arkadaşlar bi konuda fikir istiyorum.biz şuan memleketten uzak biyerdeyiz eşimin işi gereği eşimin hiç görüşmediği ilişkilerinin kopuk olduğu akrabalarından birinin çocuğu bizim kaldığımız yerde üniversiteyi kazandı .bunlar çocuklarını da alıp 4 kişilik aile çat kapı yaptılar akşam saat 9 gibi resmen emrivakiyle ki hiç kabul edecek durumda değildim yani müsait değildim neyse geldiler o saatte yemek hazırladım elimden ne geldiyse ağırladım ertesi gün erkenden kalkıp kahvaltı hazırladım,bunlar gitti.çocuklarını bize emanet edip gittiler .bizde emanet deyip arada gidip yokluyor cebine harçlığını koyuyor akşam yemeğine sabah kahvaltısına çağırıyorduk.bu çocuk sonra memlekete giderken hiç arayıp sormaz bi isteğiniz varmı ki benim ailemle aynı semtte oturuyolar belke annem bişeyler koyacak.bayramdada ailesi bayramımızı tek bi msj la kutladı ki bana çok ayıp geldi.dün annesi aradı geçmiş bayramımızı kutlamak için hiç fırsatı olmamış bi isteğin varmı buradan diye bakarmısınız samimiyetsizliğe senin oğlun daha yeni yanından ayrıldı yanındayken sorsaydın.ki asla bişey istemezdim.sonra anlaşıldıki oğlu yılbaşında memlekete gidemeyecekmiş yılbaşını benim evde geçirmek istiyolarmış oğlanda yurttan izin alıp.hiç sormuyorki sen müsaitmisin nesin kendimi aptal yerine koydurmak istemiyorum.daha 1 ay var ama gerçekten eşim ve ben çıldırdık yani.siz benim yerimde olasaydınız ne yapardınız. lütfen beni kendi yerinize koyun.