İğneli Epilasyon yüz - boyun başlangıç detaylı iğneli epilasyon günlüğü.

Arkadaşlar mesajlar geliyo iğneli süreciyle ilgili. Şu anda devam etmiyorum. Doğum yapalı 6 ay oldu. 1 sene gitme dedi doktor, iz kalabilirmiş. Gerçi en son iğneli epilasyona gittiğimde doğumdan sonra ilk 6 ay gelirsen kıllar ana evrede tek seansta kurtulursun demişlerdi ama iz riskine giremicem. İz kalmasının sebebi doğum sonrası hormon ve cilt yapınızın hassasiyetiyle ilgili. Zaten kalan 5-6 tüy için bunu da riske atamam. Bi ara giderim 5 dakika yaptırırım diyorum. Bana hamilelikte çıkan tüyler için mesaj atıyolar. Benim biten tüylerim geri çıkmadı. Lazeri bilemiyorum. İğneli kökten çözüm olduğu için çıkmadı.
Ve lekelere gelicek olursam tekrar ve tekrar yazıyorum, kızarıklık, kahverengi leke, delikler hepsi geçti. En son gideli bir buçuk sene olmuştur belki. Cildim pırıl pırıl. Takmayın desemde size o anda çok büyük bi sorun gibi geliyo biliyorum bende yaşadım. Ama ben bir örneğim size. Hepsi geçiyo merak etmeyin. Sadece zamana bırakın.
Şimdilik hoşçakalın. :)

Çok teşekkürler detaylar için. Kantoron yağı mı sürdünüz iğneli işlem sonrası? Yoksa zaten günlük rutinlerde mi sürüyordunuz?

Çok teşekkürler detaylar için. Kantoron yağı mı sürdünüz iğneli işlem sonrası? Yoksa zaten günlük rutinlerde mi sürüyordunuz?

Herşeyi kullandım diyebilirim. Sözlükte ne yazıyosa denedim :) en etkilisi madecassol ve kantaron yağı oldu. Madecassolu günde 2-3 kez tekrarladım. Kantaron yağını pamuğa çok az sürüp yüzüme yaydım. Ama kantaronu her gün kullanmayın zaten hassas olan cildinizde sivilceye neden olabilir. 2 günde bir kullanırsanız ya da cildinize göre daha uzun tutarak kullanabilirsiniz.

madicasol çok işe yarıyor. Benim ankarada ilk gittiğim yer bıyık bölgemi bildiğiniz sir ağda yanığı gibi yakmıştı. Dermatologla hafiflemişti ama tamamen geçmemişti. Hani iz tam geçecek gibi olur son bir iz kalır da geçmez ya ona benzer bir iz kalmıştı. İstanbuldaki epilasyon uzmanım madicasol ve hametani karistirin masaj yaparak sürün demişti ondan sonra dediği şekilde iki üç ay kullandım ve tamamen geçti.

Anladım. Çok teşekkürler cevap için. Sanırım bende böyle yapıcam. Yüzüm sivilcelenmeye çok müsait o yüzden dediğiniz gibi kantaron yağını az kullanayım.

Daha önce özelden de yazdım birkaç kişiye.Madecassol ve kantaron yağı ben de kullanıyorum evet çok etkililer.Ama ayrıca bazı geceler izlerime bebek pudrası(talk pudra)+ limon sürüp öyle uyuyorum.Özellikle kırmızı lekelerde çok etkili bir maske .Tabi kabuklarınız tamamıyle geçmiş olmalı

Yazdığın her kelime için teşekkürler, ne iyi insanlar var diye düşünüyorum gerçekten motive edici olmuş. İğneliyi nerde yaptırdığınızı öğrenebilir miyim?

Yazdığın her kelime için teşekkürler, ne iyi insanlar var diye düşünüyorum gerçekten motive edici olmuş. İğneliyi nerde yaptırdığınızı öğrenebilir miyim?

Dermamed’de yaptırdım. O zamanlar sadece göztepe şubesi vardı. Şimdi kozyatağında da var.

Merhaba nerede yaptırmıştınız? Şu an benim göbek,kol ve bıyık bölgemde beyaz lekeler kaldı, kahverengi lekeler de. Acaba yaptırdığım yerde mi sorun var.

merhaba hamilrlikte de drvam ettiniz mi iğneli epilasyona bende hamileyim iğneli epilasyona yüzüm için gidiyordum, ve su an yarıda kaldı, ne yapsam bilemedim, iz falan umrumda değilde vetdiğim o kadar para bosa gidrcek yaptırmazsam

Merhaba, geçen yıl ben de hamilelikten dolayı yarım bıraktım. Hiç bir zararı yok ben 5. ayıma kadar yaptırdım. Ama sonra acı eşiği gitgitde düşüyor. Acısına dayanamadım Ara verdim. Zaten çok acıyorsa kasılma yapar erken doğuma sebep olur diyor doktorlar. Ama acı yoksa hiç bir yan etkisi yok. Devam edebilirsiniz.

yüzünüze mi yaptırdınız , su an 3. ayıma gireceğiö bugün yaptırdım acımadı.. yüz bölgrsi olunca mı diye düşündüm ?

yüzünüze mi yaptırdınız , su an 3. ayıma gireceğiö bugün yaptırdım acımadı.. yüz bölgrsi olunca mı diye düşündüm ?
Hamileyken her bölgesine yaptıranları duydum. Ama ben sadece yüzüme gidiyordum. Bıyık bölgesi de inanılmaz acıyor zaten. Acı eşiğim düştükçe iyice arttı acılar.

Hamileyken her bölgesine yaptıranları duydum. Ama ben sadece yüzüme gidiyordum. Bıyık bölgesi de inanılmaz acıyor zaten. Acı eşiğim düştükçe iyice arttı acılar.
öylemi ya, ben sadexe yüz bölgesine yaptırdıgım için bile korkuyoruk acıkcası cocuga bi zararı olur mu diye?

Merhaba yazıyı yazalı baya olmuş ama şansımı deneyeyim okursanız ve cevap verirseniz şimdiden teşekkürler.
Ben 19 yaşındayım vücudumun her yerinde kıl var doktora gittim hormon testleri yaptırdım sonuç genetik her şey olması gerektiği gibiymiş 16 yaşımda lazer önerdi doktorlar ben de 19 yaşımda başladım 4. seansımı candela alexandrite ile bitirdim sonraki seansım martın sonları tüm bacak tüm kol koltuk altı genital bel ve göbek kısmına yaptırıyorum beyaz tenliyim kıllarım çok kalın değil ancak siyah renkliler göbek ve bel kısmından biraz korkuyorum artar diye sizce off bilmiyorum size boşuna mı soruyorum tedirginim sadece kıllardan dolayı psikolojim bozuldu taktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…