-
- Konu Sahibi LadySubaru
- #1.481
Ben de az önce ilk deneyimimi yaptım ama ben mecburen %25lik aldığım için 1 dk'yı geçirmemeye özen gösterdim. Zaten feci yaktı. Frozen denen olay neredeyse 30 sn içinde gerçekleşti. Lady'nin dediği gibi bol suyla yıkadım. Şimdi bepantenler içinde oturuyorum. Hala biraz yanma batma var daha 5 dk oldu çünkü. Ben fotoğraf çekeceğim. 1. gün 2. gün diye
hepsini paylaşırım burada arkadaşlar.
Malzemelerim gelddiii,bu sezonun ilk tca uygalamasını yarın sabah yapacağım. Bol şans bana
Kızlar 5 gün önce 2. %15'lik TCA mı yaptım.İyi hoş ama çok az soyuldu 2sindede çenem ve burnum ve burun kenarlarından başka yer soyulmadı.Neden böyle oldu acaba?25'lik mi alsam?Tenimde baya açık beyaz.25'lik kullananlar arkadaslar bi yazabilir mi?
canım, aynı zamanda yapmışız tca'yı, benim soyulmalarım da seninki gibi ama ben buğday tenliyim. yani bana hafif gelmiş olabilir %15 ama seni güzelce soyması gerekirdi aslında.
bence 15'ten 25'e atlamamalısın hemen, %5'lik artışın bile çok şey farkettirdiğini yazdılar burada, hem bak bayağı açık tenliymişsin. lady'nin teni de seninki gibi sanırım ve o da bir keresinde yanlışlıkla %25 uygulamıştı diye hatırlıyorum. geldiği zaman senin için en uygun öneriyi yapacaktır zaten, onun yazacaklarını bekle istersen. hem uygulamalarını bu tatile denk getirenlerle bayram dönüşü sonuçlarımızı da karşılaştırırız, deneyimlerimizi paylaşırız :)
öperim, sevgiler...
teşekkürler canım.%20'lik var peki o nasıl olur?Çünkü 15'lik hep hafif soydu.Neyse birdahaki işleme 25 gün var ozamana bir karara varırız.Karşılaştırırız sonuçları.Öpüyorum :)
Bende bugün uygulamamı yaptım, az kaldığı için fazla süremedim. 15'lik tca kullandım yine, daha fazlasını zaten kullanmaya cesaret edemem. Bu yeterli benim için. 2 ay sonrada laktik veya glikoliğe geçerim.
rica ederim, ne demekdediğin gibi %20'lik konusunu sonra tartışalım, bir deneyimim olmadan sana tavsiyede bulunamam ben ama lady ve diğer arkadaşlar mesajını gördüklerinde yorum yapacaklardır mutlaka.
ama çok enteresan gerçekten, yeterli süre beklediğin ve bu sürede uygulamayı 3-4 kez daha tekrarladığın halde mi soyulman olmadı? teninin çok açık renk olduğunu söylemen kafamı karıştırıyor sadece, bu tip ciltler çok hassas olur genelde, yüksek asiti kaldırabilir mi bilemedim..
neyse, dediğim gibi sonra hep beraber tartışırız, yapılacak yorumları ben de merak ediyorum. şimdi bayramın da tatilin de keyfini çıkarıp dinlenmeye bakalım.
bu arada, bayram diye tatlılara da çok gömülmeyelim kızlar. biliyorsunuz şeker de cildimiz için pek faydalı bir arkadaş değil, kilo konusuna hiç değinmiyorum bile :))
arkadaşlar merhaba. benim evitamini karıştırdığım feslğen kremim küflenmiş çok kötü kokuyor.anlamadım yüzüme sürdüm öyle bir sivilce kalktı ki yüzüm... böyle bişi olabilir mi e vitamini bozulur mu? dışardaydı buzdolabına koymamıştım.hıı ne dersiniz???