nedir o öğrenebilir miyiz?
yüz bölgesi genetal ve k. altına uygulanan ürünler var canım her hangi bir acı hissetmemek için gittiğiniz merkezlerin sizi bilgilendirmesi gerekir ya da acıdan şikayet ediyrsanız merkez verir zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nedir o öğrenebilir miyiz?
yüz bölgesi genetal ve k. altına uygulanan ürünler var canım her hangi bir acı hissetmemek için gittiğiniz merkezlerin sizi bilgilendirmesi gerekir ya da acıdan şikayet ediyrsanız merkez verir zaten
bugün 2. seansıma gittim tüyler azaldıkça daha bir özenle yaptı doktor. canım biraz daha az acıdı ilkine göre reglmın bitmesinden dolayı olabilir.
sivilcelendim diyen bir arkadaş vardı sordum ilk 2 seans olabiliyormuş bunlar.
benime gelmesin diye pimpiriklendiğim için bir kalemle boyadı o küçük beni.
biraz daha rahat ettim arkadaşlar ilk seansımda tüylerim çok zor dökülmüştü şimdi azalmam olduğu için daha rahatım bakalım inşallah fayda görürüm.
favorilerimse çıkmadı 2-3 tüy var saçlarımı toplayabilirim.
Naptın canım sen kurtulabildin mi bari ? :)
canım her seansta daha da azalıyorlar ciddi bir oranda.
ortalama 2 ayda bir gidiyorum.
çıktıkça gidiyorum belli bir tarihim olmuyor.
şu an için gayet memnunum normal tüy şekline döndüler. bıyıklarım geç cvp veriyor sadece
Ne mutlu sana, insallah daha da iyi olur. :)
inşallah cnm.
3.seansıma da gittim. dökülmesini beklememe gerek kalmıyor artık. göze batmıyorlar çünkü.
sen ne yaptın??
Ben söylediğim gibi görmezde görmez diyolar nd yag arttırmazmıs ama bitirmezmis ağda görevi görürmüs benim tüylerimde çok yere gittim sordum diğer bölgelerime baslicam artık ama asıl taktığım yüzüm oda olmicak gibi..
kızlar bana ankara da önerebileceğiniz merkez var mı esmer tenli ve çene altında sert kıllarım vardaalex yaptırdım birkez ve yoruları okuduktan sonra kararsızımmm
canım ben ankaralıyım ama ankarada hiç araştırmadım.
zaten şehr dışında okuyorum gidip gelmesi sorun olablrdi.
bir de o kadar çok yer var ki başımı ağrıtmak istemedim.
esmer tenlysen iyi araştır derim
ccey arkadaşımızda ankaradaydı yanlış hatrlamıyorsam. o bir kaç yerle görüştü. sana yardımcı olacaktır.
Yok canım İstanbuldayım ben de, bi şey sorucaktım sana şimdi sen ilk seansına gittiğinde tüyler uzun muydu öyleyse nasıl kısalttılar?
uzundu, bir tek o seansımda kökleri lazer görmez diye makinayla kısalttılar.
ama traş gibi değil böyle burun kılı için ufak şarjlı makinalardan.
kısaltma olmasa kökler görünmezdi lazere.
yüzümün uzun yerlerinde gezdirdi biraz makas gibi kısalttı sonrada hemen lazeri uyguladı yani güçlenecek bir durumu yok üzerine lazer uyguladı traşlı gezmedim. ki güçlenmedi bile oldukça zayıflar şu an.
ne için sordun canım.
Favorilerime gidicektim bugün kalkamadım ya uzunlar sormuştum kısaltıcak mısınız diye tabi yakıcaz onları dedi anlamadım hani lazerden mi bahsetti yakma olarak korktum bi an
lazer epilasyonu önermiyorlar iğneliyi öneriyorlar bende faul bölgeme yaptırmıştım 3 kere gittim baya azaldı