Yüz güzelliği mi fizik güzelliği mi?

ben 190 boy guzel 180 boy guzel demıyorumkı
meganın fızıgı guzel bnce ve ıkısıde var onda ıkısde olursa ıste megan gbı bı afet cıkıyor ortaya

Minnacılık boyla dediğin için öyle yazdım canım çünkü Meganın boyu uzun değil .Gögüsleri de estetik harikası zaten, hepimiz biliyoruz .

İngiltere'de yapılan bir araştırmada çekici kadın nasıl olmalıdır? sorusu cevabını buldu. Araştırmaya göre 1.53 boyundaki kadınlar erkeklere daha çekici geliyor.

2 bin erkekle yapılan ankete göre, mükemmel kadının profili çizildi. İşte erkeklere göre muhteşem kadın ölçüleri: 36 numara ayak, 8 santimlik topuklu bir ayakkabı ve ayak tırnaklarında kırmızı ojeler.

Bu araştırmaya göre erkeklerin kısa boylu kadınları daha cazibeli ve çekici bulduğu ortaya çıktı. Aralarında Kim Kardashian, Shakira ve Victoria Beckham gibi ünlü isimlerin olduğu bu ölçülere sahip kadınların, erkekler tarafından en çekici bulunan kadınlar oldukları ortaya çıktı. Türkiye'de ise Hazal Kaya, Pelin Karahan ve Demet Evgar gibi ünlüler ideal kadın profiline en yakın isimler olarak dikkat çekiyor.

Yine bu araştırmaya göre erkeklerin 3'de 1'inin ilk randevuda kadınların ilk olarak ayaklarına baktığı, bunun üzerinden karakter yargısına vardıkları da öğrenildi.

bu da bir araştırma sonucu :)

Minnacılık boyla dediğin için öyle yazdım canım çünkü Meganın boyu uzun değil .Gögüsleri de estetik harikası zaten, hepimiz biliyoruz .

ben yanlıs anlattım sanırım uzun kazulet gbı yada kısacık yusyuvarlak bı fızık sakıra vs gıbı ıkısıde benım ıcın esıt ...
cok guzel bır yuzde kotu bır fızık ıse yaramaz demek ıstedım... ama fızıgı cok duzgun ve guzelse yuzdekı kusurlar es gecılebılır bana gore...

ama kesınlıkle yuz ve fızık esıt oranda guzelse esas guzel olan kadın odur... umarım anlatabıldım bu sefer

Son düzenleyen: Moderatör:
sANIRIM fizik güzelliği cok öenmli avantajlar sağlasada yüzün güzel olmayınca pek işe yaramıyorr:)

fizik güzel değilse yüze, yüz güzel değilse fiziğe bakılır. elde ne varsa onunla dikkat çekilir sonuçta

bence çok güzel bi yüz ve çok süper olmayan ama orantılı normal bi vücut olsa iyi olur çünkü ben yüzü güzel olmayan birini güzel bulduğumu hiç hatırlamıyorum .ancak fiziği çok güzelmiş der geçerim kendisini güzel bulmam.

Fizikte yüz de boş.En önemlisi özgüven.Kendine güvenen insanlar bana herzaman hoş gorunurler , ve onlar hep kurnazca eksikliklerini kapatmayı başarırlar..

İkiside bir bütün aslında ama seçim yapmak gerekirse yüz güzelliği diyorum.
Zayıflamadan önceki 78 kilo halimle bile sevgilim beni çok güzel bulduğunu söylüyordu. Şimdiyse hem çok güzel hem çok seksisin diyip duruyor.

Yüzünü güzel bulduğum bi insana ne güzelmiş diyoken sadece fiziği güzel bi insan için fiziği güzelmiş derim yani bence yüz çok önemli.
Kg. fazlam olduğu için fiziğim kötü tombiş tombiş Ama yüzümü beğeniyorum,tabi kg versem her şey daha güzel olacak da ..

2 side önemli aslında :26: ama bir şeçim yapmak gerekirse, fizik + bakımlı saçlar tercih ederim.
Yüzüm fiziğimden daha güzel olmasına rağmen, böyle düşüyorum

Bence kesinlikle yüz güzelliği... fizigi süper yuzu çirkin olan biri chanelden giyinse bile yüzünü cevirdiginde kimse suratına bakmaz ... ama çok şişman yuzu güzel olan biri zayıflayabilir :) o yuzden bence kıyaslanmaz...

mesela eda taşpınarı ben beğenmiyorum. kadının fiziği çok güzel hatta süperde diyebiliriz ama yüzüne bakınca çok çirkin buluyorum. o da o kadar bakımlı zengin giyimi kuşamı iyi ama ben bir türlü hoşlanmıyorum yüzü hiç hoşuma gitmiyo. yani herşeyi yerinde ama yüz güzelliği olmayınca kadına güzel diyemiyorum. demek ki benm için yüz güzelliği daha önemli.

Fizikkk... yüz makyajla kurtarılabilir

Yzü makyajla kurtarabilirsin ama kiloyuda spor ile kurtarabilirsin.
Bencede her ikiside olmali ama egr birini secmek zorunda kalirsam yüz güzelligi derim kiloyu falan spor ile iyi bir diyet ile kurtarabilirsin diye düsünüyorum.

Tabiiki fizik şart :) yoksa suratını fondötenle şununla bununla düzeltirsin ama bide şöyle bi durum var onlarla kapanmayan bile var o dahada vahim

bir çok arkadaşa katılıyorum bende yüz güzelliği diyorum çok kötü bir fiziği yoksa yüzü çok güzelse bence o kadın güzeldir ama yüzü çirkin bir kadına on numara fiziği olsada güzel diyemiyorum bazı arkadaşlar yüzdeki kusurları makyaj kapatabilir demişler ama bir kadının yüzü çirkinse makyaj bile yakışmaz ki zaten kaşı gözü burnu dudakları çenesi saçları uyumlu mu birbirini tamamlamıyorsa makyaj bile kurtaramaz bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…