Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yuz temizlenen sivi, illada alkol olmayabilir seyreltilmis antibakteriyeller var.bir cok yer bunu kullanir.hani bilginiz olsun diye yazdim. No panic
bende bilginiz olsun die yazıyorum yüzde işlem öncesi sıvı ne olursa alsun kullanılmaz yalnızca yüksekfrekans yapılır....
Gerci, yuz bolgesine sivi surduyse o mutlaka alkoldur cumlesi, sizin bu konudaki zayifliginizida gostermiyor degil hani; ) her siviyi alkol zannetmeniz cok sasirticiydi.
Cok bilgilisiniz sanirim epilasyoncusunuz siz :)))
Bu sitede epilasyon uzmani zaten var.ona sorabiliriz ne dersiniz?; )))
Cok bilgilisiniz sanirim epilasyoncusunuz siz :)))
Bu sitede epilasyon uzmani zaten var.ona sorabiliriz ne dersiniz?; )))
aslı cım alex yerine diğer makinaları denemelisin bence. alex kaç seansta kıl çıkardı?
asli85 cvp verirsen mutlu olacağım
evet canm ama demekki senin tüyler çok sert değil sana öyle geliyor yoksa neden almayalım desnler aksine para için gel al demeleri lazım. çözemedm ben bu işi.
çünkü sonucunda kötü olursa her şey daha kötü olucak ve kendiler zararlı çıkıcak neden çeksinler ki gittiğim yerler o tip yerler değil... Benim yüzümde oldukça sık ve koyu griler tenimde açık o yönden sıkıntı yok, ama sert değiller mesela bıyık gibi ama bıyıktakiler alına alına sert sekilde onlar değil ve tek sorun bu
3. seansta çıktı canım, sinirden sir ağdaya başlayacagım valla...
cnm dediğim gibi alex yayıyor diode iyi diyorlar. ben nd yag yaptırıyorum şu an iyi 1 bucuk ayda tüylerm çıktı. bir kaç gn sonra 2. seansa gideceğim gelişmelerimi buraya yazıyorum zaten. favorilermse hala çıkmadı.çatır çatır tüydü resmen sevglmn koluna yatsam batıyordu o da destek oluyor sağolsun
benımkı ne kalın ne ince,en kötü kıl yapısı sanırım. diğer cihazlar görmez,önce alexle inceltelım,sonra diğer cihaza geceriz demişlerdi ama hıc de öyle olmadı malesef. zaten sinirle sir ağda yaptım gecen gün.
senınkı batıyor dedıgıne göre sert ve kalın, daha ii sonuc verir.
ben yalnızım, o bakımdan sıkıntı yok, kıllı kıllı gezıyorum
yüz bölgesine alex... yaptırma demiştim amaaaaaaaaaaaa ve ağdaya neden başladın tekrar canım ya tüh sar baştan şimdi herşeyi ankaradaysan gel dedim sana dimi halledrim ben
canım ben alex yaptıralı oldu zaten bayagı. yüzümdekı o izler azalmadan ıgnelı yaptırmayı düşünmüyorum. daha kötü çukur falan olur mazallah. sinirle sir ağda yaptım. hayırlısı.
canım alex yüz için uygun bi cahaz değil ağdaya başlamasydın keke kıslatma uygula bari ve ne izleri var yüzünde
benımkı ne kalın ne ince,en kötü kıl yapısı sanırım. diğer cihazlar görmez,önce alexle inceltelım,sonra diğer cihaza geceriz demişlerdi ama hıc de öyle olmadı malesef. zaten sinirle sir ağda yaptım gecen gün.
senınkı batıyor dedıgıne göre sert ve kalın, daha ii sonuc verir.
ben yalnızım, o bakımdan sıkıntı yok, kıllı kıllı gezıyorum
eğer memnun kalmayan arkadaşlar kendi cilt tiplerine uygun olmayuan lazer epilasyon yaptırdılarsa doğrudur. biraz araştırma yapmak gerekyor. özellikle esmer tenliyseniz. sizin cilt renginiz beyaz sanırım tekrar çıkması zor . tekrar çıkanar esmerlerdir