• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yuvarlak mı, damla mı? [Video]

Konuyu sürekli hasan beye çekmeye gerek yok. Benim bildiğim hep yuvarlak yapıyo.. Damla yaptığını görmedim gerçi zaten ben kendimden önce iki kişininkini görmüştüm hasan beyin hastası olarak.. ama forumda iki kişiye muayenede damla olabilir demiş deneyeceğim ameliyatta karar vereceğim.. ama sonuç yuvarlak oldu. Bunun sebebini Dr daha iyi bilir..ama dönme konusunda cep düzgün açıldıktan sona öyle bir risk olmadığını belirtmiş . Bunlar bizim değil bu işlerle uğraşan kişilerin binlerce hasta üzerinde araştırma yaparak elde edebilecekleri şeyler.. hangi tip protez daha çok sorun çıkardı bilemiyoruz.. oturup bunlarla uğraşmadım zaten
.. ben düşünmedim kendimde damla zaten küçücük bi bedenim var uzun duruyo yuvarlağa göre doğal durması gibi de bi amacım olmadı çünkü doğal değil bunu bile bile ameliyat oldum doğal olmayan bir şeyden doğal durmasını beklemek saçmalık.. damlanın kendi sitesinde bile kohev derecesi 3 yazıyo en sert olan yani yoğun demek.. senin gördüğün de yuvarlağın yoğun olanı olabilir.. benim öyle çok fazla protez elleme gibi bi şeyim olmadı Dr a bu konuda çok uzun zamandır araştırıyorum zaten dedim o da bi şey bilmek istiyorsan sorabilirsin dedi aklında soru işareti kalmasını istemem.. Hayır dedim ben dekoltem olsun bir daha destekli sütyen takmak zorunda kalmayayım ameliyat olduğuma dersin dedim.. Sonuç ortada..herkes aynı şeyi beğenmeyebilir.. herkes kendindekinden mutlu ise sorun yok.. damla olup ikinci ameliyatı olmak zorunda kalanları gördüm yıllar önce.. belki Dr hatası belki değil..

Dr konusuna gelince sen görmüşsün hem damla hem yuvarlak takan demek ki varmış.. ama ben görmedim demiştim(hasan bey de dahil).. hiç nette bile bakmadım öncesi sonrasılarda.. Çünkü önemli olan Dr a güvendir.. damla ya da yuvarlak olması değil..
Hasan bey damlada kullanıyor ama çok nadir durumlarda veya hasta ısrarla isterse. Sonuçta yuvarlak doğru teknikle istenilen şekle getirilebiliyor ve dönme gibi riskleri yok.
Ben dört sene geçti hâlâ boy boy foto paylaşıyorum.Zamanla nasıl değiştiğini,ne duruma geldigini göstermeye çalıştım.. Ama bende damla protezin seneler sonraki halini hiç görmedim.Gösterende sütyenle foto çekilip ekledi zaten.Sütynler göğsün duruşunu çok değiştiriyor,nasıl olduğunu net belli etmiyor sende çok iyi bilirsin bunu.
Amaaaannnn,neyse yahu... Biz sonuçlarımızda ortadayız.Buradaki bizim yorumlarımızla amelşyat olacak kişiler karar vermeyecek sonuçta.Vermeleri yanlış olur.Çğnkü yorumların doğruluğu tartışılır.Bizler ancak fotograflarımıza nasıl olduğu hakkında bilgi vermiş oluruz.Yuvarlak bu şeklide oluyor damla bu şekilde gibi.Ama sütyenli sütyensiz çok farklıdır,bunu tabiki herkes bilir tahmin ediyorum !
Ben amelşyat olduğumda damla protez hakkında o kadar çok olumlu yorumlar varıki evet,çok doğal duruyordu sütyensiz ama ilk seneki görüntüleri onlar.. Sonra yuvarlak protezin duruşunu gördüm ve işte benşm istediğim duruş bu dedim! Sağolsun,o zamanlar asminreina asminreina arkadaşımın göğsünün çıplak duruşu benim karar vermeme inanılmaz etkili oldu..
Kimse buradaki damla doğal yuvarlak top top yorumlarına bakıpta karar veremez herhalde sonuc görmeden.Yaparsada doğru karar vermez,bunun bilincinde olsun herkes akıllı olsun.Çok doktorla görüşsün bilgi fikir alsın yani.Kimse bu kadar saf olamaz herhalde!

Hasan bey damlada kullanıyor ama çok nadir durumlarda veya hasta ısrarla isterse. Sonuçta yuvarlak doğru teknikle istenilen şekle getirilebiliyor ve dönme gibi riskleri yok.
Ben dört sene geçti hâlâ boy boy foto paylaşıyorum.Zamanla nasıl değiştiğini,ne duruma geldigini göstermeye çalıştım.. Ama bende damla protezin seneler sonraki halini hiç görmedim.Gösterende sütyenle foto çekilip ekledi zaten.Sütynler göğsün duruşunu çok değiştiriyor,nasıl olduğunu net belli etmiyor sende çok iyi bilirsin bunu.
Amaaaannnn,neyse yahu... Biz sonuçlarımızda ortadayız.Buradaki bizim yorumlarımızla amelşyat olacak kişiler karar vermeyecek sonuçta.Vermeleri yanlış olur.Çğnkü yorumların doğruluğu tartışılır.Bizler ancak fotograflarımıza nasıl olduğu hakkında bilgi vermiş oluruz.Yuvarlak bu şeklide oluyor damla bu şekilde gibi.Ama sütyenli sütyensiz çok farklıdır,bunu tabiki herkes bilir tahmin ediyorum !
Ben amelşyat olduğumda damla protez hakkında o kadar çok olumlu yorumlar varıki evet,çok doğal duruyordu sütyensiz ama ilk seneki görüntüleri onlar.. Sonra yuvarlak protezin duruşunu gördüm ve işte benşm istediğim duruş bu dedim! Sağolsun,o zamanlar asminreina asminreina arkadaşımın göğsünün çıplak duruşu benim karar vermeme inanılmaz etkili oldu..
Kimse buradaki damla doğal yuvarlak top top yorumlarına bakıpta karar veremez herhalde sonuc görmeden.Yaparsada doğru karar vermez,bunun bilincinde olsun herkes akıllı olsun.Çok doktorla görüşsün bilgi fikir alsın yani.Kimse bu kadar saf olamaz herhalde!
asminreina asminreina yi görünce zaten bu ameliyatı olmam şart dedim eski halini de kendime benzetiyordum.. eski üyelerden sonucunu gördüğüm çok az kişi var toplasan 5 kişi ancadır kendi bedenime uygun olduğunu düşündüğüm beratti lion81 gizeml shans sen bu kadardı kimse eklemek istemiyordu çok ters cevaplar veren olmuştu.. mümkün olduğunca yardımcı olmaya çalışıyorum.. damla görmemiştim bile.. yeni yeni gördüm avanlood unki çok güzel duruyo.. önemli olan sonuç ben memnunum sen memnunsun o memnun önemi yok ne olduğu..

Bu konu altında yuvarlak protezin avantajları var, fotoğraflarla, videolarla, uzman görüşleri ile.. Beğenmeyen kendine damla ile ilgili yeni konu açabilir, kendi tezini orda kanıtlayabilir. Sonucunuzdan memnun değilsiniz diye gelip burda laf atmaya gerek yok. Ben sonucumdan memnunum, boy boy da fotoğraflarım var ilk günden bu güne.. Daha fazla konuşmayacağım, fotoğraflarım her şeyin kanıtıdır. Damla olup da boy boy fotoğrafı olanları göremiyorum, neredeler?
Canım beni ekleyebilir misin ben de 27 sinde ameliyat olcam şu an çok kararsızım yuvarlak mı damla mı sizlerin fotoğraflarını görürsem daha iyi karar verebilirim tabi bi sakıncası yoksa

asminreina asminreina yi görünce zaten bu ameliyatı olmam şart dedim eski halini de kendime benzetiyordum.. eski üyelerden sonucunu gördüğüm çok az kişi var toplasan 5 kişi ancadır kendi bedenime uygun olduğunu düşündüğüm beratti lion81 gizeml shans sen bu kadardı kimse eklemek istemiyordu çok ters cevaplar veren olmuştu.. mümkün olduğunca yardımcı olmaya çalışıyorum.. damla görmemiştim bile.. yeni yeni gördüm avanlood unki çok güzel duruyo.. önemli olan sonuç ben memnunum sen memnunsun o memnun önemi yok ne olduğu..
Öyle tabi,önemli olan memnun olmamız ;) ve yaşadığımız gördüğümüz sonuçları yazmamız bu kadar ;)

Canım beni ekleyebilir misin ben de 27 sinde ameliyat olcam şu an çok kararsızım yuvarlak mı damla mı sizlerin fotoğraflarını görürsem daha iyi karar verebilirim tabi bi sakıncası yoksa
5 gün evvel 17 nisanda olacağım demişsiniz ameliyatı..

5 gün evvel 17 nisanda olacağım demişsiniz ameliyatı..
Canım hacettepe ye görüşmeye gitmiştim 17 nisana gün vermişti evet ama benim çocuğum olduğu için annemin gelmesi lazımdı yanıma oda ancak 15 tatilde olabilirdi ve hacettepe daha önce gün veremeyeceğini söyleyince başka dr a giitm ve zühtü dmir den 27 sine gün aldım

Canım hacettepe ye görüşmeye gitmiştim 17 nisana gün vermişti evet ama benim çocuğum olduğu için annemin gelmesi lazımdı yanıma oda ancak 15 tatilde olabilirdi ve hacettepe daha önce gün veremeyeceğini söyleyince başka dr a giitm ve zühtü dmir den 27 sine gün aldım
göğüslerinde sarkma varsa damla hiç düşünme.muhtemelen üst taraf boşalmıştır dolayısıyla yuvarlak daha ideal senin için

göğüslerinde sarkma varsa damla hiç düşünme.muhtemelen üst taraf boşalmıştır dolayısıyla yuvarlak daha ideal senin için
Son kararı ameliyattan bir gün önce kararlaşturcaz o konuyu netleştirmedik daha ama bana dr damlanın bir sürü çeşitinin olduğunu üstleri dolgun olanlardanda takabiliriz demişti ben şimdiye kadar 1 tane damla gördüm o gayet güzel duruyordu ama bilemiyorum tabi sonuçta benim kendi göğüslerim var hangisi güzel olur onu yine en iyi dr bilir heralde offf ne zor işlermiş :)

Son kararı ameliyattan bir gün önce kararlaşturcaz o konuyu netleştirmedik daha ama bana dr damlanın bir sürü çeşitinin olduğunu üstleri dolgun olanlardanda takabiliriz demişti ben şimdiye kadar 1 tane damla gördüm o gayet güzel duruyordu ama bilemiyorum tabi sonuçta benim kendi göğüslerim var hangisi güzel olur onu yine en iyi dr bilir heralde offf ne zor işlermiş :)
Hangi protez olursa olsun şunu unutma zamanla çok değişiyor.. Mümkünse eski hastaların fotolarınada gör,zamanla nasıl oluyor ne hale geliyor bak.. Ve ayrıca sütyensiz duruş net sonuçtur,bunu unutma ;) Brn incecik sütyenle bile duruşunu değiştirebilirim :)

Hangi protez olursa olsun şunu unutma zamanla çok değişiyor.. Mümkünse eski hastaların fotolarınada gör,zamanla nasıl oluyor ne hale geliyor bak.. Ve ayrıca sütyensiz duruş net sonuçtur,bunu unutma :KK66: Brn incecik sütyenle bile duruşunu değiştirebilirim :)
Cok haklisin sutyenle cok degisik gorunuyor mesela ben berattinin yada tikabellanin ciplak halini gormedim

Etik bulmuyorum çıplak foto koymaya. Bunu tartıştık bilirsin....
Imalara gerek yok beğenmediğimden paylaşmıyormuşum gibi. Başka konu aç diyip kovulmak oluyor, aynı fikirde olmayanları böyle yapıyorsunuz. Burası forum, istediğimiz yorumu yapabilme özgürlüğü verilmiş. Ve konu başlığı sadece yuvarlak değil avantajları diyede okumadım. Damlayı kötüleme kanatındasınız. Yazdıklarımı beğenmeyince git konu aç diyorsun. Buna gerek duymuyorum.
Dogru soyleyeni 9 koyden kovarlarmis canim bosver :)) her zaman ayni grup saldirisina ugruyoruz ne garip degilmi !

Yanılıyorsun canım, benim dr.un 6 amelyatını gözle gördüm 2 si damla (safimu ve ben) diğerleri yuvarlak. Ben yuvarlak isteseydim devam yine yuvarlak takacaktı. Buda bi önyargı, hatta ozaman hasan bey sadece yuvarlak takıyor diyebilirim, çünkü ben eylülden beri burda 8-9 tane hasan beyin amelyatını okudum ve hepsi yuvarlaktı, oda ozaman yuvarlak takıntısı var, böylemi düşünmem gerekiyor senin yazına göre?
Benim sorunumdan bahsettim kafes uzun yapı aşağıda ve önceki halimide dikkat ettiysen dekoltem çok yukarıdan başlıyordu ince uzun aşağıya kadar bu görüntü bi nevi kaldı ama yan profilden peacock'ta yorumladığı gibi dolu, kendisinin böyle olmadığını yazdı onunki biliyorsun yuvarlak. Safimuya gelince daha çok yeni ama yinede bazı yuvarlaklardan çok çok daha güzel. Yuvarlak belki top gibi duracaktı, bunu şimdi bilebilirmiyiz?
Senin protezin içi bu şekil olabilir ozaman tüm yuvarlak protezlerle kıyaslama yapmayalım, yayılmayanıda var bunlarada şahit oldum, güneşlenirken dimdik duranı.
Canim sen hasan beye olsaydin boyle olmazdi ;)
Not bu arada ayni doktora oldum ve benimki yuvarlak !! Baska bilmek istediginiz birsey varmi

valla ben ameliyat olcagım zaman burada zeynep ın cok yardımını gordum. benımde yuvarlak tercıh etmemdekı benı bılınclendıren kısı zeyneptı. aynı doktora amelıyat olmadık ama cok sempatık ve sıcak kanlı bı kız resımlerını benımle paylaştı. kesınlıkle yuvarlak yaptır dedı. damla olanlar o zaman ukalaydı ve bı cerrah fanatıgıydıler onun dısında bı cerrah sankı tıp okumamıs sankı uzman degıl gıbı davranıyolardı. sadece o doktora amelıyat olana ve damla yaptırana yardımcı oluyolardı. burda cok okudum olmadan once amelıyatımı ve zeynepin samımıyetıne guvendım oda 6. senesınde şimdi.
o yuzden ben burda doktorumu onerırım cunku sonucumdan cok memnunum ve doktorum her zaman yaptıgı işin arkasında duran bırısı. karar burada okuyanların ve herkesın aklı fıkrı var gıder gorusur ve anlasırsa ıcıne sınerse amelıyat olur. hıc bı zamanda başka cerrahlara bı saygısızlıgım olmadı. baska cerrahlara amelıyat olan arkadaslarada elımden geldıgınce yardımcı olmaya clısıyorum.başka illerde bıldıgım cerrahlar ve sonuclarını begendıgım cerrahlar varsa onlarıda tavsıye edıyorum. ıllakı gıdın olun kımseye demem. sonuclarını begenırım onerırım. karar her zaman amelıyat olacak ınsanın bız burda tavsıye ederız buradakı tavsıyelerı okuyup doktor gorusmesı yapıp karar vermek sızlere dusuyor.
herkes kendı kararrından sorumlu sonucta.
ayrıca bu forumda o kadar guzel dostlar edındım kı normal hayatımda benı anlamayanlarla burada kader bırlıgı yapıyoruz.
ayrıca burada edıtor olan doktorlarımızda cok kıymetlı. ben baska bı sorunumla ılgılı bı cerrahla gorustum edıtor olan forumda cok basarılı bı cerrah oda. tabı plastık cerrah degil onda hala kendı doktorum favorım

valla ben ameliyat olcagım zaman burada zeynep ın cok yardımını gordum. benımde yuvarlak tercıh etmemdekı benı bılınclendıren kısı zeyneptı. aynı doktora amelıyat olmadık ama cok sempatık ve sıcak kanlı bı kız resımlerını benımle paylaştı. kesınlıkle yuvarlak yaptır dedı. damla olanlar o zaman ukalaydı ve bı cerrah fanatıgıydıler onun dısında bı cerrah sankı tıp okumamıs sankı uzman degıl gıbı davranıyolardı. sadece o doktora amelıyat olana ve damla yaptırana yardımcı oluyolardı. burda cok okudum olmadan once amelıyatımı ve zeynepin samımıyetıne guvendım oda 6. senesınde şimdi.
o yuzden ben burda doktorumu onerırım cunku sonucumdan cok memnunum ve doktorum her zaman yaptıgı işin arkasında duran bırısı. karar burada okuyanların ve herkesın aklı fıkrı var gıder gorusur ve anlasırsa ıcıne sınerse amelıyat olur. hıc bı zamanda başka cerrahlara bı saygısızlıgım olmadı. baska cerrahlara amelıyat olan arkadaslarada elımden geldıgınce yardımcı olmaya clısıyorum.başka illerde bıldıgım cerrahlar ve sonuclarını begendıgım cerrahlar varsa onlarıda tavsıye edıyorum. ıllakı gıdın olun kımseye demem. sonuclarını begenırım onerırım. karar her zaman amelıyat olacak ınsanın bız burda tavsıye ederız buradakı tavsıyelerı okuyup doktor gorusmesı yapıp karar vermek sızlere dusuyor.
herkes kendı kararrından sorumlu sonucta.
ayrıca bu forumda o kadar guzel dostlar edındım kı normal hayatımda benı anlamayanlarla burada kader bırlıgı yapıyoruz.
ayrıca burada edıtor olan doktorlarımızda cok kıymetlı. ben baska bı sorunumla ılgılı bı cerrahla gorustum edıtor olan forumda cok basarılı bı cerrah oda. tabı plastık cerrah degil onda hala kendı doktorum favorım
O dönemleri çok iyi hatırlıyorum :)) Damla protez olmadı,o doktra ameliyat olmadığım için anında tavır alınmıştı bana.Çok komikti gerçekten :)))
Senşn yardımını unutmam zaten Gizemim.. Önemli olan aynı doktora ameliyat olmak değil zaten,birbirimize net yardımcı olabilmek.Süreçlerimizle fotolarımızla ..
Dostluğun ve burada dost oldugum kişilerde ayrıca benim için çok değerli.Hep dost ve mutlu kalmak dileği ile ;)

Cok haklisin sutyenle cok degisik gorunuyor mesela ben berattinin yada tikabellanin ciplak halini gormedim
Sen ameliyatını oldun artık,Boşver resim falan.. Bundan sonra sende fotolarınla sürecini paylaşıp ameliyat olacak arkadaşlara yardımcı olursun ;)
beratti beratti çıplak halini eklemişti . Tikkabilla Tikkabilla eklemedi evet.Ama çıplak halini koymak istemeyenlerde olabiliyor. Belki süreç yeni olduğu için garipliklerden dolayı belki sorun var göstermek istemediklerinden,Belkide etik bulmuyorlar.. Herkesin kendine göre sebepleri var işte.Nimde ilk başta çok garipti,eklemedim sonra boy boy ekledim :) Süreci bilmeden yanlış yorumlar yapılabiliyor,Buda üyeyi üzebilir ..
Seninde çok değişecek gögüslerin mesela,en az altı ay bir sene sınra gerçek halini alacak ;)

Beni de izlemeye almıştınız.. şu an ki halinizi albüm yaparsanız fikir vermesi alması daha kolay olur.. ona göre yardımcı olabilirim kendi adıma.. Ankara da ameliyat olanlarla ilgili başlıkları aratıp ordaki arkadaşlarla irtibat kurabilirsiniz..
Beden boyunuz falan hepsi önemli..

Dogru soyleyeni 9 koyden kovarlarmis canim bosver :)) her zaman ayni grup saldirisina ugruyoruz ne garip degilmi !
Öyle oluyor, forumda gezen bunu farketti zaten.
Çıplak koymuyoruz diye neticemizi beğenmiyoruz olduk. Beğenmesek niye beğendik diyelim, kimi kandırıyor oluyoruz ozaman anlam veremiyorum. Çıplak koymak neticeyi yinede yanılttiğı kimse görmek istemiyor, çıplak hali insanın önceki hali ile netice veren bir sonuçtur. Birinin önceki hali güzel sadece küçükse protezle yine güzel olacaktır muhtemelen. Önceki hali güzel olmayan (meme ucu mesela çirkinse) dr.un ne suçu olabilir? Yada neticesi sizlerin gözünde ideal olmayabilir, Allah'ın vergisidir bu, herşeyede karışmayalım bukadar.
Komedi olmuşuz farkında olmadan. Böyle düşünen başka argüman bulamıyordur. Bu yapılan yardım değil daha çok fikir çelme oluyor. Ben yuvarlak isteseydim yuvarlak takacakti diyorum ve hala dr.unun damla takıntısı var diyorlarya.... Serap sana niye damla takmadı ozaman? Ben şahsen yuvarlakta beğeniyorum damlada, kişiye özel. Damla taktıranlar nerde boy boy fotolari nerde diyenler zaten çamaşır defilesi yada yarışmasına çıkanlar. Yardım ediyorum diyenler, sürecini minnos gibi hafta hafta aynı pozisyonda çekip (ister sütyenli ister sütyensiz) yükleyendir. Diğerlerinin çoğu özgüveni tavan yapsın yorum alayım diye bekleyendir, bu benim fikrim.

Back