• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon yüz bölgesine lazer için bilgi verir misiniz?

epilasyon sonrası mutlaka nemlendirici + güneş kremi uygulanmalı ben dudak üstü bölgeme yani bıyık bölgeme yaptırıyordum yaz kış krem sürmek gerekiyor yoksa hemen güneş lekesi kalıyor...

Gerci, yuz bolgesine sivi surduyse o mutlaka alkoldur cumlesi, sizin bu konudaki zayifliginizida gostermiyor degil hani; ) her siviyi alkol zannetmeniz cok sasirticiydi.

Gerci, yuz bolgesine sivi surduyse o mutlaka alkoldur cumlesi, sizin bu konudaki zayifliginizida gostermiyor degil hani; ) her siviyi alkol zannetmeniz cok sasirticiydi.

bir iğneli epilasynda yüksek frekan ve etil alklle işlem yapılır biri epilev bölge iin biri depilev bölge için sen anlmıousun galiba başka bir madde sürülmezzz krem sürülecek hali yk mutlaka yapan her hijjen olsun die alkol sürmüştür suda sürecek değil............... sizind ehala ısrarcı olmanız şaşırtıcı yapılması gerekn bir şey var bu benim doğrum değil ben size doğru olanı söledğim halde siz neyin şaşırmasındasınız....

Cok bilgilisiniz sanirim epilasyoncusunuz siz :)))
Bu sitede epilasyon uzmani zaten var.ona sorabiliriz ne dersiniz?; )))

bu arada çok bilgi die bir şey yoktur yeterince bilgim vardır ayrıca epilasyoncusuz siz derken böyle bir meslek dalımı vardı hahaaaaaaaaaaa güleceğim yktu gerek yk paylaşıma sizle bu meslek adlandırmasından snra

evet canm ama demekki senin tüyler çok sert değil sana öyle geliyor yoksa neden almayalım desnler aksine para için gel al demeleri lazım. çözemedm ben bu işi.

çünkü sonucunda kötü olursa her şey daha kötü olucak ve kendiler zararlı çıkıcak neden çeksinler ki gittiğim yerler o tip yerler değil... Benim yüzümde oldukça sık ve koyu griler tenimde açık o yönden sıkıntı yok, ama sert değiller mesela bıyık gibi ama bıyıktakiler alına alına sert sekilde onlar değil ve tek sorun bu :(

çünkü sonucunda kötü olursa her şey daha kötü olucak ve kendiler zararlı çıkıcak neden çeksinler ki gittiğim yerler o tip yerler değil... Benim yüzümde oldukça sık ve koyu griler tenimde açık o yönden sıkıntı yok, ama sert değiller mesela bıyık gibi ama bıyıktakiler alına alına sert sekilde onlar değil ve tek sorun bu :(

anladm cnm gelişmeleri bekliyorum burdan ne yaptıracağını merak ediyorum...

3. seansta çıktı canım, sinirden sir ağdaya başlayacagım valla...

cnm dediğim gibi alex yayıyor diode iyi diyorlar. ben nd yag yaptırıyorum şu an iyi 1 bucuk ayda tüylerm çıktı. bir kaç gn sonra 2. seansa gideceğim gelişmelerimi buraya yazıyorum zaten. favorilermse hala çıkmadı.çatır çatır tüydü resmen sevglmn koluna yatsam batıyordu :( o da destek oluyor sağolsun:nazar:

cnm dediğim gibi alex yayıyor diode iyi diyorlar. ben nd yag yaptırıyorum şu an iyi 1 bucuk ayda tüylerm çıktı. bir kaç gn sonra 2. seansa gideceğim gelişmelerimi buraya yazıyorum zaten. favorilermse hala çıkmadı.çatır çatır tüydü resmen sevglmn koluna yatsam batıyordu :( o da destek oluyor sağolsun:nazar:

benımkı ne kalın ne ince,en kötü kıl yapısı sanırım. diğer cihazlar görmez,önce alexle inceltelım,sonra diğer cihaza geceriz demişlerdi ama hıc de öyle olmadı malesef. zaten sinirle sir ağda yaptım gecen gün.
senınkı batıyor dedıgıne göre sert ve kalın, daha ii sonuc verir.
ben yalnızım, o bakımdan sıkıntı yok, kıllı kıllı gezıyorum:ssz:

eğer memnun kalmayan arkadaşlar kendi cilt tiplerine uygun olmayuan lazer epilasyon yaptırdılarsa doğrudur. biraz araştırma yapmak gerekyor. özellikle esmer tenliyseniz. sizin cilt renginiz beyaz sanırım tekrar çıkması zor . tekrar çıkanar esmerlerdir

benımkı ne kalın ne ince,en kötü kıl yapısı sanırım. diğer cihazlar görmez,önce alexle inceltelım,sonra diğer cihaza geceriz demişlerdi ama hıc de öyle olmadı malesef. zaten sinirle sir ağda yaptım gecen gün.

yüz bölgesine alex... yaptırma demiştim amaaaaaaaaaaaa ve ağdaya neden başladın tekrar canım ya tüh sar baştan şimdi herşeyi ankaradaysan gel dedim sana dimi halledrim ben

yüz bölgesine alex... yaptırma demiştim amaaaaaaaaaaaa ve ağdaya neden başladın tekrar canım ya tüh sar baştan şimdi herşeyi ankaradaysan gel dedim sana dimi halledrim ben

canım ben alex yaptıralı oldu zaten bayagı. yüzümdekı o izler azalmadan ıgnelı yaptırmayı düşünmüyorum. daha kötü çukur falan olur mazallah. sinirle sir ağda yaptım. hayırlısı.

canım ben alex yaptıralı oldu zaten bayagı. yüzümdekı o izler azalmadan ıgnelı yaptırmayı düşünmüyorum. daha kötü çukur falan olur mazallah. sinirle sir ağda yaptım. hayırlısı.

canım alex yüz için uygun bi cahaz değil ağdaya başlamasydın keke kıslatma uygula bari ve ne izleri var yüzünde

canım alex yüz için uygun bi cahaz değil ağdaya başlamasydın keke kıslatma uygula bari ve ne izleri var yüzünde

canım en son iğneli yatırmıştım parca parca, ondan izler kaldı, demiştim ya:ssz: o izler hafiflesin inş, merhem sürüyorum.
tüyler tek tek kısaltmayla olacak gibi değildi, o yüzden sinirle agda yaptım.

canm okulda filan kızlarla konuşurken bakıyorlar uzatıyorum şmdi lazere gideceğim diye. off çok kötü bi durum resmen süzüyorlar fondöten az buçuk kapatıyor ama ne yapayım kurtulayımda kıllı gezeym diyorum artık. sert yapılı bnm ağdayla alıyordum ama bi gün acil çıkmam gerekti epilasyon aletyle almıştım ondan sert çıktı favori ve çene bölgem yanaklarımda tek tük cımbzla çektklerm sert. oraları dağıtırmı diye sordum doktora nd yag dağıtmaz dedi ama bilemiyorum tabi yanlş bilgi vermeym sana daha ilk seansm.bir kaç seans sonra anlarız dağıtıp dağıtmadığını.
gittiğin merkez de alexten başka makina yoksa o yüzden demişlerdir.ama başka makina varsa doğruda olablr.
ve benm çok acıyor seansta. sende acı olmuş muydu.
3. seanstan sonra bıraktın mı tamamen.

eğer memnun kalmayan arkadaşlar kendi cilt tiplerine uygun olmayuan lazer epilasyon yaptırdılarsa doğrudur. biraz araştırma yapmak gerekyor. özellikle esmer tenliyseniz. sizin cilt renginiz beyaz sanırım tekrar çıkması zor . tekrar çıkanar esmerlerdir

tekrar çıkanların hormanlarına da baktırmaları gerekiyor sanırım. ben 5 yıl önce baktrmıştım normal çıktı ama yeniden baktırmam gerek sanırım detaylıca. yoksa sonuç alınmayabiliniyormuş lazerden.
benm tenm açık renk ama kimisi esmere dönük buğday diyor kimisi beyaza dönük buğday diyor kafam karıştı ya esmere dönük buğday nasıl oluyor ki =(

ben nd yag yaptırıyorum cildim yağlı doktorumda ona göre güneş kremini de verdi zaten. sizce doğru mu seçmişim makina mı. diode ve ütüleme ne işe yarıyor ?

Back