- 15 Nisan 2011
- 3
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:roflol:arkadaşlar son bi iki haftadır burnumun yan taraflarında kılcal damrlar oluştu nasıl diyeyim hani nezle olursunuz da burnunuzun yanları kızarır ya aynı öyle görünüyo şimdi ben napıcam ya durduk yere iş çıktı başıma gene bi öneriniz varmı geçiyomu bunlar
Selam; piyasada çok sayıda bu damarları azalttığı söylenen bissürü krem var; ancak ben dermatolog tavsiyesiyle bile 1 yıl boyunca kullandığım ruboril bile işe yaramadı Ama lazerle 2 seans yaptırdım. neredeyse çoğu gitti. Sadece biraz daha kalın olanlar için 1 seans daha gerekecek. Bence kremlere para vermeyin...
selam; piyasada çok sayıda bu damarları azalttığı söylenen bissürü krem var; ancak ben dermatolog tavsiyesiyle bile 1 yıl boyunca kullandığım ruboril bile işe yaramadı ama lazerle 2 seans yaptırdım. Neredeyse çoğu gitti. Sadece biraz daha kalın olanlar için 1 seans daha gerekecek. Bence kremlere para vermeyin...
Lazer çok pahalı ya başka çözüm yolu yokmuuu?? yardım!! ??
kızlar benımde burnumda var 2 tane nokta seklınde.bu tıp cıltlerde ne yapmalıyım sızce.yanı yuzumuzu yıkarken sıcakmı soguk su ılemı yıkamamız lazım..