- 10 Haziran 2016
- 15
- 37
- Konu Sahibi stereotyped
anladım teşekkür ederizz cevapların ıçin Allah yardımcın olsun vede inşallah olumlu bı sekılde sonuçlanır tedavin ...ben bazen dıyorum bu kıl tuy omürlük sanırım nede olsa lazerde kandırdılar bızı ıgnelıde mı acaba herkes kandırıyoo yanı guvenmek ıcın bı sebep yok sadce bı umut dıye tutunuyoruz sanırım...benım babannem var 100 e yakın yası maşallah vucunda tek bı tane yokk dokulmus hepsı lakın yuzunde cenesınde bı kac kıl hala cıkıyo hemde kalın hıc gıtmıyo o ıkı tanee zamanında alıp bızım gıbı artırmamıs yaslılıgıda boylece cok tatlı olmus...korkuyorum gelecek yıllarımızda yaslılıgımızda yuzumuz kotü olurssa diye ..her zaman en doğal hal en güzelmiş diyerek pişmanlıklar bnede su an bıle cok fazla bıde iğnelide işe yaaramazsaaa ( bunlar gelıyo ınsanın aklına sonra bı aynaya bakıncaa tam tersı hıc bı seyı görmüyo gözümmm ne kad zor bı durum en ıyı bende bılırım işte... Allah o yuze lazer yapıp artış olacagını bılen kışılerıı bıldıgı gıbı yapsın tek duam onlarda yaşasın bızım yaşadığımız bu psikolojıyı ah ettım cıdden bana yapan kadına bıde jilet kullandıı çokk bı ..... neyse yarına olumlu bakmassak gerçi yaşamanın bıle anlamı kalmıyo o yuzden bı umut her zaman hepimiz için vardır ınsallah ....