İğneli Epilasyon yüz - boyun başlangıç detaylı iğneli epilasyon günlüğü.

Merhaba gunlugunuzle biraz alakasiz ama yuzumuze lazer yaptiriyorken dermaroller tedavisi mumkun mu acaba ben de bunu merak ediyorum

Merhaba gunlugunuzle biraz alakasiz ama yuzumuze lazer yaptiriyorken dermaroller tedavisi mumkun mu acaba ben de bunu merak ediyorum

Bende o yüzden gittim :) fakat dermaroller cildi düzeltirken iğneliyle yine bozucam, sonra yine dermaroller. Hiç gereği yok bence. Boşuna para saymış olucam. Ama iyice bi azalsın iğneli süresini açarım mesela 3-4 ayda bir giderim o zaman düşünebilirim. Fakat luva klinikle görüştüğümde iğneli epilasyonunuz bitsin öyle gelin, ancak cildi toparlamak için arada bi güzel bi cilt bakımı yaparız diye yanıt verdiler.

Pardon siz lazer demişsiniz. O konuyu hiç bilmiyorum :) arayıp sorabilirsiniz ama.

aslinda lazere bir yil ara verdim roaccutaneden dolayi lazer veya igneli epilasyon hangisine baslarim arastirmadayim su an :)

bi kac sorum daha olucak lazer epilasyon zararli ama bi kere yaptirip bir ay tuysuz dolasabiliyoruz.igneli epilasyon diyince sanki surekli kabuklarla bi bolge tuylu bi bolge tuysuz dolasicakmisiz gibi bi hava sezdim baska forumlarda.sizin icinde boyle miydi, bu sureci nasil hallettiniz bi de en son, memnun kaldiniz mi

Merhaba; bende 5 ay kadar kullandiginiz akne ilacini kullandim ve doktoruma sormama ragmen lazerde skinti olmaz ilac kullanirken lazer yaptirabilirsiniz demesiyle lazere de basladim baslamaz olsaydim keske hem ilactan dolayi incelen derim hemde lazerden dolayi mahfolan cildim resmen killar fiskirdi yuzumde ya kesinlikle yuzune lazer yaptirma eger tuylu sert killar varsa bisey diyemem ince tuyler varsa yaptirma. Bende igneli epolasyona basladim 4.seansima gittim 1hafta once ve sert olan killarda yumusama gozlemliyorum tek skintim ilactan dolayi incelen derimde ignenin girdigi butun noktalari gorebiliyorum yani boyle igne izleri delik delik gorunuyor cildim hassaslastigi icin bu yonde skinti cekebilirsiniz belki bunuds belirteyim dedim. "STEREOTYPED" arkadasimiz da bu dertten muzdarip yanlis hatirlamiyorsam igne izlerinden..

Son düzenleme:

İğneli çok sabırlı bir süreç, ben 2 haftada bir gidiyorum fakat boynum bitmek üzere. Bugün gittim ve hepsi incelmiş artık. Bazısı o tüylere bile gitmiyormuş. İğne izlerine gelince ben artık kaç kez gittim bilmiyorum, sayamadım. Sürekli gidiyorum çünkü kısa bir zamanda bitirmeye uğraşıyorum. Düşünün nisanda başladım boyun bitmek üzere. Sadece sağ yanağımda maksimum 5-6 iğne izi gördüm onada geçer denildi. Sorun değil benim için, pekte gözükmüyo. Yaşınız kaç bilmiyorum, benim 2 ablamda 35in üzerinde tüyler yavaş yavaş dökülmeye başlıyo biliyosunuz. İkiside yüze lazere gitti senelerce artık pek gitmiyolar eğer gençseniz iğneliye başlayın derim. Fakat sabırlı bir yol eğer buna dayanabilirim diyosanız en başından itibaren bakabilirsiniz yazdıklarıma, gittiğim her seansı tek tek yazdım.

Ben göbek yaptırdım baya acı oluyor ama midenin olduğu yer göğüs aşağısı filan çok acımıyor geçen gün yaptırdım korktuğum gibi olmadı.

Ben göbek yaptırdım baya acı oluyor ama midenin olduğu yer göğüs aşağısı filan çok acımıyor geçen gün yaptırdım korktuğum gibi olmadı.

Bende istiyorum fakat artık o kadar çok gittim ki boyundu yüzdü artık yeni bi bölgeye en başından gitmeye sıkıldım. Birde büyük bi alan. Göbeğin tümü gibi düşünün. Deneme yaptırdım onları iyileştirmem 5-6 ayımı aldı. Daha önce 1 kez ağda yaptırdım, daha çabuk sonuç verir diye düşünüyorum. Kaç seans gittiniz ve ne kadar sürede iyileşti?

mrb yaptırdığnz lazer diode miydi nd yag mıydı?

meraba aynı dönemde hem dermo rolelr hem de iğneli epilasyon yapılabilir mi ? iğneliden 2 hafta sonra dermo roller mesela yapsak olur mu 4-5 seans byunca ?

6 ay çok iyi, benim geçen sene yaptırdığım yerin izleri hala geçmedi.
Daha önce hiç aldırmadım. Benim de baya yoğun,sık ve geniş bir alan her yerinde vardı. Bir seans gittim göbeğime, üst tarafı yaptırırken göbeğimde çıkanları toplatmıştım ama çok az çıkmıştı 10 tane filan. Hiç aldırmadığım için 1'inci seansta %95 sonuç aldım. Neredeyse hiç yok belli olmuyor çıkanlar bile. Ama benim iyileşme sürem çok uzun.

Bu arada benim bildiğime göre alınan yerler daha uzun süre de bitiyormuş. Hiç alınmamış bölgeler 1 seansta bile bitebiliyor.

meraba aynı dönemde hem dermo rolelr hem de iğneli epilasyon yapılabilir mi ? iğneliden 2 hafta sonra dermo roller mesela yapsak olur mu 4-5 seans byunca ?

Olur tabi fakat boşuna masraf oluyomuş onu öğrendim. Her iğneli sonrası gidip düzelticeksiniz cildinizi sonra tekrar iğneliye gittiğinizde başa dönücek bu işlem, en azından azaltın tüylerinizi o şekilde gidin bence. Bende öyle yapmayı düşünüyorum.

İçimi açtınız gerçekten :) 1 seansta sonuç verse ne güzel olur :) deniyim bende minik minik başliyim. Balayında mayo giyicem yani sürekli :) bitsinde gerisi sorun diil gerçekten.

mrb yaptırdığnz lazer diode miydi nd yag mıydı?
ilk nd yag idi sonra değişti bir şeyler oldu da ne olursa olsun yüze lazer olmazmış çünkü inceleri uyandırır atlama yaptırırmış ki çok doğru aynen öyle oldu şimdi onlarla uğraşıyorum bilseydim en baştan iğneliye başlardım en azından yanağımının yarısıyla uğraşırdım.

İçimi açtınız gerçekten :) 1 seansta sonuç verse ne güzel olur :) deniyim bende minik minik başliyim. Balayında mayo giyicem yani sürekli :) bitsinde gerisi sorun diil gerçekten.
Vücut olduğu için yüz ve koltuk altı gibi olmuyor haliyle çabucak bitiyor. Olsun mayo giyersin dediğin gibi, sonrasın da bebek gibi yumuşacık olacaksın.

Akım şiddeti için niye önemsiz dediniz?

Merhabalar. 2 hafta önce tüm yüz ve boyuna gittim. Boyunda çok az çıktı fakat yüzümde tek tük sayılı çıktı. Büyük bi bölgeydi, hem yanaklar hemde üst kısımları. Zaman geçsinde bidaha çıkıp çıkmıcağına bakıcam.
Boyunda önceleri yoğun çalıştığımız için izler halen var fakat yüzümde hiç kalmadı. Sadece sivilcelenme başladı onun önünü alamıyorum. Epilasyon izinden iyidir tabi :) yüzüm bitsin hemen dermarollera başlamak istiyorum.
Yüz biterse vücuda başlıcam. Zaten bele deneme yaptırdım 10 dakika. 1 saat sürermiş. Onu hallederim, sonra tüm karın gidersem bitmiş olucak. Oda evlilik dönemine kaldı anca.
Bıyıklara yaptırmıyodum riskli diye, 2 gün önce ağdayla aldım ve yaktım ama öyle böyle bi yakma değil, baya yandı. :) kantaron yağı sürüyorum hafifliyo sanki, kahverengi leke gibi geliyodu ama kabuk bağlamış. Talihsizlikler diz boyu :)

Çok geçmiş olsun.
Ben dudak üstüne yaptırıyorum. Bitince çok rahat edicem diye kendimi avutuyorum, işlem sırasında acıdan kıvrandığım için :) Burnun alt kısmına yapılan işlem ciddi bir işkence yöntemi olabilir bence :) Haftada bir küçük küçük toplattırdığım için minik minik kızarıklıklar oluyor, tam düzelecekken tekrar gidiyorum. Cildim zaten çok hassas, dudak üstü daha da hassas. Bakıyorum benim kadar kızaran yok, insanlar işlemden çıkıyor yarım saat sonra kızarıklıkları düzeliyor, Ben saatlerce beklesem de yine kırmızı bir suratla utana sıkıla dönmek zorunda kalıyorum eve :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…