Yüzme

çok sağolun :)) bir sonraki dersim daha cesurca olacak :))
bacaklarım düz dursun diye uzatıyorum hani dizlerimi bükmemek için bacagımı kasıp dümdüz yapıyorum acaba yanlış bir hareket mi ??????

2 m gitmeden yorulup bırakıyorum :)) köpük sayesinde batmıyorum

evet yanlış, bende ilk başladığımda aynı sebeple bacaklarımı sıkıp sopa gibi tutmaya çalışıyordum bu nedenle de havuzun yarısına gelmeden yorulup nefes nefese kalıyordum. bacaklarını düz tut ama rahat bir şekilde tutabildiğin kadar düz olacak yani dizden hafif bükük olabilir, sıkma hiç kendini bacaklarını gevşek bırak, bacaklarını kalça kasından faydalanarak hareket ettirmeye çalış. zamanla oluyor hepsi, sırtın için de çok faydasını görürsün ben 3-4 ay yüzerek skolyoz nedeniyle yaşadığım sıkıntıların neredeyse hepsinden kurtuldum diyebilirim.

evet yanlış, bende ilk başladığımda aynı sebeple bacaklarımı sıkıp sopa gibi tutmaya çalışıyordum bu nedenle de havuzun yarısına gelmeden yorulup nefes nefese kalıyordum. bacaklarını düz tut ama rahat bir şekilde tutabildiğin kadar düz olacak yani dizden hafif bükük olabilir, sıkma hiç kendini bacaklarını gevşek bırak, bacaklarını kalça kasından faydalanarak hareket ettirmeye çalış. zamanla oluyor hepsi, sırtın için de çok faydasını görürsün ben 3-4 ay yüzerek skolyoz nedeniyle yaşadığım sıkıntıların neredeyse hepsinden kurtuldum diyebilirim.

teşekkürler inerin için :} az bişi öğrendim sanki.. en azından eskisi gibi eve geldiğimde kasmaktan yataga lopp diye girmiyorumm :KK55:

karın bölgemde yağlanma var bu nedenle yazın yüzmeyi düşünüorum ama hıc bır fıkrım yok bı yere yazılım yuzme kursu egtmı alsam 4 ay boyuca felan karın bölegemmı sızce ertbılırmyım?

arkadaşlar yardım edin ltfen yüzme kursu için bir yer araştırıyorum anadolu yakasında bi yerle görüştüm ama am emin değilim birde neler gerekiyor bunlardan bahsedermisiniz nereleden alabilirim

arkadaşlar 16 yaşındayım ve omuzlarım geniş fakat ben daha fazla genişlemesini istemiyorum ve kas yapmakta istemiyorum bacak ve kollarımda sadece incelmek istiyorum yüzme bunun için iyi bi fikir mi sizce ? yardımcı olun lütfen :KK43:

anadolu yakası'nda olmak da işe yaramıyor maalesef. benim bildiğim altunizade'de burhan felek var. orası da ulaşım zorluğu ve mesafe bakımından uymuyor. bir de tuzla'da belediye'nin vardı, hala var mı bilmiyorum.

ben de başka bildiği yer olan varsa bekliyorum tavsiyeleri.:Saruboceq:

tuzlada var kartalda var pendik aydostada var cnm bn hepsine gittim :) tuzla ve kartaldakı belediyenin oldugu için ücretsiz seansları bile var

arkadaşlar 16 yaşındayım ve omuzlarım geniş fakat ben daha fazla genişlemesini istemiyorum ve kas yapmakta istemiyorum bacak ve kollarımda sadece incelmek istiyorum yüzme bunun için iyi bi fikir mi sizce ? yardımcı olun lütfen :KK43:

yüzme aksine omuz genişletir kas yapar tatlım

arkadaşlar yardım edin ltfen yüzme kursu için bir yer araştırıyorum anadolu yakasında bi yerle görüştüm ama am emin değilim birde neler gerekiyor bunlardan bahsedermisiniz nereleden alabilirim

anadolu yakasında neresi cnm? ben gecen ay pendikte gittim orayı braktım suan kartala gidiyorum.memnunum.olmpk havuz

meraba ilk defa böyle bir şey yaşıyorum.. yüzmeye yazıldım ve adet oldum çok çok az geliyo. ordakilere sordum önemli deil dediler ama bikini giysem arkam kan olurmu acaba çünkü çok azda olsa akıntım var yardım edinn:KK43::KK59::18:

meraba ilk defa böyle bir şey yaşıyorum.. yüzmeye yazıldım ve adet oldum çok çok az geliyo. ordakilere sordum önemli deil dediler ama bikini giysem arkam kan olurmu acaba çünkü çok azda olsa akıntım var yardım edinn:KK43::KK59::18:

havuzdelisi öncelikle senden özür diliyorum ama bunu da söylemeden geçemicem: o hani sana önemli değil diyenler var ya hani işte onlara o senin girdiğin havuzun suyunu içmelerini öneriyorum..böyle bi saçmalık olamaz ben de bunu ilk defa duyuyorum...sen enfeksiyon kaptıgında da emin ol sana önemli değil diyecekler

eğer yapabiliyorsan tampon kullan yada kendi sağlığın ve başkalarının sağlığı için havuza girme: 4haftalık kursa yazılırsın ama bir haftası böyle geçer, hep böyle olmuştur. yüzmenin de kaderi bu

X