İğneli Epilasyon yüz - boyun başlangıç detaylı iğneli epilasyon günlüğü.

merhabalar boyundaki gelişmeleri her hafta kısaca yazıyodum, açıkçası bi süredir yazamadım çünkü 1 aydır kısmet olmadı giremedim bi türlü. yüze gittim 1 kez deneme amaçlı bi yarım saat sürdü, geçen hafta yüzü (yüzün alt kısmı - burun hizasından çeneye kadar) tarattırdım, kabukta bağlamadı gayet memnun kaldım hafif kızarıklık yaptı bide sivilce fakat biraz önce aynaya baktığımda iğne izleri gördüm, gözenek gibiler. bilen biri cevaplayabilir mi? iğne izi gibi çukurlar geçiyo mu zamanla?

Merhaba sizi cok iyi anliyorum ozelde de konusmustuk hatirlarsaniz ayni sorun bende de mevcut maalesef

Cilt zaten hassas tedavi derken 1hafta bepanten,fucidin,madecassl,veya cinko kremi kullaniyorum sonrasi sadece geceleri gul suyu ile temizleyip nemlendirici kullaniyorum cildi de çok yormamak lazim.. Benim gittigim yere gidip bu sorunu yasamayan da var ve uzmanim cildimin cok hassas oldugunu ve bazi ciltlerin gec toparlayacagini soyledi o yuzden doktora gitsem de ne degisir igneliyi birakamam yuzumdeki tuylerden kurtulana kadar..

Sanırım yanak ve çenede iz ya da kabuk olmuyor çok ama boyun sıkıntılı. Ama genel olarak okuduğum burdan geç de olsa gözeneklenme kırmızı iz geçiyor diyorlar.

Bende bir çok ürün kullandım hatta hem doktor tavsiyesi hemde cilt bakımımı yapan bayanın tavsiyelerine uygun krem ve ilaçlar kullandım fakat bu kadar ürün ne kadar iyi olsada cilde iyi gelmiyor, şimdi sadece 3 krem kullanıyorum. Bunlardan biri utalk pudra. Çünkü sürdüğümüz kremler yağlandırıyor ve sivilce ya da beyaz beze dediğimiz milia çıkmasına neden oluyor. Bu yüzden sizde azaltın kremleri ve mutlaka buz terapisi yapın her gün. Çok iyi geliyor.

Sanırım yanak ve çenede iz ya da kabuk olmuyor çok ama boyun sıkıntılı. Ama genel olarak okuduğum burdan geç de olsa gözeneklenme kırmızı iz geçiyor diyorlar.

Boyunda kabuk oluşuyor evet, yanak kısmında ilk yapıldığında oldu 2.seansta olmadı. Akımla alakalı muhtemelen kabuk oluşumu. Kızarıklıklar geçiyor.

Merhabalar bugün bilmem kaçıncı boyun ve çene seansıma gittim. Çeneye daha sonradan başlamıştım ilk başladığım boyundu hatırlarsanız. Nisanda başladım ve bu süre zarfında öğrendiğim şey akımın derecesinin önemsizliği oldu. Yüksek olunca hep kabuk bağladı ve geç iyileşti. En son yanak seansına gittim ve en yoğun çalıştığımız bölgeydi, akımı az verildi ne kabuk sorunu oldu ne de yüksek akımla çalışıldığı gibi iz sorunu. Gene kızarıklıklar oldu, 2 hafta geçti yeni yeni iyileşiyo fakat kılınız eğer inceyse az akımlada onu yok edebilirsiniz bunu öğrendim, illaki cildi zorlamaya gerek yokmuş.

Bugün boyuna ve çeneye gittiğimde süreyi merak ettim. Ben ikisini daha önceden beraber çok yaptırmadım ayrı ayrı günlere böldürüyorum. Bugün 70 dakikada ikiside bitti. Önemli olan boyun süresiydi benim için, ilk ona başladığım için. Daha önceleri 1 saat sürerdi ve haftada 2 kez ya da haftada 1 giderdim, yani tek seans 2 saat gibi sürerdi. Bugün 28 dakikada toparladık boyunu. Çene 1 saatte biterdi o da bi 45 dakika gibi bi süre tuttu. Ona daha geç başladığımdan tabiki. Ama önemli olan sonuç almamdı ve çok memnun kaldım açıkçası. İnsanı mutlu ediyo bu sonucu görmek. Boyun ve çene artık rahatsız etmiyo beni fakat yanağa yeni başladım, ona ağırlık vermem lazım bu sefer.

Bu arada iğne izi ya da kızarıklık için soranlara yazıyorum.. En yakın arkadaşımın kuzeni gidiyodu çene ve boyun bölgesine, çenesinde hep iğne izleri kalmış yaptırdığı süre boyunca. Seanslara gittikçe devam etmiş bu izler, gitmemiş. İğneli epilasyon bitince cilt kendini toparlayabilmiş ve tüm izler gitmiş. Yani o kadar dert etmeye değmiyomuş. Tabi benim hep yazdığım gibi, ben zamanla yarışıyorum izlerle çıkamam kimsenin karşısına :) yarın son zamanlarda adı baya konuşulan bi kliniğe gidicem kendisine sorucam kızarıklık ve iğne izlerini. Muhtemelen bana cilt bakım seçenekleri sunucak, burdan yazabilirim onları. Geçen haftada kızarıklıklarım ve güneş yanığım için yeditepe hastanesine gittim, dermatoloğa, kızarıklıkların hepsinin geçiceğini söyledi.

Dert etmeyin yani :) benim gibi olmayın, aman diyim.

Kılsız günler dilerim.. :)

Evet ve öyle sürekli krem kullanip cildimi kremlerle daha kötü yapmayi dusunmuyorum. Bu saydigim 3 kremi sadece 1hafta kadar kullaniyorum sonra kendi haline birakiyorum. Surekli cilt bakimi yaptirmakta iyi değil bilginiz olsun birde igneli uygulanirken hic dogru olmaz. Evet buz uygulamasi bencede mantikli.

Cilt bakımı hiç yaptırmadım, lekeler için gidip görüşüyorum. Cilt bakımı içinde seanstan 2 hafta sonrasına yapılabilir. O sorun olmuyor, benim 6 ayım kaldı son aylarda 2-3 kez düşünüyorum gitmeyi. İğneliye ara vermem lazım tabi, izler azalsın diye. Bir de bende milialar çıktı, beyaz bezeler. Onları aldırmam lazım. Önceden cilt bakımına girmeden onları temizlettirdim, bir daha yaptırmalıyım. Sizinde umarım kısa sürede düzelir cildiniz. Ben çok dert ettim kısa bi süre önce. Sonra baya soruşturdum, geçicek denilince rahatladım. Valla geçmezse yüz bu, peeling yaptırırım iğneli bitince. Bi bitsin, kurtulalımda sonra zaten teknoloji, bakım ürünleri o kadar gelişti ki o zaman bakarız çaresine. Kolay gelsin sizede :)

Cilt bakimimi yapan bayanin tavsiyesi ile ilac kullandim yazdiniz ona nazaran bende yaptiriyorsunuz diye düşündüm. Dedigim gibi cildi kendi haline birakmak lazim. Benim uzmanım cilt bakimi da yapiyor ben cilt bakimi yapalim mi gerek var mi dedigim de tatlim gerek yok cilt bakimina falan cildini yorma hassas ciltler gec toparlanir panik yapma dedi bende hic oynamiyorum sonucta para kazanacak cilt bakımı yaparak ne derlerse kendimizi ona inandiriyoruz. Cilt bakimi gerekli dese hemen yaptiracaktim ama hic elleme bepanten kullan birde utalk pudra kullan yeterli dedi ek olarak ben madecassl ve arada çinko kremi kullaniyorum bu kadar.. Umarim istedigimiz sonucu elde ederiz. Yazilarinizda gozenege benzer izlerden de haberdar ederseniz sevinirim takipteyim çünkü

Evet doktora gittiğimde differin kullan dedi iğne izleri ve iğneli epilasyonun çıkardığı sivilceler için. Bugün biyerle görüşmem var, ondanda tam net cevap alınca yazarım buraya.

Evet doktora gittiğimde differin kullan dedi iğne izleri ve iğneli epilasyonun çıkardığı sivilceler için. Bugün biyerle görüşmem var, ondanda tam net cevap alınca yazarım buraya.
Tamam bekliyorum dedigim gibi izler hakkinda yazilarinizi takipteyim Hoşça kalin :)

Merhabalar bugün Ataşehirdeki Luva Kliniğe gittim. İnstagramdan ya da internetten cilt bakımı, dolgu gibi şeyleri takip edenler mutlaka Elif Hanımı duymuştur. Kendisiyle görüştüm. Kısa bir zamanda toparlamam gereken bi cildim olduğunu ve aklımdaki herşeyi sordum, zaten kendisine dudak dolgusuda yaptırmayı düşünüyorum. Daha öncedende cilt bakımına ve kaşlarıma dövme yaptırmıştım Luva Klinikte.
Bana iğne izlerini dahi derma roller tedavisiyle yok ediceğine kanaat getirdi. Zaten 2-3 gün öncesine kadar araştırmıştım bu yöntemi, Elif hanımın yaptığı işlemleride gördüm, başka videolarıda, gözenek açılması, leke gibi bütün sorunlar için cildi yenileyen bi işlem. 5-6 seans gerekliymiş. Fakat iğneli epilasyonun bitirmem gerekiyomuş öncelikle, çünkü işlem yapılıcağı sırada (rulo gibi bi el aletinin ucunda iğneler var) cilde ilaç gibi bişey veriyolarmış, bu tüylerin çıkışına etki etmesin diye iğneli epilasyonu bitirmemi önerdi. Yüzümde çıkan milialar içinde (beyaz bezeye benziyor) 1-2 seans cilt bakımında hallolurmuş. Çok memnun kaldım.

Bu arada iğneli epilasyonda yaklaşık 2-3 ay önce benim göz altlarıma doğru olan (yanak üstü) kısımlarımda yanma oldu, izleri kaldı. Geçen hafta gittiğim doktor bana leke açıcı krem verdi, 1 hafta gibi kısa bir sürede her akşam kullandım ve %80'i yok ettim. Tabi güneş lekem o kadar etkilenmedi. Onun içinde farklı tedavi yöntemi bulurum artık.
Şimdilik bu kadar..

Merhabalar. Bugün tüm yüze gittim, 2 saat sürdü, cumada boyuna gidicem. Bu arada cuma günü bel bölgeme yaptırıcam, sonrada kaçtığım göbeğe başlarım belki, göbeğim baya geniş bi alan. Fakat umutluyum. Göbek ve bele daha önceden 1 kez ağda yaptırmıştım, göbekte iğneli epilasyon denemesi yaptığım yerden hiç çıkmadı bidaha. Çok ufak bi alandı, göbek deliğinin sağ tarafı. Ama daha önce işlem yapılmamış alanda ki iğneli başarısını test etmiş olsun. Belim içinde 1 saat yeterli dediler. En azından bel,yüz, boyun hallediyim.. Bi göbek kalır onuda artık düğünden sonra halletmeyi düşünüyorum.
Yüze kullandığım kremleride baya azalttım çünkü hassas - karma olan cildime ne kadar az ürün kullanırsam o kadar iyi, yağlandırdım gibi. Sağ yanağımda sadece 5-6 adet sivilce çıktı :) bide bir sürü milia oluştu. Biraz iğneliye ara veriyim cilt bakımına zaman ayırmalıyım artık.
Bugün bel bölgesine tek atış denettirdim. Göbek baya acıdı çünkü bende. Bel içinde acıyo yazmışlardı burda, görmek istedim. Allahtan dayanılmıcak gibi diil. Şu zamana kadar saatlerce yüz, boyun çektim onada 1 saat katlanırım en azından. Hiç olmazsa lazer görmemiş bölge 3-4 seansta hallolur diye düşünüyorum. Yalnız bel baya geç iyileşiyomuş bilginize. Ben göbekte bile ufacık bi alanı 4-5 ayda kendine getirebilirdim, tek avantajı beli göremiyorum, takmam o yüzden :) bugünlük bu kadar, bel bölgesine yaptırınca da yazarım. Hoşçakalın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…