• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon yüz bölgesine lazer için bilgi verir misiniz?

Yüz için iğneli epilasyon öneriliyor, lazerin yüzde leke bırakma ihtimali olabilir.

iğneli bırakmıyor mu sanıyorsun? iyi bir yer olursa tabiki iğnelide bırakmaz ama iğne izleri bırakıyor diye biliyorum... ayrıca benim çenem şişti iğnelide hastanede yaptırmıştım

iğneli bırakmıyor mu sanıyorsun? iyi bir yer olursa tabiki iğnelide bırakmaz ama iğne izleri bırakıyor diye biliyorum... ayrıca benim çenem şişti iğnelide hastanede yaptırmıştım

Geçmiş olsun. Benim görüştüğüm yerde, yüze lazer yapan yerlerin kişinin sağlığından önce parayı düşündüğü söylenmişti.

İğnelinin de böyle olabileceğini bilmiyordum.

Geçmiş olsun. Benim görüştüğüm yerde, yüze lazer yapan yerlerin kişinin sağlığından önce parayı düşündüğü söylenmişti.

İğnelinin de böyle olabileceğini bilmiyordum.

yine diyorum iyi bir yerse sorun olmayabilir. fakat iğnelide kesinlikle iz kalmaz diye bir şey yok... lazerde de dediğiniz gibi güzellik merkezleri özellikle para tuzağı... bilinçli yerlere yaptırmak lazım... benim gittiğim yer doktor umarım o da para tuzağı değildir...:(

Anladım ki benimkilere lazer çare değil yapalım diyenlerde para tuzağı 'benimkilere'. Çünkü siyah olmalarına karşın tüyler inceler görmez diyolar ne nd-yag ne de diode. İğneliyle azalmasına razıyım bunun içinde şuana kadar araştırdığım ve en güvenilir görünen yer olucak...

Anladım ki benimkilere lazer çare değil yapalım diyenlerde para tuzağı 'benimkilere'. Çünkü siyah olmalarına karşın tüyler inceler görmez diyolar ne nd-yag ne de diode. İğneliyle azalmasına razıyım bunun içinde şuana kadar araştırdığım ve en güvenilir görünen yer olucak...

noldu cnm lazer olmaz mı diyorlar

canım en geç yüz bölgesi bitiyo . ben dudak üstü için yaklaşık 10 seanstır gidiyorum azaldı ama hala bitmedi

neden dökülmedi halen acaba yaa?????bir yaptırdığın yerle görüşsene

geçen hafta salı yaptırmıştım

bu salı zaten rütuşa gidicem. ama olmadı yarın bi uğrayım diyorum hemde rütuş için randevumu almış olurum...seanstan 15 gün sonra rütuşa gidiyorum ben

Son düzenleme:
Bugün bir güzellik merkezine gittim cilt bakımına,orada yüzümdeki tüyleri gösterdim.Bunlar için lazere değil iğneliye gitmen gerek dediler ama kafam karıştı.Acaba orada sadece iğneli olduğu için mi dediler yoksa gerçekten iğneliye mi gitmem gerek?

Yüzümdeki tüyler sert değil.

Bugün bir güzellik merkezine gittim cilt bakımına,orada yüzümdeki tüyleri gösterdim.Bunlar için lazere değil iğneliye gitmen gerek dediler ama kafam karıştı.Acaba orada sadece iğneli olduğu için mi dediler yoksa gerçekten iğneliye mi gitmem gerek?

Yüzümdeki tüyler sert değil.

canım sert değilse lazeri pek önermiyorlar. ama benm yaptırdığım yer nd yag. onun cılız tüyleri arttırma gibi bir durumu yokmuş. alexandrite deneme sakın. kesinlikle cılız tüyleri uyarıyor. ayrıca güzellik merkezlerine değil bir doktora danışmalısın.

kızlar tüylerime bi bakim dedim daha dökülmem olmadığı için. hafifçe çektim kolayca geldiler yarın 10. gün olacak gidip bi sorayım en iyisi

canım sert değilse lazeri pek önermiyorlar. ama benm yaptırdığım yer nd yag. onun cılız tüyleri arttırma gibi bir durumu yokmuş. alexandrite deneme sakın. kesinlikle cılız tüyleri uyarıyor. ayrıca güzellik merkezlerine değil bir doktora danışmalısın.

Evet canım haklısın doktora danışmalıyım.Ama ben hep lazer yaptırıyım diye düşünüyordum kendi kendime ama bugün güzellik uzmanı iğneli yaptır diyince bilemedim bende. :)

Evet canım haklısın doktora danışmalıyım.Ama ben hep lazer yaptırıyım diye düşünüyordum kendi kendime ama bugün güzellik uzmanı iğneli yaptır diyince bilemedim bende. :)

canım o güzellik uzmanı çoğu para tuzağı doktora sor diyorum ya işte

kızlar bugün rütuşa gittim.geçen seans kadar olmasada canım acıdı. cildimin hassas olmasndanmış. evet hassas.
bu sefer daha bir özenle temzledi sanki.

Back