İğneli Epilasyon yüz - boyun başlangıç detaylı iğneli epilasyon günlüğü.

Aa süper. Ya bi kere ben karına deneme yaptırdım ama tüm karın istiyorum, denemeyi göğüsün altı orta kısma yaptık. Yani göbek deliğinin üst kısımları falan. 3-4 ay oldu. Halen minik kahverengiler var. Sizde ne kadarda toparlıyo, karın en geç iyileşen bölgeymiş sanırım.

Yalan :) benim en bitmeyen bölgem oldu. Herkese göre değişiyo tabi ama o oran kişiye göre değişiyo.
Siz genitale lazer yspiyodunuz sanırım igneli degil.bnm dayiminkizi 4seanta bitti her iki bölge cok şanslı kafaya taktım bende pazar günü koltuk altmla başlıcam muhakkak sonuçları yazarm. Kendisi 2009da yaptrmis bebek gibi diyo.) Ins o kadar sansli olurum

Doğrudur geç biten ve geç iyilesen bölgelerden biriymis. Kabuklar iki haftada dökülüyor bende minik kahverengi lekeleri takip etmedim aslında parça parça yaptırdığım için ama silik lekeler var tabi geçer diye düşünüyorum :)

Umarım bir an önce geçer :) yoksa tüm karın lekeli pek hoş durmaz. Ya da bende uzun süre geçmiyo. Hassas baya cildim.

Başlayın erkende geçte olsa bitiyo sonuçta :) genitale arada bi düşünüyorum ama korkuyorum ordan. Hemde pek cesaretli değilim genitali açma konusunda :) çekincelerim var biraz.
Siz eğer lazer yaptırmadıysanız daha önce, benimkinden daha erken bitmesi muhtemel. Ben koltukaltıma lazer yaptırmıştım. Bir de en geç biten bölge yüz - boyunmuş. Kurtulun bitsin :) kolay gelsin. Sabır diliyorum. :)

stereotyped boynunuzun %90 oranında azalmasına cok sevindim ins dahada azalicaktir :) benim aklıma takılan bir durum oldu siz surekli lazer yaptınız degilmi hic bırakıpta agdaya donmediniz yani lazer yaparken faydasını görmediniz ve direk iğneliye devam ettiniz kıllarınızı kökünden almadınız o arada ?

Umarım bir an önce geçer :) yoksa tüm karın lekeli pek hoş durmaz. Ya da bende uzun süre geçmiyo. Hassas baya cildim.

İzler kalıcı olabilir belki ama lekeler mutlaka geçecektir. Neo strata nin losyonunu almıştım ben asit içerikli yüzüme kullanıyordum karın bölgeme de kullanmayı düşünüyorum açılır heralde lekeler :)

merhaba.
bende ılk seans bugün gittim. çok yoğun olduğu için ara seyretti. saat on iki gibi yaptırdım. şimdi kabarık biraz da kırmızı. çene ve boyunda da var ama beni en çok rahatsız eden elmacık ve yanak bölgeleri. umarım seneye biter. stereotpyd sonuç alırsam eğer sana dua edeceğim :) :)

Aynen ben de dua edecegim

Benim 7-8 sene oldu lazere başlayalı. Bıyık diye başladım, tabi ki o sırada lazeri bıraktım ağdaya başladım, sonra tekrar lazer. Karışık yani. Ama azaldığını bile gözlemlemedim.

Ayy teşekkür ederimm :) inşallah kısa zamanda kurtulursunuz. İlk seanslar zor geçiyo biraz, sonra fark ediceksiniz ama azaldığını. Son seanslara gelincede sıkıntı azıcık kalıyo ve bitmicekmiş gibi geliyo. :) siz dharma mede mi gittiniz?

Merhaba bende dharma mede gidiyorum temmuzdan beri cok memenumum merak ettigim popo bolgesinde belden popoya dogru olan kismami yaptirdiniz ben popo arasi ve kalcanin uzerindeki sari tuylerede yaptirmak istiyorum ic camasirinin icinde kalan bolge yani anlatamadim ( siz yaptirip sonuc aldiniz mi o bolgeden bide tuyleriniz renk olarak nasildi bende boyna baslamak istedim sizin gunlugunuzu okudukca :) alnim disinda tum yuze yaptiriyorum ben favorilerde dahil ve gogus ucu disinda tum gogus.tuylerim ince sari buyutecle gozukuyolar sizinde boylemiydi umarim bende tuylerimden kurtulurum sizin gibi :))ben cok taktim ve psikolojim bozuldu okula ara verdim disari cikamiyodum epilasyon yaptirdikca seviniyorum kendime guvenim geldi artik:)

Merhabalar popo arası yani genitale giren kısıma lazer yaptırıyorum, çünkü o bölgeye yakın yerlere yaptırıcak cesareti daha kendimde bulamadım. 2 kez gittim. Ama yarım saat kadar çünkü uzun çalışamıyorum hem acıyo hemde yüzde bile maksimum 1 saat o gün, sıkılıyorum çünkü :)
Herneyse ilk deneme popo üstüydü, dönüp bakamadım tabi ki ama yapan kişi yapılan yerlerinin çoğunun gittiğini söyledi, sonra 2. Seansı yaptırdım yine popo üstü. Bakalım devam ederim muhtemelen ama uzun saatlerce seanslara katılamam:) az az giderim.
Daha önce oraya ağda ya da lazer yaptırmadım bu yüzden gittiler sanırım. Sizinkide öyle olur eğer lazer yaptırmadıysanız.
Moralinizide bozmayın, ne şanslısınız daha gençsiniz sanırım, ben evlilik yolundayım, eşim olucak insanın haberi var ama evlendiğim sırada halen işlemlerin devam etmesini istemiyorum. Açıkçası o zamana rahat ve kıl tüy düşünme derdimin olmasını istemiyorum. :)
Sizinkilerde kısa zamanda azalır ve biter umarım.

Cevap icin cok tesekkur ederim umarim hepimiz kil tuy derdinden kurtuluruz ayrica size simdiden mutluluklar diliyorum:)

sevgili stereodtpyd ben konyadaygm.
bugün yüzde üçüncü gün oldu. şişlik yok. toplu iğne başı kadar kabuk oldu.çabuk geçecek gibi. bende nişan işlerine gireceğim bu yüzden kendimde güven yok hep erteledim. İnsaallah evlenmeden kurtuluruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…