldatmaması diye bişey yok. Kesin var bir kadın ve %90 benim yazdığım şekilde oldu.
Hey maşallah. Saygi duydum ayakta alkisliyorum. Muge anlida kimmis:oha:

Merhabalar, uzun süredir dışarıdan takip edip, üye olsam mı acaba dememe rağmen olmuyordum. Ama açıkçası sizin mesajınız kararımı değiştirdi.
Evet bence de konu sahibinin kocası bir garip evet bence de psikolojik sorunları var çok ciddi.
Ama ne demek 9 ayda 3 kez karısını gören adamın aldatmaması diye bir şey yok? Nasıl bu kadar emin olabilirsiniz? Nasıl böyle bir genellemede bulunabilirsiniz? E bütün erkeklerin köküne kibrit suyu o zaman? Evli kadın da kalmasın o zaman zaten! 1 yıl uzak kalma durumu olursa kesin aldatılacaksa. Değmez.
Sadece konu sahibinin verdiği bilgilerden yola çıkarak "hmm başka biri olabilir bak" demek var, sizin ve maalesef bir çok kişinin de yaptığı gibi zaten kötü durumda ve streste olan birinin aklına kesin biri var düşüncesini zorla ve zorla sokmak, şüpheye düşürmek var.

Ayrıca belirtmek isterim ki, 9 ay uzakta kalan erkek kesin aldatır düşüncesi, maalesef, erkektir yapar düşüncesinden sadece bir kaç adım geride.
Kocasından 9 ay ayrı kalan kadın da aldatır o zaman?
Kadın da erkek de aynı şehveti taşımıyor mu?
🤔🤔🤔

Şuna inanın ilişkisinde/Evliliğinde denge sorunu yasayan daha açık söylüyorum dengesiz olan insanlar sevgilisini veya eşini de hasta ediyor.Dengesizliğine hayret ederken bir bakmışsınız siz ondan daha fena hale gelmişsiniz.İhanet, şiddet bunlar nefret etmek veya terk etmek icin somut sebepler ama bahsettiginiz sey insanı çıldırtır.Ne yapmanız konusunda emin olamıyorsunuz çünkü.
İki arada bir derede kalmak daha zor.
Bazı arkadaslarin dediği gibi baska kadın olsa en azından bu davranış bozukluğuna katlanmak zorunda kalmazsınız. Suanki ruh halinizden daha hallice bir durum olur belki de.
Her zaman aldatan erkek ilgisiz şüpheli davranacak diye birşey yok.Aksine daha profesyonel oluyorlar.
Karısının 24 saat dibinde olup karısına ayilip bayilip ama başkasıyla aldatıp hatta çocuk yapan kocayı bile gördü bu gözler.
Hem o ruh halinde birine zaten kimse tahammül etmez normal akli melekeleri yerinde olan bir kadın da-ya-na-maz!
Konu sahibi sizi tenzih ediyorum çocuklarınızın babası ve eşiniz olduğu için sabır gösterme noktasında kalmanızı anlarım.
Ama normal hic bir kadin evli çocuklu ve psikolojik sorunu olan biriyle uğraşmaz.
Düzelecek gibi değilse siz de uğraşmayın söylemesi bana göre kolay ama uzun vadede emin olun psikolojinizi çökertir bu kafada bir insan.
Erkeklerin genel problemidir sadakatsizlik ama asla genelleyemem.
Erkeklere göre de kadınlar nankör,dırdırcı, kezban'dır(onların söylemine göre)
O zaman onlar da haklı.
Sadakat konusunu genellemek yerine insanın kişiliğine,iliskisinin dinamiğine göre yorumlamayı daha uygun bulurum.
Sadakat mevzusundan daha önemli olan birsey varsa suan o da eşinizin ruhsal sağlığını kazandırmak,kazanmasını sağlamak bence konu sahibi arkadaşım.Sizin ve çocuklarınızın iyiliği için..

Ben erkek 9 ay duramaz aldatır diye düşünen biri değilim. Erkeklere güveni olmayan biri de değilim. Ama konu sahibi artık gözünüzü açın, sizin eşiniz sizden sıkılmış, soğumuş. Ben evliliklerde ayrı kalınması taraftarı değilim ama her ayrı kalan soğuyacak diye bir şey yok. Sizin için sorun olmamış. Ama eşiniz cidden bunalmış, sizi çekemiyor. İnsan kaç zamandır görmediği eşi gelince, başbaşa kalacakken böyle yapar mı? Hastalansa da en canı tatlı aksi adam en fazla huysuz olur, sizinkisi sizi evden kovmuş, ağlatmış, boşanmak ile tehdit etmiş. Sizi sevmeyen adam pek ala başka kadınla sizden ayrı evde yaşarken konuşur. Çocuklarınıza çok üzüldüm, babalarını hiç görmüyorlar, bayramda geri de bırakılıyorlar. Köy yeri bile olsa belki gelebilirlerdi. Ya da babaları yanlarına gelebilirdi. Ama bu başka bir konu, sizin sorduğunuz konunun cevabı sizin eşiniz öküz değil direkt sizi istemiyor. Kendi ısrar etti bilet aldı diye kendinizi kandırmayın. Hangi kararla bilet aldıysa da o kararı değişmiş hemen.

Şuna inanın ilişkisinde/Evliliğinde denge sorunu yasayan daha açık söylüyorum dengesiz olan insanlar sevgilisini veya eşini de hasta ediyor.Dengesizliğine hayret ederken bir bakmışsınız siz ondan daha fena hale gelmişsiniz.İhanet, şiddet bunlar nefret etmek veya terk etmek icin somut sebepler ama bahsettiginiz sey insanı çıldırtır.Ne yapmanız konusunda emin olamıyorsunuz çünkü.
Bazı arkadaslarin dediği gibi baska kadın olsa en azından bu davranış bozukluğuna katlanmak zorunda kalmazsınız. Suanki ruh halinizden daha hallice bir durum olur belki de.
Her zaman aldatan erkek ilgisiz şüpheli davranacak diye birşey yok.Aksine daha profesyonel oluyorlar.
Karısının 24 saat dibinde olup karısına ayilip bayilip ama başkasıyla aldatıp hatta çocuk yapan kocayı bile gördü bu gözler.
Hem o ruh halinde birine zaten kimse tahammül etmez normal akli melekeleri yerinde olan bir kadın da-ya-na-maz!
Konu sahibi sizi tenzih ediyorum çocuklarınızın babası ve eşiniz olduğu için sabır gösterme noktasında kalmanızı anlarım.
Ama normal hic bir kadin evli çocuklu ve psikolojik sorunu olan biriyle uğraşmaz.
Düzelecek gibi değilse siz de uğraşmayın söylemesi bana göre kolay ama uzun vadede emin olun psikolojinizi çökertir bu kafada bir insan.
O zaman onlar da haklı.
Sadakat konusunu genellemek yerine insanın kişiliğine,iliskisinin dinamiğine göre yorumlamayı daha uygun bulurum.
Sadakat mevzusundan daha önemli olan birsey varsa suan o da eşinizin ruhsal sağlığını kazandırmak,kazanmasını sağlamak bence konu sahibi arkadaşım.Sizin ve çocuklarınızın iyiliği için..
9 ay boyunca ayrı kalmalarını göz ardı edersem, benim eşim de hasta olduğunda ( grip mesela) veya streli bir durum olduğunda bir dengesizlesiyor ki anlatamam. Erkeklerin psikolojileri kadınlar kadar sağlam değil maalesef.
Bu ne yaparlarsa yapsınlar çekmek zorundayız anlamına gelmiyor tabii.

Bu arada eve kadın atmayı düşünüyorsa veya ihanet ediyorsa yollamaya bakar bir şekilde.
Sonradan neden fikir degistirsin?
Kararsızlık sendromu olabilir gibi geldi bana.
Bir arkadaşıma bu tip bir teşhis koymuştu psikoloğu.
Ama konu sahibinin eşi icin net konuşamam.
Doğru tanı ve teşhisi koyacak tedavisini yapacak olan hastası olduğu psikoloğu olacaktır.

Gerçekten bu dengesizlerin elinde stres topu olacak kadar mecbur musunuz bu adamlara?

Çocukluktan beri babamın bana en büyük tavsiyesi "oku, meslek edin, ekonomik özgürlüğün olsun, kimseye muhtaç olma, elalemin adamını çekmek zorunda olmayacağını her an kapının önüne rahatlıkla koyabileceğini bilsinler ki seni üzmeye cesaret edemesinler". Şimdi kimseye hiçbir zorunluluğum yok, beni ısrarla üzeni kapının önüne koyacağımı bildiklerinden kimse 1 seferden fazla üzemedi beni. Öyle bugün evden göndermeye çalışıp da yarın niye gidiyorsun diye azarlayacak adamı kulağından asarım ben be!!!!

O değilde keşke bayramı çocuklarda gelseydi birlikte gecirseydiniz hem baba hem annesiz gecirmeseydiler iyiydi gibi ben oraya takıldım kusura bakmayın
Cocuklarla Ramazan bayramini ailece beraber gecirdik zaten
yasadigi yerden görev icabi uzaklasamaz o yüzden o gelemeyince beni cagirdi hatta cok özledim basbasa kaliriz demisti

Gerçekten bu dengesizlerin elinde stres topu olacak kadar mecbur musunuz bu adamlara?

Çocukluktan beri babamın bana en büyük tavsiyesi "oku, meslek edin, ekonomik özgürlüğün olsun, kimseye muhtaç olma, elalemin adamını çekmek zorunda olmayacağını her an kapının önüne rahatlıkla koyabileceğini bilsinler ki seni üzmeye cesaret edemesinler". Şimdi kimseye hiçbir zorunluluğum yok, beni ısrarla üzeni kapının önüne koyacağımı bildiklerinden kimse 1 seferden fazla üzemedi beni. Öyle bugün evden göndermeye çalışıp da yarın niye gidiyorsun diye azarlayacak adamı kulağından asarım ben be!!!!
Ne mutlu size
Gercekten bu cok önemli kisinin kendine olan saygisi ve güveni otomatikman cevresinin de bu sekilde davranmasini sagliyor babaniz cok güzel söylemis

O zaman onlar da haklı.
Anlatmak istedigim tamda bu
Aldatmak şiddet vs. Elde olan somut şeyler bu durumda yapilacak bellidir
Fakat dengesiz davranislar sergileyen eş bocalatir insani saati saatine uymayan yapip edip hataliyim affet diyen daha zor bence

Back