- 24 Aralık 2007
- 245
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
at kestanesi yağı kullanıyorum;hatta birde at kestanesi aldım rendeleyip kendi yağının içine koydum güneştede beklediler 30 gün ama pekte bir gelişme yok kızlarrr nasıl kurtulucaz bir çare
ne kadar zamandır kullanıyosun cnm
Selam; piyasada çok sayıda bu damarları azalttığı söylenen bissürü krem var; ancak ben dermatolog tavsiyesiyle bile 1 yıl boyunca kullandığım ruboril bile işe yaramadı Ama lazerle 2 seans yaptırdım. neredeyse çoğu gitti. Sadece biraz daha kalın olanlar için 1 seans daha gerekecek. Bence kremlere para vermeyin...
Kızlar size bi öneride bulunmak istiyorum fakat ben daha denemedim,bende yüzümdeki kılcal damarlardan müzdaripim çok araştırdım öyle lazer, pahalı kremler falan çok ilgimi çekmedi kesin sonuç vermiyecegini düşünerek uygulamadım,Aktarlarda bulabiliceginiz(3.5tl)bi krem Arap Kızı Kremi mutlaka deniycem,aynı zamanda yüzdeki tüm lekeleri akneleri yok ediyormuş ve ayrıca yüzü parıl parıl parlatıyormuş bakalım bugün çıkabilirsem bugün olmazsa en yakın zamanda sizde deneyin ve görün.
not.Kesinlikle bir yan etkisi olmayan bitkisel bi ürün oldugunu söyleyebilirim.