• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzdeki kızarıklık

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lale.
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
L

Lale.

Ziyaretçi
benim yüzümün genelde elmacık kemiğinin olduğu kısımlar genelde hep kızarık bazen o kızarıklar geçiyor ve cildim normal rengini alıyo ama çoğunlaukla oralar hep kırmızı soğukta ve sıcakta daha da kızarıyo sizce napmalıyım ?

e ne güzel cnm iste dogal allık dert ettigin seye bak :)

eskiden benimde öleydi çok dert ederdim.. ama kendiliğinden geçtii... şimdi neden dert ettiğimi anlamıyorum.. arkadaşın dediği gibi doğal allık.. yanaklardaki pembelik kadını daha hoş gösterir:))

bendede var hala onceden sorun ederdim simdi cok hosuma gidiyor dogal allık dedikleri gibi cok hos duruyor bence...:dance:

lazerle tedavi edilebiliyormuş canım tvde bi bayan anlatıyordu kesin çözüm oluyormuş

belki tuhaf gelecektir ama suyu az mı içiyorsun?Günde 8 bardağa çıkar,eğer kızarman durduysa nedeni budur.Cilt susuzluğa bölye tepki verir çünkü

beyaz tenli misin
muhtemelen öylesindir ve kan hücreleri deriye çok yakın olduğu için oluyomuş
ben de hep olmasa da biraz fazla sıcakta kızarıyorum

belki tuhaf gelecektir ama suyu az mı içiyorsun?Günde 8 bardağa çıkar,eğer kızarman durduysa nedeni budur.Cilt susuzluğa bölye tepki verir çünkü

3 litreye yakın su içiyorum,ama benıde üzüyor,evet banada doğal allık dıyolar,ama öle olmuyor kızlar,banyo yapıp sokağa çıkamıyorum,kıpkırmızı,çok pahalı bır ürün denıyorumbakalım

Back
X