Yüz güzelliği mi fizik güzelliği mi?

Inanışlarimiz farklı o zaman.Ben fizik ve yüz güzelliğinin Allah tarafından verildiğine inanıyorum.Ailenizi seçme şansı da verilmiyor yani onlar neyse siz de büyük ihtimalle o'sunuzdur.Sadece kendinize bakmakla bu güzelliğe katkıda bulunabilirsiniz.Üslup probleminiz var fazlaca.Bu kadar acımasız olmayın.Kısa olanlar ölsün o zaman.

bırıncısı ben de senın gıbı dusunuyorum allah verıyor ıyıyıde kotuyude fızıgıde yuzude

ben neymısım onu anlamadım

ben kısalar ölsun cok ıgrencler demedımkı
bu konudakı dusuncelerımı soyledım yuzmu fızıkmı bnce fızık dedım ve sebebplerını belırttım
daha fazla yazmıcam cunku herkes degısık yerlerden anlamıs masallah
banane kımın yuzu cırkın fızıgı guzel bn kendıme bakarım fıkır soylemekte suc sankı hazımsız bır mılletız

bırıncısı ben de senın gıbı dusunuyorum allah verıyor ıyıyıde kotuyude fızıgıde yuzude

ben neymısım onu anlamadım

ben kısalar ölsun cok ıgrencler demedımkı
bu konudakı dusuncelerımı soyledım yuzmu fızıkmı bnce fızık dedım ve sebebplerını belırttım
daha fazla yazmıcam cunku herkes degısık yerlerden anlamıs masallah
banane kımın yuzu cırkın fızıgı guzel bn kendıme bakarım fıkır soylemekte suc sankı hazımsız bır mılletız

bu bayan sana uslubunun yanlis oldugunu anlatmaya calisiyor, sen hazimsiz diyorsun. hmsss kisisel saldiri yapan kim acaba?

neyse herkesin fikri kendine olsun.

bu basliga goz atin..yuz guzelligi veya fizik guzelligi...Rabbim bir anda almaya kadir...Allahim kimseye gostermesin :KK43:

http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/552169-uzun-mucadelem-zafer-kanser-oykum.html

yemın ederım bır daha guzellıkle ılgılı yorum yapmayacagım
sankı ben herkesten taşım bılmem ne dedımde rabbım elımızden alabılır vs vs denıyor
emn olun cogunuzdan cok daha ınanclıyım allaha sukur
herseyınde farkındayım

ıkı secenek konulmus bnde bırını sectım ve mıllet saldırdı ne dıyım bılmıyorum sıze ıyı aksamlar

yemın ederım bır daha guzellıkle ılgılı yorum yapmayacagım
sankı ben herkesten taşım bılmem ne dedımde rabbım elımızden alabılır vs vs denıyor
emn olun cogunuzdan cok daha ınanclıyım allaha sukur
herseyınde farkındayım

ıkı secenek konulmus bnde bırını sectım ve mıllet saldırdı ne dıyım bılmıyorum sıze ıyı aksamlar

bu linki ben senin icin yerlestirmedim, herkes baksin diye etkilendigim icin paylastim..bunuda neden uzerine alindin?
arkadas demis uslubun yanlis diye, -ki bencede uslubun yanlisti. neyse daha fazla yazmak istemiyorum bu konuda.

Dediğim gibi üslup yanlış.Erkekler sizinle ancak kanki olur oldukça ağır bir laf.Her neyse,veren Allah almasını da eklemesini de bilir...

Dediğim gibi üslup yanlış.Erkekler sizinle ancak kanki olur oldukça ağır bir laf.Her neyse,veren Allah almasını da eklemesini de bilir...

bence allah akıl versın once canım:KK42:
evet allah almasınıda vermesınıde bılır...ıkıde bır allah almasınıda bılır vs demek ne oluyor gızlıden bedduamı bu eger oylyse cıktıgı yere doner umarım
ben sana erkekler senle kanka olur yazmadımkı ustune alındıysan sorun sende arkadasım
uslubum ıcın kusura bakma ben bu kadar alınacagını bırılerının bılemedım

hadı daha fazla ugrasamıcam herkese ıı aksamlr ıyı ıftarlarrr

bence allah akıl versın once canım:KK42:
evet allah almasınıda vermesınıde bılır...ıkıde bır allah almasınıda bılır vs demek ne oluyor gızlıden bedduamı bu eger oylyse cıktıgı yere doner umarım
ben sana erkekler senle kanka olur yazmadımkı ustune alındıysan sorun sende arkadasım
uslubum ıcın kusura bakma ben bu kadar alınacagını bırılerının bılemedım

hadı daha fazla ugrasamıcam herkese ıı aksamlr ıyı ıftarlarrr

Polemiğe girmemeye dikkat ediyorum ama yine içine çekmeyi başaranlar var.Üstüne basa basa söylüyorum:Ben bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın mantığında olan biri değilim.Bu sebeple sözünüz kimi kıracaksa onlar adına üslubunuzun yanlış olduğunu vurguluyorum.Hoş değil.Allah almasını da vermesini de bilir kısmını üzerinize alinmaniz manidar.Zira konu geneli için yapılmış,yatıştırıcı bir yorumdu bu.

Biliyorum şekerim,oğlan dayıya.Ama ben çok sık kullanırım kardeşimi işaret ederek buna mi çekecek diye:KK70:

yuz guzellıgı dıyenler, mınncık boyla, orantısz fızıkle kocaman gogüsler, popo yampırı bacaklarla,yuzunuz dunya guzelı olsada sexi guzel alımlı deılsınızdır... asla...hepsı olmasada, bır ıkı kusur da olsa fızıkte malesef...

yorumunuz biraz ağır olmuş..minnacık boy falan allahın yarattığına sen bu şekilde konuşamazsın, konuşursan da öyle tepkiler alırsın..ufak bayanlar çok tatlı oluyorlar,yaşlarını göstermiyorlar falan hatta minyon bayanlarımız için tabir bile var : bodur piliç her dem taze,sokakta uzunu yatakta kısası şeklinde yani demem o ki siz beğenmiyor olabilirsiniz ama atalarımız sizin gibi düşünmüyor..zevk meselesi kimisi kısadan kimisi uzundan hoşlanir ama sizin gibi "çirkince" hakaret etmezler..:KK47: ayrıca bakınız çoğu dünya starlarının boyu 1.50den başlıyor şakıra, madonna, kyle minogue vs...bence sizde aşağılık kompleksi var üzgünüm...

yuz guzellıgı dıyenler, mınncık boyla, orantısz fızıkle kocaman gogüsler, popo yampırı bacaklarla,yuzunuz dunya guzelı olsada sexi guzel alımlı deılsınızdır... asla...hepsı olmasada, bır ıkı kusur da olsa fızıkte malesef...

yorumunuz biraz ağır olmuş..minnacık boy falan allahın yarattığına sen bu şekilde konuşamazsın, konuşursan da öyle tepkiler alırsın..ufak bayanlar çok tatlı oluyorlar,yaşlarını göstermiyorlar falan hatta minyon bayanlarımız için tabir bile var : bodur piliç her dem taze,sokakta uzunu yatakta kısası şeklinde yani demem o ki siz beğenmiyor olabilirsiniz ama atalarımız sizin gibi düşünmüyor..zevk meselesi kimisi kısadan kimisi uzundan hoşlanir ama sizin gibi "çirkince" hakaret etmezler..:KK47: ayrıca bakınız çoğu dünya starlarının boyu 1.50den başlıyor şakıra, madonna, kyle minogue vs...bence sizde aşağılık kompleksi var üzgünüm...

bendemı asalık kompleksı var :KK52: guluyorum bnde kompleks olsa.... neyse :KK9:
neyse sen avunmaya dewm et atasozlerıyle:KK52::KK52::KK52:keske bnde 150 olsaydım dıyorum hepınızden ozurdılıyorum alıntı yapmazsanız sewınırım

bendemı asalık kompleksı var :KK52: guluyorum bnde kompleks olsa.... neyse :KK9:
neyse sen avunmaya dewm et atasozlerıyle:KK52::KK52::KK52:keske bnde 150 olsaydım dıyorum hepınızden ozurdılıyorum alıntı yapmazsanız sewınırım

nahoş tavrınızı sürdüyorsunuz.. atasözlerin önemini 1nci sınıftan anlatıyorlar ama malesef siz daha kavrayamamışsınız..zaten yorumunuz ve tavırlarınızla dünya güzeli olsanız neye yarar içi boş birisiniz işte..neyse size hayırlı akşamlar, atasözlerin önemini lütfen unutmayın..güzel olmak bir yere kadar :KK70: üzgünüm:KK50:

Konu uzar,çirkince bir hal alır.Biz de uyarı alırız.Fakat anladığım kadarıyla herkesin hemfikir olduğu bir konu var.Yönetim bunu göz önünde bulundurursa sevinirim...

nahoş tavrınızı sürdüyorsunuz.. atasözlerin önemini 1nci sınıftan anlatıyorlar ama malesef siz daha kavrayamamışsınız..zaten yorumunuz ve tavırlarınızla dünya güzeli olsanız neye yarar içi boş birisiniz işte..neyse size hayırlı akşamlar, atasözlerin önemini lütfen unutmayın..güzel olmak bir yere kadar :KK70: üzgünüm:KK50:

çok uzuldum sımdı bak goruyomusun atasozlerının degerını anlamını ıdrak edememısım
ve bodur tavuk pılıcmıs ve kısalar yatakta ıyıymıs dıye kendımı kandıramıyorum tühhh
allahım sen nelere kadırsın:KK1:

Son düzenleyen: Moderatör:
çok uzuldum sımdı bak goruyomusun atasozlerının degerını anlamını ıdrak edememısım
ve bodur tavuk pılıcmıs ve kısalar yatakta ıyıymıs dıye kendımı kandıramıyorum tühhh
allahım sen nelere kadırsın:KK1:

yorumunuzdan şunu anlıyorum ki sizde idrak edecek kapasite yok...neyse sizin "gibi" insanlarla uğraşacak vaktim yok siz bu tavırla takınmaya devam edin..

ayrıca ılk mesajlarıma bakarsa anlar herkes ben kımsenın sahsına hakaret etmedım fıkrımı yazdım yıne butun kendını ıyı hısstmeyen kadınlar basıma usustu her bırıne cvp vermeye kalktım ama yetısemedım cunku anlatamıyorum bu benım fıkrım sıze ne dıyorum...

neyse ne yazarsanız yazın hakaret te etsenız terbıyeszlessenızde sızlere cvp yazamayacagım
korkum yok sadce ıftar vaktı yaklastı seytana uymayacagım su guzel dakıkalarda

Son düzenleyen: Moderatör:
tercih hakkınız olsa yuzunuzun mukemmel olmasınımı yoksa fiziginizin mukemmel olmasını tercih ederdiniz....
n

iki de olmalı bence bir bayanda bakımlı sporunu yapan bir bayan her zmn öndedir iyidir ruh halide iyi olur zaten :)

ancak sevımpatık olursunuz... erkekler de sızle kanka olur ...
:KK52:

Kendinle çelişiyorsun :/ Megan Fox'unda boyu çok uzun değil ,muhteşem bir fiziği de yok:) ama onun için sexy demişsin :KK1:

http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...icinden/549183-sevimli-sexy.html#post25865081

Son düzenleme:
İngiltere'de yapılan bir araştırmada çekici kadın nasıl olmalıdır? sorusu cevabını buldu. Araştırmaya göre 1.53 boyundaki kadınlar erkeklere daha çekici geliyor.

2 bin erkekle yapılan ankete göre, mükemmel kadının profili çizildi. İşte erkeklere göre muhteşem kadın ölçüleri: 36 numara ayak, 8 santimlik topuklu bir ayakkabı ve ayak tırnaklarında kırmızı ojeler.

Bu araştırmaya göre erkeklerin kısa boylu kadınları daha cazibeli ve çekici bulduğu ortaya çıktı. Aralarında Kim Kardashian, Shakira ve Victoria Beckham gibi ünlü isimlerin olduğu bu ölçülere sahip kadınların, erkekler tarafından en çekici bulunan kadınlar oldukları ortaya çıktı. Türkiye'de ise Hazal Kaya, Pelin Karahan ve Demet Evgar gibi ünlüler ideal kadın profiline en yakın isimler olarak dikkat çekiyor.

Yine bu araştırmaya göre erkeklerin 3'de 1'inin ilk randevuda kadınların ilk olarak ayaklarına baktığı, bunun üzerinden karakter yargısına vardıkları da öğrenildi.

bu da bir araştırma sonucu :)

X