Yüz güzelliği mi fizik güzelliği mi?

aslında şu an güzellik sektörü o kadar gelişti ki ikisinin de çözümü var bence spor yaparsın estetik ameliyatlarını göze alırsın vs..
tabi bu konu için ayırabilecek bütçe olması lazım

Yüz güzelliği allah vergisi, estetik yaptırsanda kendini yırtsanda yüzün güzel değilse değilsindir fakat fizik için rejimler, sıkılaştırıcı programlar, korseler, liposuction, radyofrekans ile zayıflama gibi bir ton şey var ve geri dönüşleri mükemmel olabiliyor...

yüz güzelliği çok önemli, balık etli olup yüzü güzel insanları, sıfır beden olup yüzü pek de güzel olmayanlara göre daha güzel buluyorum

bi de insanın yüz güzelliği olunca cami yıkılsa da mihrap yerinde kalıyor:)

Cirkin kadinlar vucudunu, Guzel kadinlar yuzunu gosterir.minnacik boyla neden shakira salma hayek begeniliyor o zaman ? Kim ne derse desin erkekler kadinda once yuze bakar.Ben kac tane erkekten cirkin olan kadinlarin bacak goğus şhovu cok olur diye duydum.Link vermek sakincali olmasaydi bunu ispatlardim bile.Hic vucudu guzel olupta yuzu orta veya cirkin olan bir kadina guzel muammelesi yapildigini gormedim.ama yuzu guzel olupta 1.50 boyu ve kuru vucuduyla begenilen cok kadin gordum.ornek rachel bilson.

Cirkin kadinlar vucudunu, Guzel kadinlar yuzunu gosterir.minnacik boyla neden shakira salma hayek begeniliyor o zaman ? Kim ne derse desin erkekler kadinda once yuze bakar.Ben kac tane erkekten cirkin olan kadinlarin bacak goğus şhovu cok olur diye duydum.Link vermek sakincali olmasaydi bunu ispatlardim bile.Hic vucudu guzel olupta yuzu orta veya cirkin olan bir kadina guzel muammelesi yapildigini gormedim.ama yuzu guzel olupta 1.50 boyu ve kuru vucuduyla begenilen cok kadin gordum.ornek rachel bilson.

Kesinlikle katılıyorum... artık boy uzatma ameliyatları, bacak şekillendirme ve vücut şekillendirme ameliyatları bile var bu tarz ameliyatların geri dönüşleri mükemmel olabiliyor ama allah vergisi bir yüz güzelliği yoksa ister burnunu yaptırsın, ister yüzünü doldursun, dudaklarını şişirsin nafile, hiç bir şekilde tam olarak güzel olamıyorlar örneklerini çok görüyorum...

şimdi yuzun çirkin olsa estetik çok pahalı
vucudun çirkin olsa bunun çaresi var kasarsın kendini esek gibi ugrasır zayıflarsın
seçmem gerekirse vücudu tercih ederim

ben estetikle harika olan tek bi kadın gördüm o da türkan şoray

budur diyorum...

ve bu bir istisna

önce yüz güzelliği gelir,estetikle insanlar kalıptan çıkmış gibi aynı ifadeye ve tipe sahip oluyorlar.

fizik de boyla olmaz zaten,güzelse güzeldir.

fizikten de önce yüz gelir:KK31::KK31:

Son düzenleme:
İkisi de o kadar önemli ki.. Estetikle veya sporlar halolacak şeyler zor. Mesela vucuda meme estetiği yaparsın istediğin ölçüye kavuşursun. Ancak o imrendiğin jennifer, natalia oreiro gibi bir vucuda sahip olamazsın. Zayıflamakla bitmiyor iş. İste insanlar bunu anlamak istemiyor. İstediğin sporu yap bel kalça asla sporla sonradan onlar gibi olmaz. Sadece eskisine nazaran iyi olur o kadar. Yüz için estetik de öyle.. Burun ameliyatıyla güzel bir buruna kavusursun. Ancak dudak, elmacık kemiği, kaş.. uzarda da gider. doğala yakın yapan cok az. Bence ikisi arasında bır oran olmalı. Öyle kadınlar güzel. Dünyaca ünlü kişilere bakın fiziği yüzünün önüne geçmiyor veya yüzü fiziğinin. İkiside orta veya güzel. Ama sonuç olarak ikisi de dikkat çekiyor.

İkisi de o kadar önemli ki.. Estetikle veya sporlar halolacak şeyler zor. Mesela vucuda meme estetiği yaparsın istediğin ölçüye kavuşursun. Ancak o imrendiğin jennifer, natalia oreiro gibi bir vucuda sahip olamazsın. Zayıflamakla bitmiyor iş. İste insanlar bunu anlamak istemiyor. İstediğin sporu yap bel kalça asla sporla sonradan onlar gibi olmaz. Sadece eskisine nazaran iyi olur o kadar. Yüz için estetik de öyle.. Burun ameliyatıyla güzel bir buruna kavusursun. Ancak dudak, elmacık kemiği, kaş.. uzarda da gider. doğala yakın yapan cok az. Bence ikisi arasında bır oran olmalı. Öyle kadınlar güzel. Dünyaca ünlü kişilere bakın fiziği yüzünün önüne geçmiyor veya yüzü fiziğinin. İkiside orta veya güzel. Ama sonuç olarak ikisi de dikkat çekiyor.

evt katılıyorum fizik de sporla hallolmuyor.

bu arada natalianın da göğüsler silikon ama bel güzel popo güzel felan.

neyse uzar da gider bu mevzu:KK31:

İkisi birden olduğunda bi kadın dikkat çekici oluyor ve etrafından sürekli güzelsin lafını duyuyor. :)

İkiside olması gerekir ama tabiki önce yüz güzelligi; o olmadıktan sonra fizik mükemmel olsa ne yazar...

Fizikkk... :KK1: yüz makyajla kurtarılabilir :21:

kesinlikle yüz. Çünkü yüzü olmayan bayanlar genellikle miniler giyerek vücudunu ortaya çıkarıyorlar çünkü yüz yok. Hatta arkadan bakarak ovv diyebiliyoruz fakat yüzlerini döndüklerinde bir hiçler.Artık erkekler makyajı anlayabiliyorlar. Sabah kalktıgınızda eşiniz makyajlı halinizi değil yüzünüzün sade halini görüyor. ayrıca hiç bir erkek vücudu 90 60 90 ama yüzünde lekeler şaşı gözlü carpık dişli biriyle evlenmez vücudu olan bi kızla sadece gönül eglendirir.

kesinlikle yüz. Çünkü yüzü olmayan bayanlar genellikle miniler giyerek vücudunu ortaya çıkarıyorlar çünkü yüz yok. Hatta arkadan bakarak ovv diyebiliyoruz fakat yüzlerini döndüklerinde bir hiçler.Artık erkekler makyajı anlayabiliyorlar. Sabah kalktıgınızda eşiniz makyajlı halinizi değil yüzünüzün sade halini görüyor. ayrıca hiç bir erkek vücudu 90 60 90 ama yüzünde lekeler şaşı gözlü carpık dişli biriyle evlenmez vücudu olan bi kızla sadece gönül eglendirir.

yüzü güzel olanlada gönül eğlendirir.yeter ki karşısından o ışığı görsün.bu söylediğiniz çok mantıksız ayrıca yüzü lekeli dişleri bozuk şaşı insanlar evlenmiyor mu şimdi:KK53:

yüz güzelliği şöyle ki dünyanın en güzel kadını denen kişilerin fiziklerinden daha iyi fiziği olanlar var elbette ama yüzlerinden yoktur. mesela angelina jolie nin fiziğinden kat kat ne güzeller var ama yüzüyle yarışabilecek birkaç kişi vardır ve çoğunluk tarafından dünyanın en güzel kadını kabul ediliyor

Kesinlikle yüz güzelliği.
Fizik spor ve diyetle düzeltilebilir.
Fakat hiç kimse bir kıza fiziğinden dolayı çirkin veya güzel diyemez.
Mesela Hazal Kaya fiziği pek iyi olmasa da çoğu kişi tarafından beğenilir.
Ben de çok beğenirim ve çok masum bulurum.
Çünkü yüz güzelliği var.

Yüz güzelliği diye bir şey var arkadaşlar, sporla diyetle düzelmeyecek, hokka burunlar, kocaman renkli gözler, çıkık elmacık kemikler, kalın dudaklar var.. Estetiğe karşı değilim, ama doğalıyla asla kıyası yapılamaz diye düşünüyorum. Ve yüzü çirkin birinin fiziği güzel olsa da sadece dikkat çeker, çekici olur, havalı denilebilir, ama güzel denilemez..

ikisinden de olması lazım tabi, ama kim mükemmel ki?

Örnek olarak Adele'i verebilirim. Kadının yüzü porselen gibi, ama fizik...

Yüz güzelliği diye bir şey var arkadaşlar, sporla diyetle düzelmeyecek, hokka burunlar, kocaman renkli gözler, çıkık elmacık kemikler, kalın dudaklar var.. Estetiğe karşı değilim, ama doğalıyla asla kıyası yapılamaz diye düşünüyorum. Ve yüzü çirkin birinin fiziği güzel olsa da sadece dikkat çeker, çekici olur, havalı denilebilir, ama güzel denilemez..

ikisinden de olması lazım tabi, ama kim mükemmel ki?

Örnek olarak Adele'i verebilirim. Kadının yüzü porselen gibi, ama fizik...

kesinlikle katılıyorum :)

X