Lazer Epilasyon yüz bölgesine lazer için bilgi verir misiniz?

canm okulda filan kızlarla konuşurken bakıyorlar uzatıyorum şmdi lazere gideceğim diye. off çok kötü bi durum resmen süzüyorlar fondöten az buçuk kapatıyor ama ne yapayım kurtulayımda kıllı gezeym diyorum artık. sert yapılı bnm ağdayla alıyordum ama bi gün acil çıkmam gerekti epilasyon aletyle almıştım ondan sert çıktı favori ve çene bölgem yanaklarımda tek tük cımbzla çektklerm sert. oraları dağıtırmı diye sordum doktora nd yag dağıtmaz dedi ama bilemiyorum tabi yanlş bilgi vermeym sana daha ilk seansm.bir kaç seans sonra anlarız dağıtıp dağıtmadığını.
gittiğin merkez de alexten başka makina yoksa o yüzden demişlerdir.ama başka makina varsa doğruda olablr.
ve benm çok acıyor seansta. sende acı olmuş muydu.
3. seanstan sonra bıraktın mı tamamen.

3 makıne de vardı canım gittiğim yerde. alex acı vermıyor pek canım, o yüzden tercıh edılıyor bıraz da bence. aynı yere 3 seans alex ten sonra 2 seans iğnelı epılasyon yaptırdım parca parca. ılkınde iz kalmamıştı. 2.sinde izler kaldı, şimdi hem kıl var, hem iz var, moralım bozuk oldugundan ben de sir agdayla aldım bırkaç gun önce...daha cıkmadılar,hayırlısı.

tekrar çıkanların hormanlarına da baktırmaları gerekiyor sanırım. ben 5 yıl önce baktrmıştım normal çıktı ama yeniden baktırmam gerek sanırım detaylıca. yoksa sonuç alınmayabiliniyormuş lazerden.
benm tenm açık renk ama kimisi esmere dönük buğday diyor kimisi beyaza dönük buğday diyor kafam karıştı ya esmere dönük buğday nasıl oluyor ki =(

ben nd yag yaptırıyorum cildim yağlı doktorumda ona göre güneş kremini de verdi zaten. sizce doğru mu seçmişim makina mı. diode ve ütüleme ne işe yarıyor ?

bilmem mi canım,ben de pudra sürüyordum, kızlar sadece süzmekle yetınmeyıp kılların çıkmış haberın olsun demışlerdı,sanki onların gördüğünü ben görmüyorum:51:

3 makıne de vardı canım gittiğim yerde. alex acı vermıyor pek canım, o yüzden tercıh edılıyor bıraz da bence. aynı yere 3 seans alex ten sonra 2 seans iğnelı epılasyon yaptırdım parca parca. ılkınde iz kalmamıştı. 2.sinde izler kaldı, şimdi hem kıl var, hem iz var, moralım bozuk oldugundan ben de sir agdayla aldım bırkaç gun önce...daha cıkmadılar,hayırlısı.

lazere gitmeden önce alıyormuydun ağda ip vs.

seansın ne kadardı
güzellk merkezi mi doktor mu vardı?

lazere gitmeden önce alıyormuydun ağda ip vs.

seansın ne kadardı
güzellk merkezi mi doktor mu vardı?

lazer öncesi cımbızla tek tük alıyordum. hormonal sorun da var bende. yıllar önce de yuzüme cihazın adını bılmedıgım lazerden 2 yıl ve iğnelı epılasyondan 1 yıl boyunca yaptırmıstım,fayda goremeyınce bırakmıştım. en son yaptırdıgım alex 3 seans yaptırdım.
polıklınıktı gıttıgım yer,ama doktor yapmıyordu lazeri ve ıgnelıyı.

lazer öncesi cımbızla tek tük alıyordum. hormonal sorun da var bende. yıllar önce de yuzüme cihazın adını bılmedıgım lazerden 2 yıl ve iğnelı epılasyondan 1 yıl boyunca yaptırmıstım,fayda goremeyınce bırakmıştım. en son yaptırdıgım alex 3 seans yaptırdım.
polıklınıktı gıttıgım yer,ama doktor yapmıyordu lazeri ve ıgnelıyı.

benm gittiğim yerde de 1 doktor 2 kız var ben doktora yaptırıyorum kızlar gel yapalm dese de bekliyorum. gözüm korktu bir kere.
doktor da yüzü ben yapmayı terch ediyorum genelde dedi. bakalm inşallah sonuç alırım.
seansa ne kadar ücret veriyordun alex te

benm gittiğim yerde de 1 doktor 2 kız var ben doktora yaptırıyorum kızlar gel yapalm dese de bekliyorum. gözüm korktu bir kere.
doktor da yüzü ben yapmayı terch ediyorum genelde dedi. bakalm inşallah sonuç alırım.
seansa ne kadar ücret veriyordun alex te

canım valla ben gıdelı oldu bayagı, hatırlayamadım:ssz: iğnelıye parca parca 40 lira,45 lira verdım. ama alexi unuttum valla tamamen.

canım valla ben gıdelı oldu bayagı, hatırlayamadım:ssz: iğnelıye parca parca 40 lira,45 lira verdım. ama alexi unuttum valla tamamen.

tamam cnm geçmş olsun tekrardan inşallah kurtuluruz.

mrveva bana mesaj atabilirmisin ben atamıyorumda..

bende lazere gidiyorumda gittiğin yeri soracaktım ben gecen sene geldim istanbula düzgün bir yer bulamadım gidecek..

ben istanbulda değilim canım malesef. şimdi 2. seansa gideceğim acıdan dolayı gitmekte zorlanıyorum 2 dk da bitiyor her yer ama o an çok acıyor.bir dünya da soru var aklımda kağıda geçirip çıkayım evden:ssz:

bugün 2. seansıma gittim tüyler azaldıkça daha bir özenle yaptı doktor. canım biraz daha az acıdı ilkine göre reglmın bitmesinden dolayı olabilir.
sivilcelendim diyen bir arkadaş vardı sordum ilk 2 seans olabiliyormuş bunlar.
benime gelmesin diye pimpiriklendiğim için bir kalemle boyadı o küçük beni.
biraz daha rahat ettim arkadaşlar ilk seansımda tüylerim çok zor dökülmüştü şimdi azalmam olduğu için daha rahatım bakalım inşallah fayda görürüm.
favorilerimse çıkmadı 2-3 tüy var saçlarımı toplayabilirim.:nazar:

bugün 2. seansıma gittim tüyler azaldıkça daha bir özenle yaptı doktor. canım biraz daha az acıdı ilkine göre reglmın bitmesinden dolayı olabilir.
sivilcelendim diyen bir arkadaş vardı sordum ilk 2 seans olabiliyormuş bunlar.
benime gelmesin diye pimpiriklendiğim için bir kalemle boyadı o küçük beni.
biraz daha rahat ettim arkadaşlar ilk seansımda tüylerim çok zor dökülmüştü şimdi azalmam olduğu için daha rahatım bakalım inşallah fayda görürüm.
favorilerimse çıkmadı 2-3 tüy var saçlarımı toplayabilirim.:nazar:

hangi lazaer canım?

nd yag fotona.
sen hangisini kullanıyorsun canım?

benim karışık canım ya.. alexandrite yaptırdım... bi kere nd yag....bi ara şu jelli... bi kerede iğneli...
iğneli yaptıralı 1 yıl oldu hala iz var :(
iğneliden sonra lanet ettim ağdaya döndüm..

Son düzenleme:
ben istanbulda değilim canım malesef. şimdi 2. seansa gideceğim acıdan dolayı gitmekte zorlanıyorum 2 dk da bitiyor her yer ama o an çok acıyor.bir dünya da soru var aklımda kağıda geçirip çıkayım evden:ssz:

lazerde acı hissetmemk için herhangi bir yan etkisi olmayan üründe var....

benim karışık canım ya.. alexandrite yaptırdım... bi kere nd yag....bi ara şu jelli... bi kerede iğneli...
iğneli yaptıralı 1 yıl oldu hala iz var :(
iğneliden sonra lanet ettim ağdaya döndüm..

nd yagdan sonuç alamadın mı canım. neden 1 kereyle kaldın?
alex tüyleri yayıyormuş
jelli olan yani ıpl lüx ağda gibi bir şey kesin çözüm değil

arkadaşlar bende yüz bölgesinde cok karasız kalmıştım birkaç arkadaşım lazere gitti fakat onları görmeden başlamak istememiştim. Ve tahmin ettiğim gibi 2 senedir gidiyo fakat azalma çok az var birde olmayan yerlerdede çıktılar. öptüğün zaman bile yanaklarındki tüyler batıyo ve bu durumdan dolayı başlamadım bende en son iğneli epilasyona başlamaya karar verdim artık ve bir yere görüşmeye gittim. deneme seansı yapalım soncu kendiniz görün ona göre hareket edersiniz dediler ve favori bölgeme 20 dk lık bir çalışma yapıldı. tahmin ettiğniz gibi çok bir acı olmadı. sonrasında biraz kızardı vekabaracak gibi oldu. hemen üstn buz koydular biraz 3 haftada bir gidilmesi gerekiyormuş zaten şuan 2 hafta oldu benm ve gerçekten gözle görülür bir azalma incelme var ve kızarıklıkl ertesi güne geçti ufak ufak kabuklanma oldu fakat çok yakından bakıldığında anlaşılacak kadardı makyajlada hiçbirşey belli olmuyodu zaten 2 hafta olmasına rağmen hala makyaj yapmadan çıkabiliyorum o derece rahatım yanni :) sakin lazere gitmeyin başınıza dert almayın arkaaşlar en iyisi iğneli diye düşünüyorum ben aralık 2 de 2. senasın olcak o zamanki sürecide sizinle paylaşırım sevgiyle kalın :)

arkadaşlar bende yüz bölgesinde cok karasız kalmıştım birkaç arkadaşım lazere gitti fakat onları görmeden başlamak istememiştim. Ve tahmin ettiğim gibi 2 senedir gidiyo fakat azalma çok az var birde olmayan yerlerdede çıktılar. öptüğün zaman bile yanaklarındki tüyler batıyo ve bu durumdan dolayı başlamadım bende en son iğneli epilasyona başlamaya karar verdim artık ve bir yere görüşmeye gittim. deneme seansı yapalım soncu kendiniz görün ona göre hareket edersiniz dediler ve favori bölgeme 20 dk lık bir çalışma yapıldı. tahmin ettiğniz gibi çok bir acı olmadı. sonrasında biraz kızardı vekabaracak gibi oldu. hemen üstn buz koydular biraz 3 haftada bir gidilmesi gerekiyormuş zaten şuan 2 hafta oldu benm ve gerçekten gözle görülür bir azalma incelme var ve kızarıklıkl ertesi güne geçti ufak ufak kabuklanma oldu fakat çok yakından bakıldığında anlaşılacak kadardı makyajlada hiçbirşey belli olmuyodu zaten 2 hafta olmasına rağmen hala makyaj yapmadan çıkabiliyorum o derece rahatım yanni :) sakin lazere gitmeyin başınıza dert almayın arkaaşlar en iyisi iğneli diye düşünüyorum ben aralık 2 de 2. senasın olcak o zamanki sürecide sizinle paylaşırım sevgiyle kalın :)

canım bazılarında lazer sonuç vermiyor hormanal bir bozukluğa sahipse ya da makinasını yanlış seçmişse alex gibi.
yoksa benmde tek seansa favorim bitti lazerde. yüzüm ise %50 azaldı. benim zaten her yerim kıl olduğu için yayılacak yeri yok:1:

Back