İğneli Epilasyon yüz - boyun başlangıç detaylı iğneli epilasyon günlüğü.

Çok geçmiş olsun.
Ben dudak üstüne yaptırıyorum. Bitince çok rahat edicem diye kendimi avutuyorum, işlem sırasında acıdan kıvrandığım için :) Burnun alt kısmına yapılan işlem ciddi bir işkence yöntemi olabilir bence :) Haftada bir küçük küçük toplattırdığım için minik minik kızarıklıklar oluyor, tam düzelecekken tekrar gidiyorum. Cildim zaten çok hassas, dudak üstü daha da hassas. Bakıyorum benim kadar kızaran yok, insanlar işlemden çıkıyor yarım saat sonra kızarıklıkları düzeliyor, Ben saatlerce beklesem de yine kırmızı bir suratla utana sıkıla dönmek zorunda kalıyorum eve :)

Boşver :) biz rahat edicez. Ben bıyıkta çıkanlara razıyım, gerçi yaktım 3 gün oldu. Doktora gittim. Baya yakmışsın ama geçer 1 haftaya dedi. Makyaj yaptım dahada belli oldu, kabuk gibi çünkü kapanmıyo. Bide düğün için organizasyon firmasına gidicem birazdan bıyık bölgem kabuklu fln çok fena :) yapıcak bişey yok. Sanada kolay gelsin canım, kısa zamanda kurtulursun inşallah.

Boşver :) biz rahat edicez. Ben bıyıkta çıkanlara razıyım, gerçi yaktım 3 gün oldu. Doktora gittim. Baya yakmışsın ama geçer 1 haftaya dedi. Makyaj yaptım dahada belli oldu, kabuk gibi çünkü kapanmıyo. Bide düğün için organizasyon firmasına gidicem birazdan bıyık bölgem kabuklu fln çok fena :) yapıcak bişey yok. Sanada kolay gelsin canım, kısa zamanda kurtulursun inşallah.
Ablam da ağda bantlarıyla benzer bir talihsizlik yaşamıştı. Biz nasıl düzelir, kocaman kabuk bağladı derken, kabuk düşünce bişey kalmamıştı. 1-2 hafta sürdü tabii :)
Bu arada herşey istediğiniz gibi olur umarım, kolay gelsin :)

Ablam da ağda bantlarıyla benzer bir talihsizlik yaşamıştı. Biz nasıl düzelir, kocaman kabuk bağladı derken, kabuk düşünce bişey kalmamıştı. 1-2 hafta sürdü tabii :)
Bu arada herşey istediğiniz gibi olur umarım, kolay gelsin :)

Benimde kabuklar düştü kızarıklık var altında. Leke olucak diye korkuyorum. Ablanızda da aynısı oldu mu?

Merhabalar. 2 hafta önce tüm yüz ve boyuna gittim. Boyunda çok az çıktı fakat yüzümde tek tük sayılı çıktı. Büyük bi bölgeydi, hem yanaklar hemde üst kısımları. Zaman geçsinde bidaha çıkıp çıkmıcağına bakıcam.
Boyunda önceleri yoğun çalıştığımız için izler halen var fakat yüzümde hiç kalmadı. Sadece sivilcelenme başladı onun önünü alamıyorum. Epilasyon izinden iyidir tabi :) yüzüm bitsin hemen dermarollera başlamak istiyorum.
Yüz biterse vücuda başlıcam. Zaten bele deneme yaptırdım 10 dakika. 1 saat sürermiş. Onu hallederim, sonra tüm karın gidersem bitmiş olucak. Oda evlilik dönemine kaldı anca.
Bıyıklara yaptırmıyodum riskli diye, 2 gün önce ağdayla aldım ve yaktım ama öyle böyle bi yakma değil, baya yandı. :) kantaron yağı sürüyorum hafifliyo sanki, kahverengi leke gibi geliyodu ama kabuk bağlamış. Talihsizlikler diz boyu :)
genital bölgeye yaptıran varmı acaba?birde tüm karın bölgesine ince tüylere yapılırmı sizce çokmu uzun sürer..

genital bölgeye yaptıran varmı acaba?birde tüm karın bölgesine ince tüylere yapılırmı sizce çokmu uzun sürer..

Ben göbeğe düşünüyorum ama uzun sürüyo daha önce lazer yapılmadıysa daha kısa sürede biter. Birde en zor iyileşen bölge. Eski haline gelmesi en az 5-6 ay sürüyo kimisinde 1 yıl.

Ben göbeğe düşünüyorum ama uzun sürüyo daha önce lazer yapılmadıysa daha kısa sürede biter. Birde en zor iyileşen bölge. Eski haline gelmesi en az 5-6 ay sürüyo kimisinde 1 yıl.
izler çokmu belirgin oluyor daha yumuşak bölgelerde..önceden lazer yaptırmadım tüyler çok ince ve açık renkli ayva tüyüde denebilir..ama tüm karın bölgesinde kötü görünüyor..ağda yapsam azalırmı acaba

izler çokmu belirgin oluyor daha yumuşak bölgelerde..önceden lazer yaptırmadım tüyler çok ince ve açık renkli ayva tüyüde denebilir..ama tüm karın bölgesinde kötü görünüyor..ağda yapsam azalırmı acaba

Yok yapmayın ben 2 kez denedim dahada koyulttu. Ağda azaltır ama ayva tüyleri ilk önce kalınlaştırıyor.

yani..ayva tüyleri için en etkili yöntemi bulamadım gitti :KK16::KK16:

Benimde öyle, ama yazın tatile gidildiğinde ya alıcam ya da iğneliye bölge bölge başlıcam. Hepsine bi anda gidemem. Büyük bi bölge. İyileşmesininde daha uzun sürüceğini düşünüyorum. Zaten lazer görmediği için daha kısa sürer bence.

Benimde kabuklar düştü kızarıklık var altında. Leke olucak diye korkuyorum. Ablanızda da aynısı oldu mu?
Evet alttan gelen yeni deri pembemsiydi ilk başlarda. Kabuk attığı için normal bi durum bence, içiniz rahat olsun, bir süre sonra normale dönecektir.

Merhaba kızlar. Daha önceden günlüğü okudunuz mu bilmiyorum. Elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım, tek tek mesajlarınızda açıklamalarda bulundum. Sizden bi isteğim var şimdi. Daha öncede belirtmiştim tüm göbekte tüylenme var ve bunu ağdayla yaptım, lazer yaptırmadım hiç. Daha önce deneme yaptırdım ama çok oldı yaptıralı ve 15 dakikaydı. Ben yazları tatile giderken bi ağda yaparım diye geçiştiriyodum ama bazen kafaya takıyorum. Yüz bölgesi dile kolay senelerce lazere gittim, göbekte belki daha hızlı etki alırım..

Sizce göbeğe başlıyim mi? Çokta zor iyileşen bi bölge ve açıkçası 5 ay sonra kısmetse evleniyorum, kızamık çıkarmışım gibi dolaşmak istemiyorum çünkü daha önceden göbeğe deneme yaptırdığımda kabuklar anca 3-4 haftada düşüyodu, geç iyileşen bi bölge..

Ne yapmalıyım sizce? Utanılıcak bi durum mu :) yaşayanınız var mı? Ya da karında kaç seansta tam sonuç aldınız, önerilerinizi bekliyorum... Yardıma ihtiyacım varr!!! :)

Merhaba kızlar. Daha önceden günlüğü okudunuz mu bilmiyorum. Elimden geldiği kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım, tek tek mesajlarınızda açıklamalarda bulundum. Sizden bi isteğim var şimdi. Daha öncede belirtmiştim tüm göbekte tüylenme var ve bunu ağdayla yaptım, lazer yaptırmadım hiç. Daha önce deneme yaptırdım ama çok oldı yaptıralı ve 15 dakikaydı. Ben yazları tatile giderken bi ağda yaparım diye geçiştiriyodum ama bazen kafaya takıyorum. Yüz bölgesi dile kolay senelerce lazere gittim, göbekte belki daha hızlı etki alırım..

Sizce göbeğe başlıyim mi? Çokta zor iyileşen bi bölge ve açıkçası 5 ay sonra kısmetse evleniyorum, kızamık çıkarmışım gibi dolaşmak istemiyorum çünkü daha önceden göbeğe deneme yaptırdığımda kabuklar anca 3-4 haftada düşüyodu, geç iyileşen bi bölge..

Ne yapmalıyım sizce? Utanılıcak bi durum mu :) yaşayanınız var mı? Ya da karında kaç seansta tam sonuç aldınız, önerilerinizi bekliyorum... Yardıma ihtiyacım varr!!! :)

göbekteki sarı tüylerimi lazer bitirmedi ancak siyahlardan kurtulabilmiştim ben.. ancak sıkıntı şu oldu, sarı tüylerim siyaha döndü..1 senedir göbek bölgesine lazere gitmedim, lazer değmiş yerlerden çıkan olmadı ama siyaha dönen tüylerim olduğu gibi duruyor.. bence balayından önce lazere git siyahlardan alabildiğini alsınlar.. geri kalanına da sarartıcı falan kullanabilirsin aslında. yara bere içinde dolaşmaktan iyidir :)

bu arada ne kadar sürede biter bilmiyorum ben hep kıllar çıktıkça gitmiştim, en fazla 5 ay gitmişimdir, büyük bir kısmı bitti benim

gerçekten göbekteki izler çok zor geçiyor özellikle altın renkli iğne ile yapılınca izler ve şişlik çok fazla oluyor.
ben gümüş renk iğne kullanan ve deneyimi çok iyi bir hanıma gidiyorum. göbeğimdeki izler anca geçti gümüş renkli iğnede iz çok az oluyor

bu arada ne kadar sürede biter bilmiyorum ben hep kıllar çıktıkça gitmiştim, en fazla 5 ay gitmişimdir, büyük bir kısmı bitti benim

Gitmek değilde, hem büyük bi bölge hemde o izler geçmesi.. Küçük bi alana deneme yaptırmıştım 4-5 ayda anca düzelebildi. Tüm karın zor olur diye çekiniyorum.

gerçekten göbekteki izler çok zor geçiyor özellikle altın renkli iğne ile yapılınca izler ve şişlik çok fazla oluyor.
ben gümüş renk iğne kullanan ve deneyimi çok iyi bir hanıma gidiyorum. göbeğimdeki izler anca geçti gümüş renkli iğnede iz çok az oluyor

Kaç seans gittiniz? Birde tüm göbek mi? Belki balayı öncesi ağda yaparım, evlendikten sonra yavaş yavaş iğneye başlarım ama işte o izler nasıl geçicek onu düşünüyorum. Evli olupta kabuklu sürekli bide kocaman bi bölge, çekiniyorum biraz. Kol, bacak olsa, normal alanlar neysede göbeğin tamamı biraz fazla geliyo gözüme :/

Bende kol ve bacakta yok, tek tük var. 6-7 ay bile almazsam arada çıkan 5-10 tüy belli olmuyo. Lazeri 3-4 yıl önce bıraktım ve işe yaradı bende. Şimdi boyun - yüz. Allahtan azaldı orası. Göğüs ucuda bitmek üzere.
Karın 2-3 yıldır sorun, bi orası sorun ama hani tek çizgi değil tüm karın bölgesi. Yani iğneliye gitmek ve saatler harcamak değilde, kıpkırmızı dolaşmak korkutuyo. Ağda yaptırdım işte 2 kez, uzuyolar bide. Yani tüy gibi ama siyah baya. Değer mi bilmiyorum :/ takıyorum çok kafaya. Az bi alan değil çünkü.

göbekteki sarı tüylerimi lazer bitirmedi ancak siyahlardan kurtulabilmiştim ben.. ancak sıkıntı şu oldu, sarı tüylerim siyaha döndü..1 senedir göbek bölgesine lazere gitmedim, lazer değmiş yerlerden çıkan olmadı ama siyaha dönen tüylerim olduğu gibi duruyor.. bence balayından önce lazere git siyahlardan alabildiğini alsınlar.. geri kalanına da sarartıcı falan kullanabilirsin aslında. yara bere içinde dolaşmaktan iyidir :)

Lazer koyulaştırır diye korkuyorum. Kıla döndürüyo. Hiç bulaşmiyim lazere :)

Kaç seans gittiniz? Birde tüm göbek mi? Belki balayı öncesi ağda yaparım, evlendikten sonra yavaş yavaş iğneye başlarım ama işte o izler nasıl geçicek onu düşünüyorum. Evli olupta kabuklu sürekli bide kocaman bi bölge, çekiniyorum biraz. Kol, bacak olsa, normal alanlar neysede göbeğin tamamı biraz fazla geliyo gözüme :/
ben göbeğime 4-5 kez altınla yaptırdım izler 1 yıldan biraz fazla bir süre sonra tamamen geçti. şimdi gümüiş iğne ile 2 kez yaptırdım tamamen bitti gibi göbeğim. Ama benim sadece göbek deliğinin altında çizgi şeklinde az ama kalın kıllar vardı kalın olduğu için iz kaldı falan dediler ama şimdi çok şükür iz yok kıllarda tamamen bitti

Kızlar merhaba. Bende tüylerinden kıllarından çok şikayetçi biriyim maalesef. Artk birde takıntı haline geldi. Hiç bi yerimde olsun istemiyorum. Çenemde hormon bozukluğundan tüylenme olmuştu üç yıl önce diode lazere başladım. Başlamaz olsaydım keşke. Kıllar tüm boynuma yayılmıştı nerdeyse. Baktım böyle olmıcak. Hemen kendimi bir iğneli epilasyon merkezine attım. Keşke ilk iğneliye gitseymişim. İlk önce çene ve boyun bölgeme başladım 2 ekim tarihinde.baktım alınan yerler bida çıkmıyor tüm yüze başladım. Ve şu an 3 ay oldu inanılmaz rahatladım. Kesinlikle ince tüylerde iğneliden başka çözüm yok. Benim şu an tek sıkıntım sivilce ve izler. Hiç ara vermeden gittiğim için bi türlü iyileştirmiyorum cildimi. Madecassol, fito ve fucicort kullanıyorum. Önerebieceğiniz bir uygulama varmı ? Teşekkürler :)

X