- 23 Ekim 2011
- 8
- 0
- Konu Sahibi stereotyped
Merhabalar bugün Ataşehirdeki Luva Kliniğe gittim. İnstagramdan ya da internetten cilt bakımı, dolgu gibi şeyleri takip edenler mutlaka Elif Hanımı duymuştur. Kendisiyle görüştüm. Kısa bir zamanda toparlamam gereken bi cildim olduğunu ve aklımdaki herşeyi sordum, zaten kendisine dudak dolgusuda yaptırmayı düşünüyorum. Daha öncedende cilt bakımına ve kaşlarıma dövme yaptırmıştım Luva Klinikte.
Bana iğne izlerini dahi derma roller tedavisiyle yok ediceğine kanaat getirdi. Zaten 2-3 gün öncesine kadar araştırmıştım bu yöntemi, Elif hanımın yaptığı işlemleride gördüm, başka videolarıda, gözenek açılması, leke gibi bütün sorunlar için cildi yenileyen bi işlem. 5-6 seans gerekliymiş. Fakat iğneli epilasyonun bitirmem gerekiyomuş öncelikle, çünkü işlem yapılıcağı sırada (rulo gibi bi el aletinin ucunda iğneler var) cilde ilaç gibi bişey veriyolarmış, bu tüylerin çıkışına etki etmesin diye iğneli epilasyonu bitirmemi önerdi. Yüzümde çıkan milialar içinde (beyaz bezeye benziyor) 1-2 seans cilt bakımında hallolurmuş. Çok memnun kaldım.
Bu arada iğneli epilasyonda yaklaşık 2-3 ay önce benim göz altlarıma doğru olan (yanak üstü) kısımlarımda yanma oldu, izleri kaldı. Geçen hafta gittiğim doktor bana leke açıcı krem verdi, 1 hafta gibi kısa bir sürede her akşam kullandım ve %80'i yok ettim. Tabi güneş lekem o kadar etkilenmedi. Onun içinde farklı tedavi yöntemi bulurum artık.
Şimdilik bu kadar..
Merhaba gunlugunuzle biraz alakasiz ama yuzumuze lazer yaptiriyorken dermaroller tedavisi mumkun mu acaba ben de bunu merak ediyorum