• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yüzde 82: Alman halkı Erdoğan’a ‘belaltı’ şiiri destekliyor

Anlamadim, hakaret mi soyluyormusuz? Boyle bir deyim var da ben mi bilmiyorum? "hakaret soylemek!!"o_O
Bak hala aynisini yapiyorsun, lafimi carpitiyorsun. Sen beni "biz de hakaret ediyoruz" demekle sucladin. Ozur dilemek mi zor geldi yoksa?
Yoo niye zor gelsin özür dilemek. Gerekiyorsa dilerim de,Erdoğana hakaret ediyor olma ihtimali mi seni rahatsız etti.ne biliyim ben yazdıklarından ötürü bu konuda bu kadar hassas olabileceğini tahmin edemedim.

Yahu hakaretler erdoğan'ın tavrından Kaynaklanıyor demek ne demek allahaşkına. Hakareti normalleştirmek, hakediyor demek değil mi. Yani ortada bir hakaret olduğunu kabul etmek değil ki sorun,bu hakareti hakedecek ne yapmış olabilir bir insan, sözkonusu terbiyesizliği hangi davranış geçerli kılabilir.
Ona niye soruyorsun? Ben yazmisim, bana sor. Hakaretler Erdoganin tavrindan kaynaklaniyor demek, hakaretler Turkiye hedef alinarak degil, Erdoganin sahsina yapiliyor demektir. Turkiyedeki hani sizin hic ses cikarmadiginiz pisliklere, kokusmusluklara, gezi olaylarinda kimyasalli tazyikli sularla yakilanlara, kor birakilanlara, gazetecilerin, aydinlarin iceri atilmasina tepki olarak Erdogana yapiliyor demektir. Sana Almanlarin diger yaptiklari videoyu izlemeni tavsiye etmistim, izlemedin degil mi? Seyretsen orada anlarsin neden hangi tavirlari yuzunden disarda boyle bir tavra maruz kaldigini. Herkes izlesin ozellikle de Erdogan izledigini anlasin diye Turkce altyazi da yapmislar yeni, oyle diyorlar, ben altyazilisini izlemedim ama..

Yoo niye zor gelsin özür dilemek. Gerekiyorsa dilerim de,Erdoğana hakaret ediyor olma ihtimali mi seni rahatsız etti.ne biliyim ben yazdıklarından ötürü bu konuda bu kadar hassas olabileceğini tahmin edemedim.
Ben kimseye hakaret etmem, benim sivri dilim hakaretsiz de islevini gormeye yariyor, ihtiyacim olmaz.

Yahu hakaretler erdoğan'ın tavrından Kaynaklanıyor demek ne demek allahaşkına. Hakareti normalleştirmek, hakediyor demek değil mi. Yani ortada bir hakaret olduğunu kabul etmek değil ki sorun,bu hakareti hakedecek ne yapmış olabilir bir insan, sözkonusu terbiyesizliği hangi davranış geçerli kılabilir.
Hayır değil.
Agresif davranıyor ve agresif tepki alıyor demek. Erdoğan sert biri mi? Ülke içinde ya da dışında en ufak bir problemde sert bir üslupla zaten gergin olan ortama müdahale ediyor mu?
Evet.
Bu tavrına karşılık olarak terbiyesizce bir karşılık almış.

Burada ah negzel diye bir hakaret kutsaması yok ki?
Yav orada şu kadar söze konu olacak söz bile yok yav, ergen çocuklar gibi kafiyeli bütün küfürleri sıralamış salak herif.
Adamın istediği tam olarak şuydu işte. Gerizekalı bir komedyen bozuntusu şimdi demokrasi ve özgürlük havarisi oldu.

"bu hakareti hakedecek ne yapmış olabilir bir insan, sözkonusu terbiyesizliği hangi davranış geçerli kılabilir."

Bu sözü ayrıca aldım, buraya. İlerde bir gün konuşacağız, ama cümlenin öznesi başka biri olacak ve ben bu yazdığına o zaman cevap vereceğim.

Eee yani ? Hakaret edilmiş ve Erdoğan' da dava açmış,sorun nerede anlamadım."Hakaret çok çirkin ama dava açmamalıydı" mı ? Neden ki ? Yurt dışındaki yöneticilerin bu tür hakaretleri dava etmemeleri ya da gülüp geçmeleri, olması gerekenin o olduğu anlamına gelmez.Erdoğan açmayı tercih etmiş.

Haftasonu hava güzel deyip gezdim tozdum, günlük güneşlik şahane bir hava, arkada dağ, ön tarafta Ege denizi, çam ağaçlarının kokusuna karışan iyot kokusu, kuş sesleri ve sakinlik, ben kelebekler gibi mutluyken siz stres küpü olmuşsunuz, arada bir çıkıp hava alın, çok sinirlenmek sağlığa zararHoppa

Gerçi siz böyle birbirinizi ezmek için çabalarken dışarıya çıksanızda kar etmez, kırmızı kar yağdığında sizlerin bir siyasi üslubu olur, eh o zaman bende cımbızı gömerim bir ağacın dibine, bekleyelimde kırmızı kar yağsın bari:KK59:

Back