- Konu Sahibi LadySubaru
- #1.421
Yok canım nie acayip gelsinki artık kadınlar heryerde sana başarılar diliyormSenin yaptiginin derecesi de yuksekmis o yuzden de olabilir. Seyy bn milli guresciyim belki acayip gelebilir ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım nie acayip gelsinki artık kadınlar heryerde sana başarılar diliyormSenin yaptiginin derecesi de yuksekmis o yuzden de olabilir. Seyy bn milli guresciyim belki acayip gelebilir ama
Yok yok soyucu bi urun kullanmadim antibiyotik aknilox ve imex kullandim akneler icin
Yok canım nie acayip gelsinki artık kadınlar heryerde sana başarılar diliyorm
Kullanımın bittikten sonra, tca uygulaman için, 2 ay geçmesi gerekiyormuş.
Bir hafta once kontrole gittigmde doktorum bunlari kullan geldiginde kimyasal peeling yapalim demisti ama :/
Benimde bilgim yok, Lady'den aldığım bilgiye göre sana söylüyorum. Yinede dikkatli ol, Lady söylüyorsa bir sebebi vardır. Kendisi geldiği zaman, neden yapılmaması gerektiğini yazar. Bence biraz daha dayan öyle yap. Yinede sen bilirsin.
herseyin yolunda olduguna sevindim:) ah bi kargom gelse denicem gorcem de biraznonce aradim daha problem olmus yarin gelicekmis insskızlar bugun 4. günüm ve dün aksam burnun bıyıkla bırlesımı yerler pul pul oldugunu gördüm
sabah bıyık bölgem soyulmaya başladı burnum pütür pütür
dıger bölgeler de herhangıbır gelısme yok beklemedeyım
korkan arkadaslar lady nin dedikleri dışına çıkılmadıgı sürece sıkıntı olacagını düşünmüyorum
denemeden de inanmayacagınızı
ter ıle ılgılı sporcu arkadasım ben çok terlerım ılk basta benı de korkutmustu ama yanma batma kızarma
hiçbirşey olmadı ,hissetmedim çok terledıgımde bol su ıle yıkadım yüzümü nazikçe
yüzüm çok gerilmedi daha çok gerileceğini düşünmüştüm
şu anda itibaren elime ve koluma sahip çıkmaya çalışıyorum
bende Tca uygulamak istiyorum 10 yıllık güneş lekelerim var..cogunluk yanaklarda..%20 lik ilk defa olacak kasım gibi düşünüyorum..forumdaki herseyi takip ediyorum tavsiyeleri yorumları..benim aklıma takılan dudak üstü ve ceneye nasıl ne zaman sürüyoruz..ben önce yanaklar sonra alın en son burun çene diye planlıyorm.ne dersiniz..anladıgım kadarıyla leke kalma riski en cok dudak üstü ve cene..bi arkadasın resimlerini görünce sakal ve bıyık gibi bende böyle düşündüm..bilgilendirirseniz sevinirim kızlar:))
Üzgünüm cilt yapısı ince olanlar uygulayamaz, bunu zaten konunun en başında yazmıştım. Size uygulayın gibi cesaret verici bir yorum da yazıp cildinizi riske etmek istememYanaklarımda hafif akne izleri ve çukurları var tca işe yarar mı onları geçirmede ? cildim biraz ince ama sadece yanaklara uygulatsak bi problem olur mu acaba ?
Kızlar ben 4 gün %15 lik Tca uyguladım.3.günümde soyulmaya başladı.Şuan yüzümün %40 ı soyuk.Ama sanırım ben Tca yı yüzümde az tuttum.1,5 dkka diyorlar ben yüze sürüp 1,5 dkka değilde,yüzüme sürmeye basladıktan sonra 1,5 dkka sonra yıkadım.Yani hangisi doğru onuda bilmiyorum :) ama inanın ki korkulcak bişey yok.Sorularınuz olursa cevaplarım.Bu dakka konusunda bir bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilir
Bide kızlar bugun pikniğe gitcez denize.Yüzüm soyulma aşamasında denize girsem bir sorun olur mu?
Ben acikcasi korkuorm tca kullanmaya acnelys tretin gibi retionik asit iceren cildi soyma ozelligi olan kremleri kullansam ayni etkiyi alabilir miyim acaba
Acikcasi korkmamin sebebi su sanirim sporcuyum ve hergun duznli antrenman yapmam gerekio zaten cildim hassas olucak ve kabuklanmalar olucak surtunmeyle terle yuzumun faha kotu olmasi endiselendiriyor beni:/
Evet ama kabuklarin kendi kendine sotulmasi var bir de yolunmasi ve terle birlikte tahrisi var:/ cok soyulursa olmadi antremanlara ara veririm artik
Lady mezoterapi işleminden sonra dr'la tesadüf karşılaştığımda bana lekenin çok koyulaştığını artık mezoterapi yerine kimyasal peeling yapacağını söyledi. bende senden aldığım bilgilerle ne kullanacaklarını sordum bana meyve asitleri toniği dedi yuzde kaç dedim yuzde yirmi otuz yetmiş falan dedi anlamadım dedim nasıl yani?
Valla hemen doadan %15 tca ve melissa kremi siparişi verdim geldi siparişlerim e vitamini evde vardı evigen onu değerlendireyim dedim ama sen e vitamini doadan al dersen hemen sipariş veririm yeniden. pazartesi yapacam artık hadi hayırlısı. evdeki güneş kremlerim: hamilton sensitive 30 faktör (lekeli ciltlere özel olduğu için soruyorum) ,50 faktör solente pigmente ve bir de semabed 50 faktör var.hangisini kullanayım?
Dudak üstüme de yapacağım bu arada malum sir ağda lekeleri var bıyık gibi duruyo.....
Bu arada Doa jest yapıp birde papatya sabunu hediye yollamışlar kullanayım mı ?(tabii tca uygulaması bitince.)
senden haber bekliyorum .......
arkadaşlar daha önce yğzğm yağlı olduğu için vedirençli kalın bi cildim olduğu için %2o tca almıştım iki kez üstüste kullandığım için yanık lekesi olmuştu kaç yıl oldu tabi ben şimdi glikolik kullanmak istiyorum çalışan bi insan olarak aşırı soyulma oluyo cilt kahverengileşio insanlar soruyo çünkü ne olmuş diye bunu ve yanık riskini göze alarak glikolik kullanmak istiyorum yüzde 5o yeterli olurmu sizce cildim yağlı yüzde 70 kullanıp cildi soyulmayan bille varmış yağlı ciltler yani
?
kızlar ben dayanamadım dun yaptım
bır gun gecmesını bekledım
su ana kadar normal yaşantıyı etkıleyecek bır durumla karsılasmadım
yanlız burnum pırıl pırıl anlamadım sızde olmus muydu?
yuzumu sabunla yıkamaya cok alısmısım banyoya her girişimde yıkamayacaksın diyorum kendıme
Ben daha uygulamadim tca yi ama hergun antreman yapmak zorundayim terlemeyle daha kotu olur diye korkuyorum siz nasil yaptiniz etkiledi mi yuzunuzu
Evet resmi gordum ve korktum nasil iyilesti die :/ iz kalmadiysa ve memnun kaldiysaniz cok guzel ben %15lik olanindan siparis ettim kabuk tutmayacak sekilde bekletmem gerekiyor ben dayanamam soyarim valla :) artk soyulma cok olursa da antreman yapmayiveririm bir hafta
Benim cildim de tedavi gormeme ragmen hala acik uclu ve yara seklinde olan sivilceler var bunlarin gecmesinde de etkiki olur mu yoksa daha mi kotu yapar acaba
Yok canım nie acayip gelsinki artık kadınlar heryerde sana başarılar diliyorm
Evet erkeklerden bile basariliyiz:) cok tesekkur ederim
bugun 3. günüm henüz soyulma yok
kuytu köşeler de beklemedeyım
gelişmeleri yazacagım
Bir hafta once kontrole gittigmde doktorum bunlari kullan geldiginde kimyasal peeling yapalim demisti ama :/
lady merhaba yine ben :) yaz boyunca tca uygulaması yapmadım ve sanırım zamanı geldi aslında ekimde yapıcaktım ama uygulama sıklığımın çok olması için vakit kaybetmek istemediğimden ilk uygulamamı 27 eylül cuma akşamı yapıcam hem cumartesi pazar en kızarık olduğu zamanı evde geçirme açısından daha iyi olacağını düşünüyorum ben geçen kış %20 lik uyguladım 3 kere ama ilk 2 si senin tca dan değildi aldığımda malesefki yaz geldi ve uygulama yapamadım.şimdi %20 lik yapmak istiyorum yine çünkü benim gözenek şeklinde olan sivilce izlerim var ve cildim yağlı beyaz tenliyim ama yağdan dolayı cildim dayanıklı ve çabuk iyileşiyor umarım mart sonuna kadar bu izlerden kurtulabilirim mucize beklemiyorum ama en azından çok göze batmayacak kadar yüzeyselleştirebilirim izlerimi şimdiden ilgin için teşekkür ederim :)
Lady senden haber bekliyorum hadi lütfen cevap yaz artık......
kızlar bugun 4. günüm ve dün aksam burnun bıyıkla bırlesımı yerler pul pul oldugunu gördüm
sabah bıyık bölgem soyulmaya başladı burnum pütür pütür
dıger bölgeler de herhangıbır gelısme yok beklemedeyım
korkan arkadaslar lady nin dedikleri dışına çıkılmadıgı sürece sıkıntı olacagını düşünmüyorum
denemeden de inanmayacagınızı
ter ıle ılgılı sporcu arkadasım ben çok terlerım ılk basta benı de korkutmustu ama yanma batma kızarma
hiçbirşey olmadı ,hissetmedim çok terledıgımde bol su ıle yıkadım yüzümü nazikçe
yüzüm çok gerilmedi daha çok gerileceğini düşünmüştüm
şu anda itibaren elime ve koluma sahip çıkmaya çalışıyorum
Lady mezoterapi işleminden sonra dr'la tesadüf karşılaştığımda bana lekenin çok koyulaştığını artık mezoterapi yerine kimyasal peeling yapacağını söyledi. bende senden aldığım bilgilerle ne kullanacaklarını sordum bana meyve asitleri toniği dedi yuzde kaç dedim yuzde yirmi otuz yetmiş falan dedi anlamadım dedim nasıl yani?
Valla hemen doadan %15 tca ve melissa kremi siparişi verdim geldi siparişlerim e vitamini evde vardı evigen onu değerlendireyim dedim ama sen e vitamini doadan al dersen hemen sipariş veririm yeniden. pazartesi yapacam artık hadi hayırlısı. evdeki güneş kremlerim: hamilton sensitive 30 faktör (lekeli ciltlere özel olduğu için soruyorum) ,50 faktör solente pigmente ve bir de semabed 50 faktör var.hangisini kullanayım?
Dudak üstüme de yapacağım bu arada malum sir ağda lekeleri var bıyık gibi duruyo.....
Bu arada Doa jest yapıp birde papatya sabunu hediye yollamışlar kullanayım mı ?(tabii tca uygulaması bitince.)
senden haber bekliyorum .......
Merhaba ben doktorda tca yaptırdım bugün 5. Günüm çene tamamen soyuldu şimdi yanakların soyulmasını bekliyorum. Bazı küçük yerler daha soyulmaya hazır değilken yarıldı yada yıkarken falan küçük açıldı azcık kızarıklıklar var bazı yerlernde ama elimle soymadım. Geçermi acaba? Bide heryeri kahverengi oldu ama alnım aynı renk sadece gergin ve kırışıyo 5. Gün oldu ama yarılma soyulma falan yok soyulur dime?