Yüzde 82: Alman halkı Erdoğan’a ‘belaltı’ şiiri destekliyor

Alman halkının komedyenlerini desteklemesi normal tabi.normal olmayan bizim de alman halkını desteklememiz. Almanların komedyenlerini desteklediği kadar biz cumhurbaşkanımızı destekleyemiyoruz ya çok enteresan. Destekleyince şakşakçı troll, yalaka ne bilim birsürü şey oluyoruz.ben de bunu anlayamayacağım sanırım.

Haklisinn.daaa saraylimin yorumlarını ama tüm yorumlarını bir oku istersen .neye yanıyorum biliyor musun güneşli bir cumartesinden bi kk yi acayim bir kolacan edeyim dedim.sonrada güzel bir panckek yaparım dediydim.anaaa göz zevkini bozan bu haberi paylaşmış saraylim .kat sinir sayımı ziplatti.kadın paramı alyordur nedir paylaştığı her şey Erdoğan ile alakalı fena takmış ..yaşlı olduğunu söylüyorlar saygı duyscam..ama izin vermiyor zaar..nasıl kotulesem.nasıl dalga gecsemin peşinde.

Bak Kakao yaptığı doğrudur demiyorum,başka bir üyeye hakaret etti diye kaç kişi tepki gösterdi ama kendi ülkelerinin cumhurbaşkanına yapılmış bir hakaret(dolayısıyla Türkiye 'ye) var,Ona karşı tepki yok.Çifte standart var .

Neden ya siirin sozlerini bilmiyorum hakaret varsa arkasında durulamaz dedik ya.

Ayrica ben Tayyip Beyi cumhurbaskanim olarak görmüyorum sunu da suraya ilistireyim.

Aman dur deynepnaz, şimdi hakareti destekliyor olacağız. Zaten birsürü şey olduk. Okuduğunu anlayamamak gibi bir problemimiz var malesef.

Şu yazdıklarınızı Cumhurbaşkanı görse rabiaya ağladığının iki katı duygulanıp ağlardı.
Kendisi bile bu kadar kendini savunmazken sizin bu kadar savunmanız takdire şayan

Mavi beyaz diye nick alip gelip Hdpye oy verecegim diyerek buralari Saraylim karistirdi sanki.

Kisiler sevdikleriyle beraber iste chelzy'cim balik bastan kokuyor.

Yok yani yaptigindan herhangi bir utanma emaresi de yok.

Şu yazdıklarınızı Cumhurbaşkanı görse rabiaya ağladığının iki katı duygulanıp ağlardı.
Kendisi bile bu kadar kendini savunmazken sizin bu kadar savunmanız takdire şayan
Kılıçdaoğlu da sizi görse aynı şekilde ağlardı.Kendisi bile bu kadar güzel muhalefet yapamazken ,sizin yapmanız takdire şayan.Ayrıca benim savunduğum C.B değil Türkiye

senin gibi koyunlara çok yakışıyor geviş getirmek deyimi başkasını karıştırma

yok canım o kadarda değil ben bu uzun adamın icraatlarını 100 de 65 seviyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…