canm okulda filan kızlarla konuşurken bakıyorlar uzatıyorum şmdi lazere gideceğim diye. off çok kötü bi durum resmen süzüyorlar fondöten az buçuk kapatıyor ama ne yapayım kurtulayımda kıllı gezeym diyorum artık. sert yapılı bnm ağdayla alıyordum ama bi gün acil çıkmam gerekti epilasyon aletyle almıştım ondan sert çıktı favori ve çene bölgem yanaklarımda tek tük cımbzla çektklerm sert. oraları dağıtırmı diye sordum doktora nd yag dağıtmaz dedi ama bilemiyorum tabi yanlş bilgi vermeym sana daha ilk seansm.bir kaç seans sonra anlarız dağıtıp dağıtmadığını.
gittiğin merkez de alexten başka makina yoksa o yüzden demişlerdir.ama başka makina varsa doğruda olablr.
ve benm çok acıyor seansta. sende acı olmuş muydu.
3. seanstan sonra bıraktın mı tamamen.
3 makıne de vardı canım gittiğim yerde. alex acı vermıyor pek canım, o yüzden tercıh edılıyor bıraz da bence. aynı yere 3 seans alex ten sonra 2 seans iğnelı epılasyon yaptırdım parca parca. ılkınde iz kalmamıştı. 2.sinde izler kaldı, şimdi hem kıl var, hem iz var, moralım bozuk oldugundan ben de sir agdayla aldım bırkaç gun önce...daha cıkmadılar,hayırlısı.