-
- Konu Sahibi stereotyped
Tek tek yapılacağı için ilk seans tam tarama yapılırsa minimum o kadar sürer gibi.
Merhabalar stereotyped, böyle bir günlük başlattıgın için minnettarım. 70 sayfanın yarısından fazlasını okudum malesef ben de lazer yüzünden madur olanlardanım çenemde boynumda hatta yüzüme de çıkmıs durumda. Burada lekeleri çıkmayan çok az kişi var sanırım benim annemde hiç olmamıs bıyık da bile. Gerçekten kişiden kişiye çok değişiyor. Sizde dahil buradaki herkes bunca acıya zamana ragmen devam edin demiş ama ben korkuyorum uzun surmesinden cok acımasından sabredememekten ama vu halimlede kalmak istemiyorum ayrıca keske sabit kalsa en son lazere 3 bucuk ay önce gitmiştim yaklasık 1ay önce qzaltmadıgını tam tersi yaydıgını anlayınca tamamen gitmemeye karar verdim haliyle ve çıkmaya devam ediyor bi hafta önce çektiğim fotografla suan çektiğim arasında 20 30kıl daha çıkmıs oluyor. Gerçekten cok korkuyorum . Ve sundan emin olmak istiyorum iğbeliye baslıyınca yayılma daha fazla çıkma soz konusu değil di mi? Bundan emin olursam baslayabilicem sanırım. Bu arada izmir de iğneli epilasyon için önerisi olan varsa lütfen yazabilir mi. Başlarsam ben de burada tecrübelerimi paylaşmaya başlıcam
Canım iğneli epilasyon kıl kökünü hedef alır. Her kıl köküne tek tek iğne sokularak her kökün dibine düşük voltajda elektrik verilir. Bu sayede kıl kökü parçalanır oradaki tüy ise cımbız yardımıyla çekilir. Asla artırmaz çünkü sadece kökü hedef alır ve kökten çözüm sağlar.
Ben Alexlazer diod ütüleme iğneli her yöntemi deneyen biri olarak söylüyorum bunu.
Daha dün gittim seansa (çene bölgesi için) gerçekten çok acı veren bir işlem. Ama biteceğini düşünerek yaptırdığında yapılıyor ancak. Şuan bile şiş o bölge. İnşaallah en yakın zamanda pürüzsüz olur.
İstanbuldayım canım. Poliklinik araştır. Fiyatlar biraz fazla oluyor güzellik merkezlerine göre ama kesin çözüm oluyor.Siz izmir'de misiniz acaba? Hiçbir yerden emin olamadım. Birinin övdüğü yerde mutlaka sorun yaşayanlar olmuş ve evet bitti benim kurtuldugum diye. Kimse de olmamış onca yorum okudum..
Merhabalar stereotyped, böyle bir günlük başlattıgın için minnettarım. 70 sayfanın yarısından fazlasını okudum malesef ben de lazer yüzünden madur olanlardanım çenemde boynumda hatta yüzüme de çıkmıs durumda. Burada lekeleri çıkmayan çok az kişi var sanırım benim annemde hiç olmamıs bıyık da bile. Gerçekten kişiden kişiye çok değişiyor. Sizde dahil buradaki herkes bunca acıya zamana ragmen devam edin demiş ama ben korkuyorum uzun surmesinden cok acımasından sabredememekten ama vu halimlede kalmak istemiyorum ayrıca keske sabit kalsa en son lazere 3 bucuk ay önce gitmiştim yaklasık 1ay önce qzaltmadıgını tam tersi yaydıgını anlayınca tamamen gitmemeye karar verdim haliyle ve çıkmaya devam ediyor bi hafta önce çektiğim fotografla suan çektiğim arasında 20 30kıl daha çıkmıs oluyor. Gerçekten cok korkuyorum . Ve sundan emin olmak istiyorum iğbeliye baslıyınca yayılma daha fazla çıkma soz konusu değil di mi? Bundan emin olursam baslayabilicem sanırım. Bu arada izmir de iğneli epilasyon için önerisi olan varsa lütfen yazabilir mi. Başlarsam ben de burada tecrübelerimi paylaşmaya başlıcam
Güneş kremini ne kadar süre kullanmak gerekiyor? Ben iğneli yaptırdıktan sonra 1 hafta kadar kullandım ama yüzüme bi şey sürmek bana ağır geldiği için bıraktım sonra. 1 ay oldu çenemde kırmızı-kahverengi arası izler var geçer mi acaba?
Cilt sağlığınız için güneş kremini sadece iğneli epilasyon sonrası için değil her zaman kullanmanız gerekiyor zaten. Yüzünüze ağır geliyorsa cilt tipinize uymayan yanlış bir krem kullanıyorsunuz demektir.
Günde 3 litreden az su içmem zaten, cildim pürüzsüzdür, yememe içmeme de dikkat ederim. Güneş kremi seçerken tester almamakta hata yaptım işte, çok yağlandırdı yüzümü.. o yüzden uzun süreli kullanamıyorum ama daha dikkat edeceğim bundan sonra. Teşekkür ederim önerileriniz için:)O markayı bilmiyorum, ben yağlı cilt tipine sahibim, avene güneş kremi kullanıyorum, bir sakıncasını görmedim, memnunum, ama size öneremem çünkü cilt tipimiz farklı.
İzler için ise krem vs evet destekleyici tabi ama önemli olan beslenme. E vitamini, A vitamini içeren besinler tüketmeye özen gösterin ve muhakkak günde 2 litre su için. Bir süre devam edince suyun nelere kadir olduğunu göreceksiniz. Cildiniz renklenecek, daha pürüzsüz olacak. Ama her gün içmek şartıyla... Eğer izlerinize müdahale ederseniz, döngüyü başa alırsınız. Birçok kişi 'bende iz kaldı' diyor, hayır aslında 'kendimde iz bıraktım' demeleri gerek. Bir arkadaşım o kadar uyarıya rağmen iğneliden iki gün sonra kese yapmıştı cildine. İnanabiliyor musunuz... Sorduğumda da ama keselemem gerekiyordu dedi. Dedim iz kaldı diye oturup ağlamaya da hakkın yok o zaman. Neyse ki yine önerilerim işine yaradı da 6-7 ay sonra onun bile izleri geçti. Kısacası izlerinizi unutun, dokunmayın, bol bol şu için, A ve E vitamini, kalsiyum içerikli besinler tüketin. Ayrıca sporun hücre yenileyici katkısını da unutmayın.
Umarım faydasını görürsünüz.
Günde 3 litreden az su içmem zaten, cildim pürüzsüzdür, yememe içmeme de dikkat ederim. Güneş kremi seçerken tester almamakta hata yaptım işte, çok yağlandırdı yüzümü.. o yüzden uzun süreli kullanamıyorum ama daha dikkat edeceğim bundan sonra. Teşekkür ederim önerileriniz için:)
oleyy sizden cesaret alarak başlamıştım ben de. Hala tek tük çıkıyor gidiyorum ama baya azaldı. Bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederimmm...Merhabalar tekrardan. Sanıyorum ki yüz ve boyun için iğneli epilasyon serüvenimin son demlerini yaşıyorum. :) son seanslarda fark ettiğim ve kendimde gözlemlediğim durum bu. Bu hafta içinde en başından itibaren (yüz ve boyun bölgem için) size açıklayıcı ve yaşadığım tüm zorlukları tekrar tek bir yazıda toplayarak yazmak istiyorum. Bilmiyorum yardımcı olur mu? Ama başlamadan önce ve seans aralıklarında zorlandığım zamanlar oldu. Size 2 yıllık yüz ve boyun tecrübemle iyi ve kötü yanlarını yazmak istiyorum. İzler - lekelerle ilgili kullandığım krem ve doğal yöntemler ve şu ana kadar kullandığım yanlış veya doğru tüm kremleri yazmayı düşünüyorum. Birde tabi sevgilisi-nişanlısı- evlenecek olanların bana sık sık yazdığı belli olur mu veya ne kadar sürer gibi sorularınızın yanıtlarını toplamaya çalışıcam. Ücretlerle ilgili belki bi kaç şey yazabilirim maalesef bu yönden pek iç açıcı olacağımı sanmıyorum ama belirttiğim gibi tüm sorularınızı,özel mesajlarınızı dürüstçe cevaplayacağım.
Umarım yardımcı olur hepinize.
Bende yazdıklarınızı tecrübelerinizi dikkatle takip ediyorum. Teşekkür ederiz bu kadar özenip yazan açıklayan pek nadirMerhabalar tekrardan. Sanıyorum ki yüz ve boyun için iğneli epilasyon serüvenimin son demlerini yaşıyorum. :) son seanslarda fark ettiğim ve kendimde gözlemlediğim durum bu. Bu hafta içinde en başından itibaren (yüz ve boyun bölgem için) size açıklayıcı ve yaşadığım tüm zorlukları tekrar tek bir yazıda toplayarak yazmak istiyorum. Bilmiyorum yardımcı olur mu? Ama başlamadan önce ve seans aralıklarında zorlandığım zamanlar oldu. Size 2 yıllık yüz ve boyun tecrübemle iyi ve kötü yanlarını yazmak istiyorum. İzler - lekelerle ilgili kullandığım krem ve doğal yöntemler ve şu ana kadar kullandığım yanlış veya doğru tüm kremleri yazmayı düşünüyorum. Birde tabi sevgilisi-nişanlısı- evlenecek olanların bana sık sık yazdığı belli olur mu veya ne kadar sürer gibi sorularınızın yanıtlarını toplamaya çalışıcam. Ücretlerle ilgili belki bi kaç şey yazabilirim maalesef bu yönden pek iç açıcı olacağımı sanmıyorum ama belirttiğim gibi tüm sorularınızı,özel mesajlarınızı dürüstçe cevaplayacağım.
Yüzümdeki izler bir türlü geçmedi, ne önerirsin? Bir de koltuk altına üç seans gittim ama kararma oldu, bilgin var mı? Şimdiden teşekkürlerMerhabalar tekrardan. Sanıyorum ki yüz ve boyun için iğneli epilasyon serüvenimin son demlerini yaşıyorum. :) son seanslarda fark ettiğim ve kendimde gözlemlediğim durum bu. Bu hafta içinde en başından itibaren (yüz ve boyun bölgem için) size açıklayıcı ve yaşadığım tüm zorlukları tekrar tek bir yazıda toplayarak yazmak istiyorum. Bilmiyorum yardımcı olur mu? Ama başlamadan önce ve seans aralıklarında zorlandığım zamanlar oldu. Size 2 yıllık yüz ve boyun tecrübemle iyi ve kötü yanlarını yazmak istiyorum. İzler - lekelerle ilgili kullandığım krem ve doğal yöntemler ve şu ana kadar kullandığım yanlış veya doğru tüm kremleri yazmayı düşünüyorum. Birde tabi sevgilisi-nişanlısı- evlenecek olanların bana sık sık yazdığı belli olur mu veya ne kadar sürer gibi sorularınızın yanıtlarını toplamaya çalışıcam. Ücretlerle ilgili belki bi kaç şey yazabilirim maalesef bu yönden pek iç açıcı olacağımı sanmıyorum ama belirttiğim gibi tüm sorularınızı,özel mesajlarınızı dürüstçe cevaplayacağım.
Ne zaman yazacaksınız?:)oleyy sizden cesaret alarak başlamıştım ben de. Hala tek tük çıkıyor gidiyorum ama baya azaldı. Bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederimmm...
toplam kaç seans sürdü? iz kaldı mı? hangi kremi kullandınız? b-phantene kullandınız mı? saygılar...Merhabalar tekrardan. Sanıyorum ki yüz ve boyun için iğneli epilasyon serüvenimin son demlerini yaşıyorum. :) son seanslarda fark ettiğim ve kendimde gözlemlediğim durum bu. Bu hafta içinde en başından itibaren (yüz ve boyun bölgem için) size açıklayıcı ve yaşadığım tüm zorlukları tekrar tek bir yazıda toplayarak yazmak istiyorum. Bilmiyorum yardımcı olur mu? Ama başlamadan önce ve seans aralıklarında zorlandığım zamanlar oldu. Size 2 yıllık yüz ve boyun tecrübemle iyi ve kötü yanlarını yazmak istiyorum. İzler - lekelerle ilgili kullandığım krem ve doğal yöntemler ve şu ana kadar kullandığım yanlış veya doğru tüm kremleri yazmayı düşünüyorum. Birde tabi sevgilisi-nişanlısı- evlenecek olanların bana sık sık yazdığı belli olur mu veya ne kadar sürer gibi sorularınızın yanıtlarını toplamaya çalışıcam. Ücretlerle ilgili belki bi kaç şey yazabilirim maalesef bu yönden pek iç açıcı olacağımı sanmıyorum ama belirttiğim gibi tüm sorularınızı,özel mesajlarınızı dürüstçe cevaplayacağım.