Lazer Epilasyon yüz bölgesine lazer için bilgi verir misiniz?

Ben dudak üstüne gidiyorum,sonuçtan memnununm,jiletle tüy alındıktan sonra jel sürülerek temasla yapılan lazer uygulaması dudak üstünde daha etkili ve daha çok tercih edileni,diğer uzaktan yöntem etkili olmuyor maalesef,vücuttaki kalın tüyler çinmiş uzaktan atışlı makina,sanırım uzaktan olan alexander,temaslı olan diot olarak biliniyor.

kesinlikle gitme sakın başlama. 3 senedir lazere gidiyorum 1-2 ayda bir. hiç bir azalma olmadığı gibi bir de her yere yayıldı. ben kesinlikle lazerle yüz bölgesinde azalma olacağına inanmıyorum. kesinlikle yalan. ben gittim azaldı bitti diyen kesinlikle atıyodur ben bunu anladım. en iyi lazer merkezlerine hastanelere gittim ama yok. iğneli düşünüyorum şimdi. lazer için ben de bütün şartları sağlıyordum, bembeyaz ten siyah tüyler. ama yok azalma falan bitme konusuna hiç girmiyorum :) bari çoğalmasaydı ve her yere yayılmasaydı!

valla hanım efendi ben atmıyorum
bazen iyi hastaneler sonuç vermeyebilir

ben doktor kontrolünde doktora yaptırıyorum
ank. üni mezunu

yanlış makine seçerseniz olmaz
yüz için alex kesinlikle dağıtır mesela.
1 yıl oldu 5 seans gittim
beyaz ten siyah kıl yapısı vardı bende de
belki de o yüzden hemen sonuç aldım.

ama makinalarınızı bi araştırın derim
hatta bize de yazın okuyalım bilgilenelim

valla hanım efendi ben atmıyorum
bazen iyi hastaneler sonuç vermeyebilir

ben doktor kontrolünde doktora yaptırıyorum
ank. üni mezunu

yanlış makine seçerseniz olmaz
yüz için alex kesinlikle dağıtır mesela.
1 yıl oldu 5 seans gittim
beyaz ten siyah kıl yapısı vardı bende de
belki de o yüzden hemen sonuç aldım.

ama makinalarınızı bi araştırın derim
hatta bize de yazın okuyalım bilgilenelim

bi 6 aya heryerime yayıldı diye yorum yazmamanızı umut ediyorum. inşallah biter ama sanmam.

bi 6 aya heryerime yayıldı diye yorum yazmamanızı umut ediyorum. inşallah biter ama sanmam.

neden umut ediyorsun?
sana ne yaptım ben?
saçma saçma konuşup adamı sinir etme!
beddua eder gibi yazıp kaç!
ohh ne ala
çattık ya!
yazma kızım buraya
hadi bas git burdan!

1 yıl oldu yaptıralı çok memnunum
ayrıca dediğin gibi şeyler olsa bunca klinik neden hala kapanmıyor
sağlık baknlığı neden el atmıyor olaya

güzellik merkezleri para tuzağı o konuda haklı olabilirsin

ayy özür dilerim
umut ederim diye okudum mesajı:17::17::17::17::18::18::18::18::18:

önemli değil :) ben de ilk başlığa bakıp yazmıştım ilk yazdığımda o yüzden hiç başlama demiştim ama memnunsanız devam edin tabi. inşallah biter tüyleriniz :)

önemli değil :) ben de ilk başlığa bakıp yazmıştım ilk yazdığımda o yüzden hiç başlama demiştim ama memnunsanız devam edin tabi. inşallah biter tüyleriniz :)

inşallah hepimizin

inşallah hepimizin

Selam Helena, ne durumda tüylerin? Tekrar çıkmıyor değil mi? Ben de beyaz ten üzerinde ince siyah tüy sahibiyim, favori ve yanak bölgesinde. İyice kafaya taktım! İyi bir hastaneye gidip çözmek istiyorum bu işi ama her yerde felaket yazılar var. İnsan çekinmiyor değil. Ne önerirsin?

Selam Helena, ne durumda tüylerin? Tekrar çıkmıyor değil mi? Ben de beyaz ten üzerinde ince siyah tüy sahibiyim, favori ve yanak bölgesinde. İyice kafaya taktım! İyi bir hastaneye gidip çözmek istiyorum bu işi ama her yerde felaket yazılar var. İnsan çekinmiyor değil. Ne önerirsin?

canım çok geçmiş olsun ben nd yag fotona makinası kullanıyorum
6.seansım bitti çok memnunum şu an...

canım çok geçmiş olsun ben nd yag fotona makinası kullanıyorum
6.seansım bitti çok memnunum şu an...

sizin adınıza sevindim ne güzel kurtulmuşsunuz.:) bende yüzüm için gitmek istiyorum beni rahatsız ediyor görüntüsü ama burada yazılanları okuduktan sonra korktum açıkçası hiç ellememem en iyisi sanırım :17:

sizin adınıza sevindim ne güzel kurtulmuşsunuz.:) bende yüzüm için gitmek istiyorum beni rahatsız ediyor görüntüsü ama burada yazılanları okuduktan sonra korktum açıkçası hiç ellememem en iyisi sanırım :17:

siz bilirsnz vebali ben almayım da

5. seansa geldiin ve azaldı gibi memnunsunn adına çok sevindim ya ne güzel ben hala gitmedimmm :1: inşallah böyle devam eder bi sorun çıkmaz da birimiz rahata kavuşurr :16: kararma falan oldu mu sende bi arkadaşım yaptırmış yaptırdığı bölgeler kara kara olmuş..

5. seansa geldiin ve azaldı gibi memnunsunn adına çok sevindim ya ne güzel ben hala gitmedimmm :1: inşallah böyle devam eder bi sorun çıkmaz da birimiz rahata kavuşurr :16: kararma falan oldu mu sende bi arkadaşım yaptırmış yaptırdığı bölgeler kara kara olmuş..

hayır cildimde yanma kararma yara hiç bir şey olmadı
seanstan çıktıktan snra kızarma oluyor haliyle
kremi var sürüyorum orda
doğru makina ve doğru kişiye yaptırdığınız takdirde sorun olmayacaktır.

kesinlkle doktora yaptırın
ucuz diye oraya buraya gitmeyn
ben çok para ödedm ama yüz bölgesi sonuçta yüzümüz önemli
toplu ödeynce şu kadarmış nasıl olsa burda da biter diye düşünmeyn
bu arada 8. seansımda bitti 2 seans kadar gideceğimi söyledi doktor.
onlarda az kaldı
bıyık bölgem çok az cevap veriyor tabi ama yüzüm gitti
sakal sakal görüntü gitti tüy tüy kaldılar şu anda

hayır cildimde yanma kararma yara hiç bir şey olmadı
seanstan çıktıktan snra kızarma oluyor haliyle
kremi var sürüyorum orda
doğru makina ve doğru kişiye yaptırdığınız takdirde sorun olmayacaktır.

kesinlkle doktora yaptırın
ucuz diye oraya buraya gitmeyn
ben çok para ödedm ama yüz bölgesi sonuçta yüzümüz önemli
toplu ödeynce şu kadarmış nasıl olsa burda da biter diye düşünmeyn
bu arada 8. seansımda bitti 2 seans kadar gideceğimi söyledi doktor.
onlarda az kaldı
bıyık bölgem çok az cevap veriyor tabi ama yüzüm gitti
sakal sakal görüntü gitti tüy tüy kaldılar şu anda
Mrb tamamen bittimi acaba bende alexle ceneye baslandi bu haftai amayanlis makinymis gittigim yerde hastane kontrole gidince sorucam beden bu makinyle yaptiklarini ya cogalirsa icim sikildi ben yeni okudum yazilanlari kararsiz kaldim igneliyemi gitsem diye cenemde siyah killar var cunku

Mrb tamamen bittimi acaba bende alexle ceneye baslandi bu haftai amayanlis makinymis gittigim yerde hastane kontrole gidince sorucam beden bu makinyle yaptiklarini ya cogalirsa icim sikildi ben yeni okudum yazilanlari kararsiz kaldim igneliyemi gitsem diye cenemde siyah killar var cunku
az ise iğneli olablir belki ama benim canımı iğneli yakıyordu ve uzun sürüyordu. hastaneye gitmiştim bir kaç seans sonra bıraktım çünkü yarım kalıyodu şişiyordu cildim hassas.alexe çoğaltıyo dediler evt. ben 10 seans gittim ama seans aralarım baya uzun 3-4 ayda 1 gidiyorum tamamen bitmedi ama %70 azaldı. bir kaç seansım kaldı bakalım.%70te benm için çok fayda sağlıyor tabi inceldiler falan eskiden sertti. şimdi normal tüy kıvamında:nazar: umarım sizde iyi sonuçlar alırsınız. hepbirlikte alırız inşallah

az ise iğneli olablir belki ama benim canımı iğneli yakıyordu ve uzun sürüyordu. hastaneye gitmiştim bir kaç seans sonra bıraktım çünkü yarım kalıyodu şişiyordu cildim hassas.alexe çoğaltıyo dediler evt. ben 10 seans gittim ama seans aralarım baya uzun 3-4 ayda 1 gidiyorum tamamen bitmedi ama %70 azaldı. bir kaç seansım kaldı bakalım.%70te benm için çok fayda sağlıyor tabi inceldiler falan eskiden sertti. şimdi normal tüy kıvamında:nazar: umarım sizde iyi sonuçlar alırsınız. hepbirlikte alırız inşallah
Tesekkur ederim cevabiniz icin benim cenemde var yayilmasindan korktugum icin bende igneliye gutmete kara verdim randevuda aldim persembe gunu icin insallah dayanirim acisina korkuyirum biraz ama hakkimizda hayirlisi olur insallah

Tesekkur ederim cevabiniz icin benim cenemde var yayilmasindan korktugum icin bende igneliye gutmete kara verdim randevuda aldim persembe gunu icin insallah dayanirim acisina korkuyirum biraz ama hakkimizda hayirlisi olur insallah
canım lazerde alexe gitmediğin sürece artma olmazdı. sonucu paylaş ama merak ettim

Back