- 23 Temmuz 2014
- 1.035
- 2.132
-
- Konu Sahibi stereotyped
Cevap icin tesekkurler. Peki yanaklar ve yuz icin bi sonuc aldiniz mi? Kac seansta sonuc aldiniz? :)Bitirmedim 2 deneme seansı yaptım. İlki 15 dk sonraki seans yarım saat sürdü. Hepsini toparlamak en az 5-6 saat sürer buda tek seansı ve iyileşme süresi en uzun bölge olduğu için, ancak 5-6 ayda cilt toparlanıyo. O yüzden göbeğe iğneli epilasyon yaptırmayı düşünmüyorum artık. :)
Cevap icin tesekkurler. Peki yanaklar ve yuz icin bi sonuc aldiniz mi? Kac seansta sonuc aldiniz? :)
peki daha onceden islem yapmis miydiniz oralsra?genelde eger hic ellenmemisse tuyler hemen bitiyormus igneliylr ama bi seyler yapilmissa tuylere biraz daha uzayabiliyormus seans...Elmacık kemiklerinde 4 seans gittim sanırım %60 bitti. Geri kalan yanak ve aşağısı 2 seans oldu, daha net bişey göremedim. :)
peki daha onceden islem yapmis miydiniz oralsra?genelde eger hic ellenmemisse tuyler hemen bitiyormus igneliylr ama bi seyler yapilmissa tuylere biraz daha uzayabiliyormus seans...
Ben de yüz için iğneliye gidiyorum da boyuna da başlamayı düşünüyorum. Daha önce yorum yapıldı mı bilmiyorum ama merak ettim, iğneliden önce boynunuza herhangi bir işlem yaptırmışmıydınız? Yoksa direk iğneli ile mi başladınız? Ben ilk defa yaptıracağım kısmetse.
Merhaba bende iğneli epilasyona başlayacağım benim merak ettiğim kabuklar kaç günde dökülüyor?merhabalar, 2-3 gün önce yardım amaçlı konu açmıştım, pek öneri gelmeyince iş başa düştü deyip kendim halletmeye karar verdim.
bu yazıyı okuyosanız derin bi nefes alın, sizden daha kötüleri var. misal; ben =) 26 yaşındayım. 18imi doldurdum hemen başladım lazere, o zamanlar pek bi bilgimiz yoktu tabi nereye ne makina uygulanabiliceğine dair, bıyıkla başliyim derken şu anlık durumum boyun bölgesine kadar. o yüzden rahat olun dedim, çünkü benimki belkide bir bayan için en büyük kabuslardan biri. seneye yaz evleniyorum, baktım ki lazer gerçekten yüzde bitirmiyo, şişlik kırmızılık artık umrumda değil deyip iğneliye başladım. bugün ilk seansımı gerçekleştirdim. fakat büyük bi bölge olduğu için (düşünün tüm yanaklardan boyuna kadar) boynuma ilk yaptık, yüzüme lazere devam edicem ta ki boynum azalmaya başlayana kadar. ama tatilse gitmicem, güneşlenmekse çıkmıcam güneşe, açıkçası ben çok zor bi dönem yaşadım. dün geceye kadar =) sabahlara kadar uyuyamadığım bi dönemden bahsediyorum, zaten nişanlıyım sürekli nişanlının ailesine gir çık, bu yüzden de bütün yüz bölgemi dahil etmek istemedim bi anda. zaten çok fazla tüy olduğu için yapanada yazık günah yani =) sabır ister.
gittiğim yere gelicek olursak, lazer epilasyona devam ettiğim yerde ilk seansımı gerçekleştirdim fakat yarın başka bi yere kontrolumu aldırdım. 2 yeri denicem. diğer yer göztepede onuda burdan buldum, pek beğeneni var.
şu anlık durumdan bahsediyim kısaca, gitmeden önce emla kullandım. acıdı mı? evet =) ne kadar yararı oldu bilemicem lakin o acıyı hissettim. boynum sivilce büyüklüğünde bir sürü topçuklarla dolu =) 2-3 güne geçer dediler, haftasonu geçmezse şal ile kapıcam artık. cuma da yüzüme lazere devam edicem. ama boyun bölgeme başladım işte. devam ettikçe yazıcam, yarın ki randevumuda eklicem buraya.
korkmayın ve dert etmeyin sakın, biliyorum bir bayan için tüylenme çok büyük bir sorun ama beterin beteri var. şükredin bence =) çene, bıyık, favori kısmı diye dert ediyosanız, düşünün tüm boyun bölgem var bide benim. sıkmayın canınızı =)
bugünlük bu kadar.
]
Merhaba bende iğneli epilasyona başlayacağım benim merak ettiğim kabuklar kaç günde dökülüyor?
Çok teşekkür ederimDeğişiyor genelde fakat gittikten sonra 2. İle 5. Gün arasında kabuklanma başlıyor. Bu kabuklar maksimum 1 hafta sonra dökülüyor.
Canım Tüm sayfaları okuyamadım .mesaj da gönderemedim . Sen bana yollayabilir misinDeğişiyor genelde fakat gittikten sonra 2. İle 5. Gün arasında kabuklanma başlıyor. Bu kabuklar maksimum 1 hafta sonra dökülüyor.
Merhaba,benim de sizin gibi bir dönemim oldu ben buna ergenlik hatası diyorum.Gerçekten çok az olan favorilerimi ağdayla aldırmakla başladım önce.Sonra yanaklarımdaki sarı tüyler batmaya başladı gözüme.Bir de baktım ki ben her hafta tüm yanaklarımı ağdayla aldırıyorum daha sonraları haftada iki keze çıktı.Yüzüm mahvoldu..Kafaya koydum lazere başladım.11 seans lazerden sonra yaz tatilinde 1 ay gidemedim ve o da nesi dedim bırakın favorideki siyahlaşmayı yanağa doğru attırmıştı siyahlar..O değil yanağımdaki sarı beyaz tüyler de uzadı..Sorun açık kahverengi veya siyah renk olanlarda değil..Onları her türlü iğneli görüyor zaten.Benim derdim şu uzun sarı tüylerde o kadar belli ki yani kimseyle açık havada buluşasım gelmiyor..Gittiğim uzman sarıları görmeyeceğini söyledi..İnternette araştrıdığıma göre bırak sarıyı beyazı bile görüyormuş iğneli..Ben de başka uzman araştırmaya karar verdim..Acaba sizin gittiğiniz yer bu konu hakkkında ne düşünüyor?Bilgi verebilir misiniz?Ya da en azından neresi olduğunu söylersiniz?Değişiyor genelde fakat gittikten sonra 2. İle 5. Gün arasında kabuklanma başlıyor. Bu kabuklar maksimum 1 hafta sonra dökülüyor.
Merhabalar ben de iğneli epilasyona başlamak istiyorum yüz bölgesi ile yorumları okudum samimi buldum randevu alacağım sizin gittiğiniz uzmanın adını öğrenebilir miyim acaba stereotyped ? teşekkür ederim..
Canım Tüm sayfaları okuyamadım .mesaj da gönderemedim . Sen bana yollayabilir misin
Merhaba,benim de sizin gibi bir dönemim oldu ben buna ergenlik hatası diyorum.Gerçekten çok az olan favorilerimi ağdayla aldırmakla başladım önce.Sonra yanaklarımdaki sarı tüyler batmaya başladı gözüme.Bir de baktım ki ben her hafta tüm yanaklarımı ağdayla aldırıyorum daha sonraları haftada iki keze çıktı.Yüzüm mahvoldu..Kafaya koydum lazere başladım.11 seans lazerden sonra yaz tatilinde 1 ay gidemedim ve o da nesi dedim bırakın favorideki siyahlaşmayı yanağa doğru attırmıştı siyahlar..O değil yanağımdaki sarı beyaz tüyler de uzadı..Sorun açık kahverengi veya siyah renk olanlarda değil..Onları her türlü iğneli görüyor zaten.Benim derdim şu uzun sarı tüylerde o kadar belli ki yani kimseyle açık havada buluşasım gelmiyor..Gittiğim uzman sarıları görmeyeceğini söyledi..İnternette araştrıdığıma göre bırak sarıyı beyazı bile görüyormuş iğneli..Ben de başka uzman araştırmaya karar verdim..Acaba sizin gittiğiniz yer bu konu hakkkında ne düşünüyor?Bilgi verebilir misiniz?Ya da en azından neresi olduğunu söylersiniz?
Bakındım ama görememiştim sağolun sitesine göz attım beyaz ve sarı tüyleri de görür filan yazmışlar demek ki uygulama yapıyorlar aradım geri dönüş yapacaklar bakalım umarım iyi olur :)Merhabalar gittiğim yeri yazmıştım dharma med, 2 şubesi var ben göztepedekine gidiyorum. Sizinki gibi benimde bazı bölgelerimde sarı. Şöyle anlatiyim, mesela tüylerim inceldi benim. İğne kalınlıkları varmış, en kalın ve siyahlara daha kalın bi iğne, tüy ve ince olanlara ise ince iğnelerle yapıyolar. Son seansımda yaşadım bunu. Kontrollü yapıldığı için, tüylerimin inceliğine göre iğne değiştiriceklermiş.