İğneli Epilasyon yüz - boyun başlangıç detaylı iğneli epilasyon günlüğü.

Cevap icin tesekkurler. Peki yanaklar ve yuz icin bi sonuc aldiniz mi? Kac seansta sonuc aldiniz? :)

Kızlar bacaklarını lazer yaptırıp daha sonra iğneli epilasyona geçen var mı? Bacak için arada kaldım.

Elmacık kemiklerinde 4 seans gittim sanırım %60 bitti. Geri kalan yanak ve aşağısı 2 seans oldu, daha net bişey göremedim. :)
peki daha onceden islem yapmis miydiniz oralsra?genelde eger hic ellenmemisse tuyler hemen bitiyormus igneliylr ama bi seyler yapilmissa tuylere biraz daha uzayabiliyormus seans...

Ben de yüz için iğneliye gidiyorum da boyuna da başlamayı düşünüyorum. Daha önce yorum yapıldı mı bilmiyorum ama merak ettim, iğneliden önce boynunuza herhangi bir işlem yaptırmışmıydınız? Yoksa direk iğneli ile mi başladınız? Ben ilk defa yaptıracağım kısmetse.

Konunun ilk sayfasını okursanız, size yardımcı olur belki. Orda daha önce hangi işlemler yapıldığını açıkladım.

]
Merhaba bende iğneli epilasyona başlayacağım benim merak ettiğim kabuklar kaç günde dökülüyor?

Merhabalar ben de iğneli epilasyona başlamak istiyorum yüz bölgesi ile yorumları okudum samimi buldum randevu alacağım sizin gittiğiniz uzmanın adını öğrenebilir miyim acaba stereotyped ? teşekkür ederim..

Değişiyor genelde fakat gittikten sonra 2. İle 5. Gün arasında kabuklanma başlıyor. Bu kabuklar maksimum 1 hafta sonra dökülüyor.
Merhaba,benim de sizin gibi bir dönemim oldu ben buna ergenlik hatası diyorum.Gerçekten çok az olan favorilerimi ağdayla aldırmakla başladım önce.Sonra yanaklarımdaki sarı tüyler batmaya başladı gözüme.Bir de baktım ki ben her hafta tüm yanaklarımı ağdayla aldırıyorum daha sonraları haftada iki keze çıktı.Yüzüm mahvoldu..Kafaya koydum lazere başladım.11 seans lazerden sonra yaz tatilinde 1 ay gidemedim ve o da nesi dedim bırakın favorideki siyahlaşmayı yanağa doğru attırmıştı siyahlar..O değil yanağımdaki sarı beyaz tüyler de uzadı..Sorun açık kahverengi veya siyah renk olanlarda değil..Onları her türlü iğneli görüyor zaten.Benim derdim şu uzun sarı tüylerde o kadar belli ki yani kimseyle açık havada buluşasım gelmiyor..Gittiğim uzman sarıları görmeyeceğini söyledi..İnternette araştrıdığıma göre bırak sarıyı beyazı bile görüyormuş iğneli..Ben de başka uzman araştırmaya karar verdim..Acaba sizin gittiğiniz yer bu konu hakkkında ne düşünüyor?Bilgi verebilir misiniz?Ya da en azından neresi olduğunu söylersiniz?

İğneli epilasyon yaptıran arkadaşlar iğneli epilasyon başlığı altında bir topic açtım. Reklam olmayacak şekilde sorularımızı cevaplandırırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Merhabalar ben de iğneli epilasyona başlamak istiyorum yüz bölgesi ile yorumları okudum samimi buldum randevu alacağım sizin gittiğiniz uzmanın adını öğrenebilir miyim acaba stereotyped ? teşekkür ederim..

Merhabalar gittiğim yerde 4 uzman çalışıyo. Ben 3üne de yaptırdım. Hangisi müsaitse ona yaptırıyorum.

Merhabalar gittiğim yeri yazmıştım dharma med, 2 şubesi var ben göztepedekine gidiyorum. Sizinki gibi benimde bazı bölgelerimde sarı. Şöyle anlatiyim, mesela tüylerim inceldi benim. İğne kalınlıkları varmış, en kalın ve siyahlara daha kalın bi iğne, tüy ve ince olanlara ise ince iğnelerle yapıyolar. Son seansımda yaşadım bunu. Kontrollü yapıldığı için, tüylerimin inceliğine göre iğne değiştiriceklermiş.

Bakındım ama görememiştim sağolun sitesine göz attım beyaz ve sarı tüyleri de görür filan yazmışlar demek ki uygulama yapıyorlar aradım geri dönüş yapacaklar bakalım umarım iyi olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…