- 11 Mart 2012
- 15
- 0
-
- Konu Sahibi LadySubaru
- #1.441
Tatlım cildin beyaz ve ben sana %15 in en uygunu olduğunu düşünüyorum. Matematiksel olarak bizlere %15 ile %20 arası çok fark yok gibi görünebilir ama emin olun konu asit oranlarıysa bu böyle değil... Ve benim önerdiğim tca'da 20lik sert oran. Lütfen önce %15 lik al kullan bitir istediğin sonucu alamazsan %20'ye geç
alın en son soyulan yer diye biliyorum, bende en son soyulmuştuSelam Kızlar
bugun 8. günümdeyim burun -çene-dudak üstü soyulmalarım bıttı
yanaklarımın bugun pul pul oldugunu gördüm
alnım da herhangı bır değişiklik yok (geniştir alnım ) sanırım soyulmayacak
lady yanaklarımda soyulma bitince yüzümü sabunla yıkamaya ve eski rutin bakıma dönebilir miyim? :26:
yeni uygulamayı 1-1.5 ay sonra yapayım diyorum
Şimdi bir konuda anlaşalım uçuk bir virüs sebepli çıkar yanlış hatırlamıyorsam uçuk virüsünün ismi herpes.geçen salı tca %15 lik peeling yaptım ilk defa hiç evden çıkmadım, 3. gün soyulmaya başladı soyulma bitmeden bıyık bölgem ve çenemde uçuk çıktı birde küçük kahverengi bir kaç noktanedeni ne olabilir, tüm uyarılara uydum güneş koruyucu da kullandım beyaz tenliyim ikinci seansta da olur mu acaba :18:
Rica ederim tatlım yardımcı olabiliyorsam ne mutlu banahiii siparişi vermiştim!!! %20 lik ama mail attım %15 likle değiştirilmesini rica ettim yani değiştirilmesede sorun değil %15 lik alıp %20 liği bekletirim dediğin gibi %20 liği daha sonra kullanırım dursun bi kenarda :) bütün kışı yarı kabuklu bir yüzle geçiricek olsamda bu sefer her ayı kış bitene kadar en iyi şekilde değerlendiricem sabırla ve umutla bize destek verdiğin için çok teşekkür ederim herkese fondotensiz günler dilerim :)
merhaba layd ciğim
kadınlar kulubünü uzun zamandır takip ediyodum bende üye olup sizlere katılamaya karar verdim .
şimdi 30 yaşımda olmama rağmen şu sivilce ve izlerinde kurtulamadım .ergenliğimde ciddi bi sivilce problemi yaşamama rağmen hala devam eden sivilce ve leke problemim var .cildimde beyaz tenli olduğum için buda beni çok rahatsız ediyo .
artık kullanmadığım krem denemediğim yöntem kalmadı.( aslında işe yaramadığın görüp pes edenlerdenim). bu konuda araştırmalarımda vaz geçmiş değilimtca uygulamasın gördüm denemek için doa dan şip. verdim.
yüzümde sivilcede oluşan delikyada çukur yok,silvilceleri çurcalamam dan dolayı oluşan lekere var.beyaz tenli olmama rağmen yüzüm daha koyu rengi(sarınırım lekelerden ve güneşte direk yüzümüz maruz kalıyo)TCA YI SADECE LEKELEREMİ SÜRSEK YOKSA YÜZÜN TAMAMINA MI ?
hepinize güzel günler diliyorum
Eki Görüntüle 816647 Eki Görüntüle 816648 Eki Görüntüle 816650
Fotografları yükleyebildim mi bilmiyorum ama bana az önce gelen tca şişemin metal kapağı erimiş resmen. Etrafını streç filmle sardıkları için biyere akmamış ama streç film yapış yapış olmuş ürün şişeden sızacak kadar kapagı delmiş yani
Daha önce burada okumuştum birininki daha böyle olmuş ve ona kullanmayın demişsiniz. Buyüzden kullanmayı düşünmüyorum ama bunu ben daha yeni aldım okadar da bekledim bi haftaumarım yenisini gönderirler ;(
Eki Görüntüle 816766 Eki Görüntüle 816768 Eki Görüntüle 816770
Şişenin kapağını açınca deliğin daha büyük olduğunu farkettim. Kapak kapalıyken okadar belli olmuyor. Metale böyle yapıyorsa cilde kimbilir ne yapar.
Kendilerine hemen mail attım. Durumu belirttim ve yenisini göndermelerini istedim. Bakalım ne diyecekler bekliyorum. Cevap gelince sizleri haberdar ederim
Selam Kızlar
bugun 8. günümdeyim burun -çene-dudak üstü soyulmalarım bıttı
yanaklarımın bugun pul pul oldugunu gördüm
alnım da herhangı bır değişiklik yok (geniştir alnım ) sanırım soyulmayacak
lady yanaklarımda soyulma bitince yüzümü sabunla yıkamaya ve eski rutin bakıma dönebilir miyim? :26:
yeni uygulamayı 1-1.5 ay sonra yapayım diyorum
merhaba, cildimin tca için uygun olup olmadığını nasıl test edebilirim? muhtemelen daha önce konuşulmuştur fakat çok vazla giri var, bakamadım :)
Gorenler yuzun parladi diyorlar valla:) lekelerde de hafifleme var gibi ama soyulma olurken yeni cikan akneler yuzunden tertemiz sayilmaz yuzum suanda:) cilt problemi olmayan bayanlarin bile yilda bir kez yapmasini tavsiye ederi valla
Bir de ben laktik asitli gul sulu tonik kullanmak istiyorum kimyasal peelingden ne kadar zaman sonra kullanmam daha uyun olur?
Şimdi bir konuda anlaşalım uçuk bir virüs sebepli çıkar yanlış hatırlamıyorsam uçuk virüsünün ismi herpes.
İlk defa uyguladığınız için her durumu tca ya bağlamanız normal bende aynı hisleri yaşamıştım
Küçük kahverengi noktaları anlayamadım doğrusu ama şunu söyleyebilirim tca lekelenmeye sebep olmaz
aaaa bir diğer tca seansında olmaz o zaman :) korktum bi an tca neler yaptın yüzüme diyeacaba soyulmaya başladığı anda mı güneş kremi sürsem ladyciğim:44:
Öncelikle bian konu dışına çıktığım için özür dilerim ikinci olarak bu sefer %15 sipariş ettim şeker siteden bayramda dışarı çıkmayı düşünmüyorm sanırım tca için en uygun zaman olacak benim için ve bu sefer daha tecrübeliyim bakalımyazıcam yineKızlar lütfen konu dışında mesaj yazmayalım, çünkü sohbet amaçlı değil başlığımız. Hem forum kuralları gereği yasaktır, hem tca hakkında araştırma yapan okuyan arkadaşlara fazla mesaj okutmamış oluruz. Direkt mesaj daha sağlıklı olur
Soyulmaya saatler kala yani durumun
Doktorunun kullanacağı ile muhtemelen bizlerin kullandıkları farklı bu yüzden ben saf tca kullanan herkesin bu tarz krem soyucu ilaçları kullanmayı bıraktıktan en az 2-3 aydan önce yapmamasını söylüyorum. Neticede o krem soyucularda etken maddeler var ve vücuttan öyle çabuk atılmıyorlar, riske etme.
Tatlım cildin beyaz ve ben sana %15 in en uygunu olduğunu düşünüyorum. Matematiksel olarak bizlere %15 ile %20 arası çok fark yok gibi görünebilir ama emin olun konu asit oranlarıysa bu böyle değil... Ve benim önerdiğim tca'da 20lik sert oran. Lütfen önce %15 lik al kullan bitir istediğin sonucu alamazsan %20'ye geç
Geldim kuzum..
Aynen eline koluna sahip çık ki kızarmadan tahriş etmeden tamamla süreci
Posta kutunuzu boşaltır mısınız?Size yazamıyorum posta kutunuz dolu olduğu için..