• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon yüz bölgesine lazer için bilgi verir misiniz?

elleme olur mu cok can sıkıyo sende biliyosun...

evet canm ama demekki senin tüyler çok sert değil sana öyle geliyor yoksa neden almayalım desnler aksine para için gel al demeleri lazım. çözemedm ben bu işi.

bilmiyorum canım şu an ilk seansım olduğu için bir yorum yapamam lazer şöyle böyle diye.
ama bildiklerim
alex ayva tüyleri dağıtıyor.
ıpl en kötü yöntem lazer bile değil
iğneli benim canımı acıttı dayanamıyorum ona
lazere bile dayanamıyorum bağırıyorum o derece tenim hassas.
tüylerimin artma durumu olmaz çünkü zaten sakal konumunda
sadece en kötü param boşa gider moralimi bozmak istemiyorum.ordaki kadınlarla görüştüm yüzleri tertemizdi 8. 9. seanslarıydı.
aman bana 1 yıl sonra tekrar çıkıyor falan demeyin psikolojik olarak etkilenmek istemiyorum.

:(((((( bende yüzüme diode ütüleme lazer yaptırıyorum ve okuduklarım beni çok korkuttu doğrusu... yalnız şıkayetçi olan arkadaşımız alex yaptırmış ki alex lazer epilasyon yüzdeki ayva tüyleri bile kıla çeviriyor bunu nette çok az bir araştırmayla bile öğrenebilirler aslında... ve IPL denilen yöntem lazer değil foto ışık yoluyla ağdanın biraz daha lüx şekli diyebiliriz. inşallah diode de sorun olmaz ama okuduğum tüm makale ve yorumlarda diodenin yüze uygulanabilir olduğu söyleniyordu bide Nd yağ ayrıca :((( ay valla aklım karmnakarışık oldu

:(((((( bende yüzüme diode ütüleme lazer yaptırıyorum ve okuduklarım beni çok korkuttu doğrusu... yalnız şıkayetçi olan arkadaşımız alex yaptırmış ki alex lazer epilasyon yüzdeki ayva tüyleri bile kıla çeviriyor bunu nette çok az bir araştırmayla bile öğrenebilirler aslında... ve IPL denilen yöntem lazer değil foto ışık yoluyla ağdanın biraz daha lüx şekli diyebiliriz. inşallah diode de sorun olmaz ama okuduğum tüm makale ve yorumlarda diodenin yüze uygulanabilir olduğu söyleniyordu bide Nd yağ ayrıca :((( ay valla aklım karmnakarışık oldu

canım evet bende aynı bilgileri okudum. diode ve nd yag acılı bir yöntem ama yüz için uygulanılabilir yöntem. ipl yi ne vücuda ne yüze önermyorlar. alex de ayva tüyü olanlar için sakıncalı fakat bazı arkadaşlar sadece sert kıllarına yaptırıyorlar.

kızlar ben 18 eylül de ilk seansımı yaptırdım.
15 gün sonra yani 3 ekimde de rütuşu yaptırdım
şimdi 2. randevumu 3 kasıma mı almalıyım?
zaten tüylerim rütuşa kadar dökülmemişti 15 gün boyunca.
şu an 1 ay geçti rütuştan sonra ve çok az çıktılar.daha tüyler çıkmadan o kadar para vermek istemiyorum ama bir yandan da yine 15 gün sonra rütuşum olacak o zamana kadarda çıkmayanlarım çıkmış olur diye düşünüyorum.doktorum 20-30 gün sonra gel dedi. ama güvenemiyorum işte.
tam çıkma döneminde gitmek daha mı iyi acaba favorilerm çıkmadı bile sadece bıyıklarım çıktı.

kızlar çok acil yanıt verir misiniz??

şimdi gitsem kliniğe sorsam hemen randevu vericek çıkmamış tüylerime biliyorum...

ben bu arada iğneli epilasyon yaptırdım 2 seans parca parca, gunes kremi ve bepanten kullandıgım halde izler kaldı:( hem kıl hem iz oldu şimdi de, ne kendime güvenım kaldı, ne saçımı toplayabılıyorum, çok sıkıntıdayım, şimdi ne yapacagımı hiç bilmiyorum:43:

ben bu arada iğneli epilasyon yaptırdım 2 seans parca parca, gunes kremi ve bepanten kullandıgım halde izler kaldı:( hem kıl hem iz oldu şimdi de, ne kendime güvenım kaldı, ne saçımı toplayabılıyorum, çok sıkıntıdayım, şimdi ne yapacagımı hiç bilmiyorum:43:

mrb iğneli epilasyonu yüz bölgenize yaptırdınız galiba yara olarak kabuk bağlaması normal işlem sonası alovera ya da azulen gibi cildi rahatlatıcı ve her hangi bi yan etkisi bulunmayan ürünleri kullanan yerleri tercih ederseniz bu çok önemldir ayrıca mutlaka iğneli epilasyonda yüz bölgesi mutlaka yüksek frekansla dezenfekte edilip işleme öyle başlanılmalı sonrasındada aynı işlem tekrarlanmalıdır.

mrb iğneli epilasyonu yüz bölgenize yaptırdınız galiba yara olarak kabuk bağlaması normal işlem sonası alovera ya da azulen gibi cildi rahatlatıcı ve her hangi bi yan etkisi bulunmayan ürünleri kullanan yerleri tercih ederseniz bu çok önemldir ayrıca mutlaka iğneli epilasyonda yüz bölgesi mutlaka yüksek frekansla dezenfekte edilip işleme öyle başlanılmalı sonrasındada aynı işlem tekrarlanmalıdır.

canım üzme kendini ben yıllardır saçlarımı toplyamıyorum. izler için bir cildiyeye git hemen. krem filan önerir sana iyileşirler inşallah.
iğneli için çok çok iyi bir yere gidilmeli. iyi bir yer olursa sonuç alabilirsin iz ve yanık gibi lekeler kalmaz. ama dediğim gibi iyi araştırmak gerekir.
tüylerin kalın ve tenin beyazsa lazeri önerebilirim.benim tüylerim çok sık oldukları için iğneliye gitmedim.çok uzun sürer bir günümü alır seans ve dayanamazdım. ben hastanede bölge bölge yaptırmıştım bir kaç seans. sonra yaz aylarına girdiğimiz için bıraktılar yazın olmuyormuş. bir de seanslardan önce emla krem kullanıyordum acıyı azaltması için. seans sonrasında da fito krem sürekli sürüyordum. cildim hep yapış yapış geziyordum zahmetli biraz. bana göre değildi o yüzden =(

mrb iğneli epilasyonu yüz bölgenize yaptırdınız galiba yara olarak kabuk bağlaması normal işlem sonası alovera ya da azulen gibi cildi rahatlatıcı ve her hangi bi yan etkisi bulunmayan ürünleri kullanan yerleri tercih ederseniz bu çok önemldir ayrıca mutlaka iğneli epilasyonda yüz bölgesi mutlaka yüksek frekansla dezenfekte edilip işleme öyle başlanılmalı sonrasındad

evet yüzüme yaptırdım. aleksandrate tüy olmayan boynuma kıl yaydı. o şekılde gezemeyecegım için ıgnelı yaptırayım dedım. onlar da işlem öncesi alkol gibi bir şeyle temızleyıp oyle yaptı ıgnelıyı. işlem sonrası yıne guneş koruyucu ve bir krem sürdü. ama sonuc ortada, kabuklar iyileşince ya da bir şekılde kopunca bazı yerlerde hafif çukur kahverengi lekeler kaldı, sanki bir onlar eksikmiş gibi:43:

canım üzme kendini ben yıllardır saçlarımı toplyamıyorum. izler için bir cildiyeye git hemen. krem filan önerir sana iyileşirler inşallah.
iğneli için çok çok iyi bir yere gidilmeli. iyi bir yer olursa sonuç alabilirsin iz ve yanık gibi lekeler kalmaz. ama dediğim gibi iyi araştırmak gerekir.
tüylerin kalın ve tenin beyazsa lazeri önerebilirim.benim tüylerim çok sık oldukları için iğneliye gitmedim.çok uzun sürer bir günümü alır seans ve dayanamazdım. ben hastanede bölge bölge yaptırmıştım bir kaç seans. sonra yaz aylarına girdiğimiz için bıraktılar yazın olmuyormuş. bir de seanslardan önce emla krem kullanıyordum acıyı azaltması için. seans sonrasında da fito krem sürekli sürüyordum. cildim hep yapış yapış geziyordum zahmetli biraz. bana göre değildi o yüzden =(

hadi yanaklarımdaki kılları, iğneli epilasyon izlerini saçlarımı dağıtıp kapatıyorum,bir de lazer kılı boynuma yaydı, boynumu neyle kapatayım dıye düşünüyorum şimdi:ssz:
bugday tenlıyım, kıllar kalın ama sakal gibi değil.

evet yüzüme yaptırdım. aleksandrate tüy olmayan boynuma kıl yaydı. o şekılde gezemeyecegım için ıgnelı yaptırayım dedım. onlar da işlem öncesi alkol gibi bir şeyle temızleyıp oyle yaptı ıgnelıyı. işlem sonrası yıne guneş koruyucu ve bir krem sürdü. ama sonuc ortada, kabuklar iyileşince ya da bir şekılde kopunca bazı yerlerde hafif çukur kahverengi lekeler kaldı, sanki bir onlar eksikmiş gibi:43:[/QUOTE]

mrb canım alex.. sadece vücuda yaptırlıyor canım yüz için uygun bir cihaz değil zaten iğneli epilasyonda keisnlikle kesinlikle yüz bölgesi için alkol olmaz depilev bölgede alkol kullanılır yani bacakta işlem yanlış uzman olunmadığı belli zaten yaptırdığın yerin ikincisi iz kalmaması gerekiyor yanlış girlior demekki kıl folokülüne işlem sonası azulen ya da alovera kullanılmalıdır sonası güneş kremi benden sana tavsiye canım önce epilasyon yaptır sonra kalan tüylere iğneli yaptır derim ama lütfen kızlar bu çok ciddi ve riskli işlem alanında uzmana gidin lütfen kuruların yanında biz yaşlarda yanmayalım.

evet yüzüme yaptırdım. aleksandrate tüy olmayan boynuma kıl yaydı. o şekılde gezemeyecegım için ıgnelı yaptırayım dedım. onlar da işlem öncesi alkol gibi bir şeyle temızleyıp oyle yaptı ıgnelıyı. işlem sonrası yıne guneş koruyucu ve bir krem sürdü. ama sonuc ortada, kabuklar iyileşince ya da bir şekılde kopunca bazı yerlerde hafif çukur kahverengi lekeler kaldı, sanki bir onlar eksikmiş gibi:43:

mrb canım alex.. sadece vücuda yaptırlıyor canım yüz için uygun bir cihaz değil zaten iğneli epilasyonda keisnlikle kesinlikle yüz bölgesi için alkol olmaz depilev bölgede alkol kullanılır yani bacakta işlem yanlış uzman olunmadığı belli zaten yaptırdığın yerin ikincisi iz kalmaması gerekiyor yanlış girlior demekki kıl folokülüne işlem sonası azulen ya da alovera kullanılmalıdır sonası güneş kremi benden sana tavsiye canım önce epilasyon yaptır sonra kalan tüylere iğneli yaptır derim ama lütfen kızlar bu çok ciddi ve riskli işlem alanında uzmana gidin lütfen kuruların yanında biz yaşlarda yanmayalım.[/QUOTE]

canım alkol mu bılmıyorum öyle bir sıvıyla sildi önce. sonra da bir krem ve en son guneş kremı sürdü.
önce epilasyon yaptır derken hangisini kastediyorsun.

mutlaka alkolle silmişlerdir ya sakın sakın o bile leke yapar cildinde haberin olsun yüksek frekansla dezenfekte edilmelidir. özel msj atacam benim öle bi hakkım yok sanırım sana yardımcı olmak isterim yüz bölgesinden muzdarip olduğun belli bende yapıyorum işlemleri o yüzden biliyorum ne nedir nasıl olamsı gerekiyor bu yanlış işlem

aslı cım alex yerine diğer makinaları denemelisin bence. alex kaç seansta kıl çıkardı?

Yuz temizlenen sivi, illada alkol olmayabilir ;)seyreltilmis antibakteriyeller var.bir cok yer bunu kullanir.hani bilginiz olsun diye yazdim. No panic :41:

Back