- 11 Şubat 2013
- 643
- 122
-
- Konu Sahibi stereotyped
Merhaba bende igneliye baslamistim ama bu hafta gebe oldugumu ogrendim ve igneli epilasyona bende bilmeden 3 kez 2ser saat gittim Dr'a sordum zarari olmaz ama 3 ay dolsun isterseniz yine devam edin bebege zarari olmaz dedi peki simdi agda ip kullansam zarari olur mu bu killar yeniden en basa doner mi bilgisi olan arkadaslar yazarmisiniz kafam cok karisik bu konuda
Cevap icin cok teşekkürler evet hepsi farkli konusuyor.Benim gittigim dr bebege zarari olamaz rasyasyon yok akim kil kokune etki eder ama tek sıkıntı her gebelikte ilk uc ay dusuk riski vardir igneliye gidersin dusecegi vardir dusecegi tutar acaba ignelidenmi oldu kalir akilda dedi bebek saglikli olsunda killar dursun braun yuz epilatoru alip onunla almayi düşünüyorum yuzumu bu arada bebeginizi saglikla kucaginiza alin İnsallah :)Doktorum gitme dedi hatta doğumdan sonra 1 sene sakın bişey yaptırma, iz kalmaya çok müsait olur cilt dedi.
Her doktor farklı bişey diyor, ama iğneliye gitmeyin bence, direk akım veriliyo. Sakıncalı olabilir.
Ne yani şimdi o kadar süre yüzünüze iğneli yaptırdınız ve şimdi hamilesiniz diye geri mi geliyorlar bu kadar izi acıyı çekip başa mı döneceğiz.Şu an hayal kırıklığı yaşadım ne yapıcam bilemiyorum.
Cevap icin cok teşekkürler evet hepsi farkli konusuyor.Benim gittigim dr bebege zarari olamaz rasyasyon yok akim kil kokune etki eder ama tek sıkıntı her gebelikte ilk uc ay dusuk riski vardir igneliye gidersin dusecegi vardir dusecegi tutar acaba ignelidenmi oldu kalir akilda dedi bebek saglikli olsunda killar dursun braun yuz epilatoru alip onunla almayi düşünüyorum yuzumu bu arada bebeginizi saglikla kucaginiza alin İnsallah :)
Ne yani şimdi o kadar süre yüzünüze iğneli yaptırdınız ve şimdi hamilesiniz diye geri mi geliyorlar bu kadar izi acıyı çekip başa mı döneceğiz.Şu an hayal kırıklığı yaşadım ne yapıcam bilemiyorum.
Hamilelik sürecinde hormonlardaki degisiklikten dolayı kılların ortalama yüzde 5'i gibi cok az miktarda geri gelme olur dedi uzmanım ama bu kişiden kisiye değişebilir o kadar uğraşıyoruz acı cekiyoruz maddi manevi zarar goruyoruz umarım tuyler tomar tomar geri gelmiyordur :)
Moralim bozuldu ya inşallah hamile kalınca benim de çıkmaz. Şu an testosteronum yüksek zaten tahlil yaptırdım. Boynuma filan yaptırmıştım çıktılar %50si tekrar yaptıracağım.
MerhabaKorkmayın ben 1.5 ayın içindeyim çok yeni gerçi ama hepsi çıkmadı halledebileceğim şekilde, yani kesebilirim. Ağda yapıcağım kadar çok değil. Sonraki ayları bilemem 3 aydan sonra coşarmış ama umarım bu kadarla sınırlı kalır. Gelişmeleri yazarım zaten buraya :)
CanımMerhaba
Ne durumda kıllar, yüzünüzdekilerde geri gelme var mı? Geri dökülüyorlarmış doktorlar öyle diyorlar.
Merhaba bende iğneli epilasyona başladım belim bir seans, üst kol iki, göbek iki seans yapıldı. Bütün sayfaları okuyamadım ama merak ettiğim bende yüzde lazer mağduruyum. Üç seans lazer yaptırdım şuana kadar yüzüme. İğneliye geçmek istiyorum yüz için de, kabuklanma ne kadar zamanda geçiyor sizin yüzünüzde ve en büyük korkum iz kalır mı? Sizde geçmeyen izler oldu mu?Korkmayın ben 1.5 ayın içindeyim çok yeni gerçi ama hepsi çıkmadı halledebileceğim şekilde, yani kesebilirim. Ağda yapıcağım kadar çok değil. Sonraki ayları bilemem 3 aydan sonra coşarmış ama umarım bu kadarla sınırlı kalır. Gelişmeleri yazarım zaten buraya :)
Merhaba
Ne durumda kıllar, yüzünüzdekilerde geri gelme var mı? Geri dökülüyorlarmış doktorlar öyle diyorlar.
Canımstereotyped e sormuşsun ama bende bildiğimi yazayım sana. Ben dördüncü turdayım şuan. Eylülde başladım iğneli epilasyona. İğnelide hiçbir şekilde geri gelme olmaz yapan iyi biriyse. Geri dökülüyormuş derken neyi kastattiniz anlamadım
Merhabalar, iğneli epilasyonda çok azalmışken tekrar yoğun çıkması normal midir? Hamilelik vs gibi durumlar da yok.
Merhaba bende iğneli epilasyona başladım belim bir seans, üst kol iki, göbek iki seans yapıldı. Bütün sayfaları okuyamadım ama merak ettiğim bende yüzde lazer mağduruyum. Üç seans lazer yaptırdım şuana kadar yüzüme. İğneliye geçmek istiyorum yüz için de, kabuklanma ne kadar zamanda geçiyor sizin yüzünüzde ve en büyük korkum iz kalır mı? Sizde geçmeyen izler oldu mu?
Merhaba ibusrakaya bende iki yil lazer yaptirdim ve tum yuzum kil icinde iki seanstir igneliye başladım ama onda hem cok aci cekiyorum hemde kücük kücük kabuklanmalar oluyo sence bu kabuklanmalar normal mi