Yüzde 82: Alman halkı Erdoğan’a ‘belaltı’ şiiri destekliyor

Obamayla Merkel'e yapilan fotoshoplari gormediniz herhalde Neler yapıyor bu edepsizler ama ilk ciddiye alip dava acan Tayyip Bey oldu herhalde

Neyse en basta da Kakao o yorumu yazmamis olsaydi bir suru kişi gelip şiiri bilmedigini ama hakaret varsa tabi ki ceza almasi gerektigini soylecekti.

Siz de sanki burada yazan herkes o siiri soyleyen kisiyi savunur gibi carpitamayacaktiniz.

Neyse... Hadi iyisiniz yine sinekten yag cikardiniz

Cık cık cık ben uğraşmayın demedim. Ciddiye almadım dedim. İkisi farklı.
Siyaset Forumunun efendisi olmaktan aldığım yetkiye dayanarak Seni Capslerin ve Keklerin Premsesi ilan ediyorum.
Neyse Kakao seni çok zorlamadan anladığın dilden paylaşımda bulunayım:

Onu da eleştiriyorlar zaten. Alman mizah dergilerine bir göz gezdir istersen.

Ne kadar yapamaz edemez desek de yapıyorlar ışte. Biz de böyle kendi capimizda tartışıyoruz sadece.
Bilmiyorlar mı canım, bizim ülkemizi diktatör yönetiyor, bundan sonra daha dikkatli olsunlar.

Bilmiyorlar mı canım, bizim ülkemizi diktatör yönetiyor, bundan sonra daha dikkatli olsunlar.

Ulaşıp söyleyin o zaman da bundan sonra yapmasınlar öyle ayıp şeyler. Bizim kadar kendini dev aynasında gören başka millet var mı çok merak ediyorum bazen.

Neden desteklediğiniz kişinin eksik veya hatalı yönlerini göremiyorsunuz?Sizin sorununuz bu işte.
Tutturmuşsunuz bir "reis" dir gidiyor .İş fanatizm boyutunu da aşıyor.
Evet hakaret falan tabi ki yanlış,ama Türkiye'de başka ülkelerin c.başkanlarına,devlet adamlarına ,hatta din adamlarına yapılmış bir sürü caps vs. var.
Onlara neden bir şey denmiyor ,bu biraz saçma değil mi ?

Ulaşıp söyleyin o zaman da bundan sonra yapmasınlar öyle ayıp şeyler. Bizim kadar kendini dev aynasında gören başka millet var mı çok merak ediyorum bazen.
Hahaha yok yav,cumhurbaşkanımız gerekli ayarı çekti,merkel de onayladı. Korkmuşturlar zaten 

Ödleri kopmuştur, bacakları titriyordur şimdi.. Hatta az biraz altlarına kaçırmış bile olabilirler
Yok beee sende naptın,abarttın yani.o kadar da güçlü değil Tayyip. Ama bidahakine iki kere düşünür o kesin.

kakao senle muhatap olmayacagim, degmez. Zaten arkadaslar soylenecek herseyi yazmis. Kendilerine tesekkur ediyorum, yoklugumda seni cevapsiz birakmamislar. Marilyn'e siyaset meydaninda zirvaladigini yazman da her halde "top" sacmalaman olmustur, guldum gectim herkes gibi..

Bu arada, bana koydugun videoda daha once duymadigim hic bir sey yok.. Her zamanki gibi din istismarindan baska.. Yeter artik, siyasetinize baska meta bulun, din somurusunden bikmadiniz mi?

Siir facia, siir rezil.. Ben uzuluyorum, ben ofkeleniyorum, ama bu adam icin degil. Ben uzuluyorum, bu adamin ulkeyi getirdigi bu durum icin. Ben bu yasima geldim, cok basbakan, cok Cumhurbaskani gordum, ama hic adina boyle igrenc siirler yazilan degil bir CB, bu ulkenin sectigi bir yonetici dahi gormedim. Boyle rezillik gormedim yani..

Cumhurbaskanligi makamina saygi? Cumhurbaskanligi makaminda oturan kisi o oturdugu mevkiye saygi duyuyor mu ki benden tek tarafli bir saygi bekleniyor? Benim karsimda oturdugu makamin agirligini tasiyan bir CB mi var? Adam Cumhurbaskani olmus, hala tum konusmalari Kasimpasa agzi ile.. Argolar, hakaretler, kendinden olmayan halki, muhalefet liderlerini, onune kim cikarsa asagilamalar, bir Cumhurbaskanina yakismayacak laflar etmekle mesgul. CB baskanligi gorevi yerine butun nerede ne kadar siyasi dalasma varsa hepsinin icine ilk atlayan, hepsinin ilk muhatabi, bu ugurda agzini bozmaktan, CB agirligini aninda silkeleyip atmaktan sakinmayan bir zat.

Bu adami o makama ben secmedim. Bu adami o makama kim layik gordu ise, bugun bu makamdaki adama yurtdisinda dahi alayli hakaretlere ugramasindan, Turkiyenin bugun icine dustugu bu komediden o sorumludur. Iste onlar sayesinde bugun bizim Cumhurbaskanligi makamimiz birilerinin dalga gectigi alay konusu bir makam haline donustu. Bu adami bu ulkenin en tepesine layik goren herkesi de esefle kiniyorum.

Ona bir lafim oldu, ilk mesajimda, dedim ki: "Bu hakaretin cezasini kestirtemezsen daha da hic kimseye hakaret davasi acma..Sanina ayip olur, yazik olur.." Ayni yerdeyim.

Ne haddine bir almanın da benim cumhurbaşkanıma hakaret ediyor.
Bu çok ahmakca bir davranış savunuşacak yanı yok

Çünkü önceden kimse Türkiye yi muhatap almıyordu, ne diye hakaret etsin. Bu gün bas bas bağırıyor Avrupa liderleri Türkiye ye muhtacız,anlaşmak zorundayız diye.bunu hazmedemedikleri için bel altı vuruyorlar. Yani cidden Almanlar Türkiye siyasetini,iç işlerini vs önemsiyor mu sanıyorsun.siyasette dostluk demek çıkar ilişkisi demektir.

Ayrıca burada arkadaşlar sabahtan beri,bu tarz şiirlerin, eleştirilerin diğer devlet başkanlarına da yapıldığını hepsinin normal karşıladığını bizim abarttığımızı savundular.siz diyorsunuz ki bu yaşıma geldim böyle hakaret görmedim,bunun ülkemize bir hakaret olduğunu kabul ediyorsunuz öyleyse.yani o zaman Tayyip Erdoğan tepkisinde,bizde bunun ülkemize yapılan bir hakaret olduğunu savunmakta haklıyız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…