İğneli Epilasyon yüz - boyun başlangıç detaylı iğneli epilasyon günlüğü.

Bende 2 kez yüzüme lazer yaptırdım, her birinde 8 er seans. 1. 2011 yılında 2. Işe geçen sene
Arada hamilelik yaşadığım için fazlalasmisti 2. Ye öyle gereksinim duydum.
Bu son yaptirdigimda incelme oldu azalma olmadı 8 seansta
Ben de artık igneliye başlayacağım
Çene bolgemde var ve dağınık yüz bolgemde
Inşallah artık kalıcı olur

Merhaba Igneli epilasyonun akimi hakkinda hic bir bilgim yok. En son 8 de yaptigini gordum. 8 nasil bir rakam sizce

Teşekkür ederim cevabınız için. Peki yüzünüz ve göğüs ucunuz ne kadar sürede bitti?

Teşekkür ederim cevabınız için. Peki yüzünüz ve göğüs ucunuz ne kadar sürede bitti?

Göğüs ucum dirençli bölgemdi. Yüzüm tam turla 7-8 seansla bitti diyebilirim. Ama boynum tam bitemeden hamile kaldım. Gebelikte hormanlar azdığı için çoğalma oldu maalesef. Ama diğer bölgelerimde hiç geri gelmedi.

Hayırlı olsun, şuan hamile misiniz? Vücudumda nereye yaptırsam kabuk tutuyor fakat ikidir yüzüm vücudum gibi kabuklanmadı sadece elleyince pütür pütür böyle olması normal mi?

Hayırlı olsun, şuan hamile misiniz? Vücudumda nereye yaptırsam kabuk tutuyor fakat ikidir yüzüm vücudum gibi kabuklanmadı sadece elleyince pütür pütür böyle olması normal mi?

Evet her cilt farklı reaksiyon gösteriyo. Bende de yanık gibi kahverengi lekeler oluyodu, hatta doktora gittim geçmez demişti. Şimdi onlardan eser yok. :) merak etmeyin iyi baktığınız sürece hiçbişey olmaz. Sadece zaman verin cildinize, sonradan gördüm bende. Zamanla cilt yavaş yavaş düzeliyo.

Ne bakım yapmalıyım bilemiyorum. Bana işlem bitince aloe vera jel kuruyunca da 50 faktörlü koruyucu krem sürüyorlar. 24 saat yıkama dışarı çıkarken de mutlaka 50 faktörü sür diye öneriyorlar. Benim yüzüm sivilcelendi baya sizde de bu oldu mu peki? Ve siz ilk başladığınızda ve sonrasında ne sıklıkta yüzünüze yaptırıyordunuz? İki hafta üst üste gittim hala var ya da çıkıyor. Gittiğim yer dakikası 3.75 pahalı oluyor nasıl baş ederim bilmiyorum

Ne bakım yapmalıyım bilemiyorum. Bana işlem bitince aloe vera jel kuruyunca da 50 faktörlü koruyucu krem sürüyorlar. 24 saat yıkama dışarı çıkarken de mutlaka 50 faktörü sür diye öneriyorlar. Benim yüzüm sivilcelendi baya sizde de bu oldu mu peki? Ve siz ilk başladığınızda ve sonrasında ne sıklıkta yüzünüze yaptırıyordunuz? İki hafta üst üste gittim hala var ya da çıkıyor. Gittiğim yer dakikası 3.75 pahalı oluyor nasıl baş ederim bilmiyorum

Bende dün yaptırdım bugün kabuk bağladı.

Bana fito krem kullanmamış tavsiye etti. Burda baktım şimdi iğneli epilasyonda konularda da yazılmış tavsiye edilmiş.
Ilacın içeriğine baktım yanık pislik ve sivilce lekeleri için kullanılmış.

Siz 2 hafta sonra gittiğinizde KABUKLANMA geçiyor mu ?

Nerenize yaptırdınız? Benim yüzüm kabuk bağlamıyor pek boynumda çok az var, ama vücutta yaptırdığım yerler iki ya da üç güne kabuk bağlıyor. İki üç hafta da kalıyor o kabuklar hatta belimdekiler bir ay kaldı :) Yüzüm için beklemeden gittim o yüzden. Siz hangi bölgelere gidiyorsunuz? Kaç kez gittiniz?

Ben daha önce 7 sene aralıklarla 2 kez 8 er seans lazer yaptırdım ama tam sonuç alamadım yüzüm için.

Jgneliye ise ilk defa dün gittim. Yanak ve çene bölgede yaptırıyorum. Toplam 23 dk sürdü. O yoğunlukta, cenemde fazla, yüzüm dağınık halde kalın baya

Merhaba arkadaşlar 5 gün oldu boynuma iğneli epilasyon yaptıralı iğne başından biraz daha büyük kahverengi lekeler oluştu kabul gibi durmuyor sizce bu normal mi yanık izi mi yoksa

Merhaba arkadaşlar 5 gün oldu boynuma iğneli epilasyon yaptıralı iğne başından biraz daha büyük kahverengi lekeler oluştu kabul gibi durmuyor sizce bu normal mi yanık izi mi yoksa
Merhaba stereotyped de yazmıştı bu sayfanın başında bende kahverengi lekeler oluşmuştu geçti diye, bence geçer ama yine yaptırdığınız yere de bi sorun. Bende de sivilcelenme oldu mesela bugün sordum dokunmayın aloe vera jel sürün dedi öyle yapıyorum:/

Küçük iğne ucu gibi kahverengi lekeler bende de oluşuyor yüzüme yaptırıyorum özellikle gözlerin yan taraflarında oluyor.Yanak boyun oralarda olmuyor.Çene de bir iki tane oluştu ama sanki yanık gibi daha büyük iğne ucundan.Ne olacak ben de bilmiyorum.Bir de iğne yerlerinde kırmızılıklar oluşuyor nasıl geçecek acaba

Sorunca da cevap alamıyorum ki hatta suya temas ettirebilirsin dedi önceden araştırdiğım için dikkat ettim işinin ehli olmadığı çok belli fakat iyi bir yer yok burda tek tük olunca da yaptırdım umarım iz kalmaz

Anadolu yakasında işinin ehli olan iğneli epilasyon yapan yer var mi? Varsa önerir misiniz. Ümraniyeye gittim memnun kalmadım. Stereotyped hanim siz nerede yaptiriyorsunuz. Eger reklam oluyor diye yazilmiyorsa özelden mesaj yazar mısınız.

Merhabalar
Ben 7 seferdir yüzüme iğneliye gidiyorum 1 saatlik seanslarimiz ama hala yüzüm tertemiz olmadı yani hala sıfırlanmadı ve hala siyah kıllar cıkıyo acaba sizce normalmi

Merhabalar
Ben 7 seferdir yüzüme iğneliye gidiyorum 1 saatlik seanslarimiz ama hala yüzüm tertemiz olmadı yani hala sıfırlanmadı ve hala siyah kıllar cıkıyo acaba sizce normalmi
Seda hanım iğneli epilasyonu nerede yatırıyorsunuz. Tavsiye edeceğiniz bir yer mi. Bende yüzümü yaptirmak istiyorum ama kime yaptiracagim bulamadim

ARKADAŞLAR LÜTFEN bana İstanbulda Avrupa yakasında önerebileceğiniz bir yer varmı iğneli için? Ben aslında baştan aşağı Komple vücudu lazer yaptırmayı düşünüyordum ama lazerin yüzde pek etkisi olmadığını öğrenince yüz için iğneli gerisi için diyet lazerin kullanmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…