- 25 Mayıs 2013
- 377
- 40
- 118
Merhabalar;
Arkadaşlar,yüzüme ilk defa lazer yaptırdım. .aslında iğneli epilasyon için gittim, ve kesinlikle normal lazer düşünmüyordum. .neyse oturdum.islemi yapacak hanima sordum igneli mi diye..'evet, igneli ' dedi..tabi islemi bilmiyorum ki, igneli sandim..bi anda elektrik çarpar gibi bi his, tüy yanik kokusu..sonra gene sordum, igneli olmadığını fark ettim tabi..beni aklinca kandirdi..islemin ortasinda igneli olmadigini söyledi.
Yaptığı islemi bilmek en doğal hakkimdi, fakat ikinci sorusumda, islem bitince sordum, yaptiginizin teknik nedir diye..
Kisacasi kandirildim, bilgi bile verilmedi..denize düştüm dedim sesimi çıkaramadım sorunumdan kurtulmak icin..
Belki icinizde bilen vardir, bu arda gözlük bile takmadi ne kendisi, ne ben işlem sirasinda..
Gerek yokmus, o isinli lazerlerde olur mus..gözlerim etkilenmis midir?
Ayrica cok merak ediyorum, benim olduğum lazer türü nedir? Isin yoksa, ne ile ölüyor tüyler? Birde cok. Net konuştu. ..sen benim dedigime bak, nettekilere inanma..bundan sonra tüy sorunun olmayacak dedi
..
Yüze lazer yaptırıp, memnun kalan var mi?
bildigin kandirmis yillardir yaptiriyorum sadece azalma olur bitmez yuzdeki tuy ayrica onlar atis yaparken gozlerini kapatiyrlar o yuzden takmiyolar ama sen takmaliydin benom lazerimi yapam kadinda talmio ama yam atisi yaptigi srada kapatio zarar grmeson die