Yuzsuz gorumce ilginç kayinvalide

Bu nasıl kin bu nasıl öfke?? Ayrıca eşiniz kardesine nasıl o...u der???? İlgincsiniz

Kesinlikle bir araya gelmemelisiniz eşinizde size destekmiş. Ee görüşmek zorunda değilsiniz bu şekilde daha çok günaha giriyoruz görüşmeyelim deyiverin kp de

Çok ilginç bir ailesiniz gerçekten.
Eşiniz ablasının arkasından çok çirkin konuşmuş, siz gidip kadının oğluna kadının dedikodusunu yapmışsınız.
Hala daha "Eşimin ailesi çok muhafazakar, bu yaptıklarını kayınbabamlara anlatmak istiyorum." diyorsunuz. Kadını öldürtmeye mi çalışıyorsunuz anlamadım. Görüşmek istemiyorsanız görüşmeyin olsun bitsin. Hepiniz rahat edersiniz.

Savunurken daha düzgğn bir şekilde savunsaydınız tepki almazdınız. Üslubunuz yanlış
Ne yanlış olan ben hakaret etmedim kimseye yanlış bi kelimede kullanmadim 25 yasindayim çok şükür ağzımdan bu yasa kadar bi küfür çıkmış insan değilim

İstiyorum değil istemiyorum dedim bi kişi ile aile yadirganamaz buda ayrı bişey ben onların ailesinden değilim buda ayrı bisey öldürme gibi bişey söz konusu bile olamaz zaten öyle kapasite olsa eşim ablasına bi dur derdi beni ilgilendirmiyo sen kendini ezdirme hakkını savun benim hatrim için fedakarlik yapma diyo yani karismaz sadece o lafı söyledi ve bu konu kapandı yani onda konuşmaz etmez

Bu nasıl kin bu nasıl öfke?? Ayrıca eşiniz kardesine nasıl o...u der???? İlgincsiniz
4 senedir seninlede biri ugrassa sende kin gudersin ki ben yine kinli değilim sadce tam yerine oturacak bi laf söylemek ıstıyorum ki daha aramasin sormasin gorusmeyelim diye ben onu rezil filan etmiyorum uzak durdurmaya çalışıyorum eşimi iki sene bana kotuledi ve en önemlisi ablasının böyle biri olduğunu görmek hayal kirikligi gurur kırıcı bişey belki ondandir bilemem

Tamam hakli hazmedemiyorda ablaya o.. denirmi ya yaptigi yanlisi bu sekildemi toparlicak bi kardes olarak agir konusabilir alir karsisina konusur ama karisina ablasi hakkinda o... demesi insana herseyu dusundurur ayrica o onun hayati bu kadar takilmayin siz yaptigi yanlisi soylersiniz ama bu sekilde degil ne olursa olsun ayni kandan bi insan yanlisini bu sekilde yanlislamu savunmasi gerekiyo gercekten cok cirkin bisi

çünkü ailesi bilsin istiyorum ne oldugunu Cok tutucu bir aile böyle şeyleri sevmez ler

Bilsinler istiyorum diyen sizsiniz. Ailesi çok tutucu diye eklediğinize göre bilmelerini istediğiniz şey görümcenizin birliktelikleri ki o da ne kadar doğru meçhul. Diğer konuların ailenin tutuculuğuyla bir alakası yok çünkü. Şimdi bunu da inkar etmişsiniz başka mesajlarda başka şeyleri inkar ettiğiniz gibi.
Neyse başka bir şey söylemeye gerek yok zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…