• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yuvarlak mı, damla mı? [Video]

Hangi protez olursa olsun şunu unutma zamanla çok değişiyor.. Mümkünse eski hastaların fotolarınada gör,zamanla nasıl oluyor ne hale geliyor bak.. Ve ayrıca sütyensiz duruş net sonuçtur,bunu unutma :KK66: Brn incecik sütyenle bile duruşunu değiştirebilirim :)
Canım bi kaç tane dikleştirme yaptığı hastalarının fotoğraflarını ve sadece protezli olanları gördüm ama şimdi ne haldeler bilemiyorum tabi:) benim için de sütyensiz duruş çok önemli zaten yoksa dediğim gibi sarkıkta olsa benim göğüslerim var ve sütyenle zaten kötü durmuyor.benim dikleştirmede yapacağı için göğsümü istediği şekle getirip istediği Protezi takabilir heralde öyle düşünüyorum belki de yanlış düşünüyorumdur. becerebilirsem fotoğraf koymaya çalışacağım buraya şimdiki halini

Beni de izlemeye almıştınız.. şu an ki halinizi albüm yaparsanız fikir vermesi alması daha kolay olur.. ona göre yardımcı olabilirim kendi adıma.. Ankara da ameliyat olanlarla ilgili başlıkları aratıp ordaki arkadaşlarla irtibat kurabilirsiniz..
Beden boyunuz falan hepsi önemli..
Koymaya çalışcam fotoğraf sürekli araştırıyorum zaten bu arada boyum 164 kilom 58 göğüs ölçü 85c cup takıyorum

Canım bi kaç tane dikleştirme yaptığı hastalarının fotoğraflarını ve sadece protezli olanları gördüm ama şimdi ne haldeler bilemiyorum tabi:) benim için de sütyensiz duruş çok önemli zaten yoksa dediğim gibi sarkıkta olsa benim göğüslerim var ve sütyenle zaten kötü durmuyor.benim dikleştirmede yapacağı için göğsümü istediği şekle getirip istediği Protezi takabilir heralde öyle düşünüyorum belki de yanlış düşünüyorumdur. becerebilirsem fotoğraf koymaya çalışacağım buraya şimdiki halini
Evet,zamanla değişiyor şekli tabiki .. Sarkıklık varsa dikleştirme getekli ise yaptır muhakkak .Yoksa zamanla iyice sarkabilir ve amelşyat gerekir...
Albüm yap öyle ekle foto.Buraya ekleme! Albüm ayarlarında istediğin şekilde düzenlemeyi unutma ;)

Küçültme mi istiyorsun sen sadece dikleştirme mi ben protez koyulcak sandım ama zaten c cup
Canım dikleştirme yapcak çünkü şart göğüs dokundan çok az alırız çok küçükte 200 civarlarında protez takarız hem daha dik olur hem de sarkmayı geciktiririz dedi

Canım dikleştirme yapcak çünkü şart göğüs dokundan çok az alırız çok küçükte 200 civarlarında protez takarız hem daha dik olur hem de sarkmayı geciktiririz dedi
Çocuk falan düşünürsen ilerde küçültmede doku da alınıyormuş galiba çok bilgim yok ama Dr una bun söylersin.. mantıklı silikon ile daha dik durur.. sonucun güzel olur inşallah

Çocuk falan düşünürsen ilerde küçültmede doku da alınıyormuş galiba çok bilgim yok ama Dr una bun söylersin.. mantıklı silikon ile daha dik durur.. sonucun güzel olur inşallah
Yok canım benim var zaten düşünmüyorum o yüzden
İstediği kadar alabilir:)

Ne komik insanlar var burda ya. Yıllardır değişmediler.
Damla yaptıranların hepsi yok oldu denmiş, ben burdayım, 2 yıl oldu, foto koymaktan kaçınmıyorum, yardımcı olmaktan kaçınmıyorum bu bir.
Evet benim döneminden veya benden daha eski dönemlerden ameliyat olanlar şu an hayatları bambaşka yerlerde olduğu için veya burdaki bu anlamsız incir çekirdeğini doldurmayan tartışmalara girmek istemedikleri için burda değiller, ama bu demek değil ki kaçtılar yok oldular, benim hala görüştüğüm her gün daha güzel olduğunu bildiğim insanlar var . Onlara çamur atacağınıza buradaki seviyeyi biraz arttırsanız belki onlar da geri döner. Burada şu anda olan insanlara bakıyorum da çoğunlukla yeni ameliyat olmuş veya olmak için araştırıyor. Siz de göreceksiniz ki bu ameliyatın üzerinden zaman geçince burası unutulabiliyor, ha unutulmaya da bilir. Ama herkesin boş vakti olmayabilir, hayatı başka yerlerde olabilir bu iki.
Damla taktıranların fotosu yokmuş, yok efendim memnun değillermiş o nedenle böyle bir konu açmıyorlarmış da ispatlamıyorlarmış. Bunlar ne talihsiz sözler. Benim fotom da var, isteyene istediği şekilde istediği fotoyu da gönderiyorum yardımcı olmak adına. Ha ama prıfilimde sütyensiz fotom yok, çünkü rahat edemiyorum buna da kimse dil uzatamaz, ama özelden inandığım herkese yardımcı oluyorum bunu da bilenler biliyor zaten bu üç.
Lütfen insanları seçimlerinden dolayı veya şöyle söylemek daha doğru seçimleri sizinki gibi değil diye rahatsız etmeyin, incitmeye iğnelemeye çalışmayın. Herkes kararlarıyla mutlu olsun, diğerlerinin kararlarını aşağılamasın bu da dört.
Son olarak damla da yuvarlak da beğendiğim sonuçlar var, ama farklı avantajları dezavantajları da var. Ameliyat olacaklara tavsiyem önyargılı olmadan araştırsınlar, buradaki yorumlara da gerçekten inanmasınlar, çünkü gerçeği yansıtmıyor, çoğunlukla farklı yöntemlere çamur atmaktan ibaret olgunluktan objektiflikten nasibini alamamış yorumlar.

Damla yaptıranların hepsi yok oldu denmiş, ben burdayım, 2 yıl oldu, foto koymaktan kaçınmıyorum, yardımcı olmaktan kaçınmıyorum bu bir.
Evet benim döneminden veya benden daha eski dönemlerden ameliyat olanlar şu an hayatları bambaşka yerlerde olduğu için veya burdaki bu anlamsız incir çekirdeğini doldurmayan tartışmalara girmek istemedikleri için burda değiller, ama bu demek değil ki kaçtılar yok oldular, benim hala görüştüğüm her gün daha güzel olduğunu bildiğim insanlar var . Onlara çamur atacağınıza buradaki seviyeyi biraz arttırsanız belki onlar da geri döner. Burada şu anda olan insanlara bakıyorum da çoğunlukla yeni ameliyat olmuş veya olmak için araştırıyor. Siz de göreceksiniz ki bu ameliyatın üzerinden zaman geçince burası unutulabiliyor, ha unutulmaya da bilir. Ama herkesin boş vakti olmayabilir, hayatı başka yerlerde olabilir bu iki.
Damla taktıranların fotosu yokmuş, yok efendim memnun değillermiş o nedenle böyle bir konu açmıyorlarmış da ispatlamıyorlarmış. Bunlar ne talihsiz sözler. Benim fotom da var, isteyene istediği şekilde istediği fotoyu da gönderiyorum yardımcı olmak adına. Ha ama prıfilimde sütyensiz fotom yok, çünkü rahat edemiyorum buna da kimse dil uzatamaz, ama özelden inandığım herkese yardımcı oluyorum bunu da bilenler biliyor zaten bu üç.
Lütfen insanları seçimlerinden dolayı veya şöyle söylemek daha doğru seçimleri sizinki gibi değil diye rahatsız etmeyin, incitmeye iğnelemeye çalışmayın. Herkes kararlarıyla mutlu olsun, diğerlerinin kararlarını aşağılamasın bu da dört.
Son olarak damla da yuvarlak da beğendiğim sonuçlar var, ama farklı avantajları dezavantajları da var. Ameliyat olacaklara tavsiyem önyargılı olmadan araştırsınlar, buradaki yorumlara da gerçekten inanmasınlar, çünkü gerçeği yansıtmıyor, çoğunlukla farklı yöntemlere çamur atmaktan ibaret olgunluktan objektiflikten nasibini alamamış yorumlar.
mrhaba bende kısa bır zamanda olmayı dusunuyorum ama karar veremedım yuvarlak mı dala mı dıye varsa fotonuza bakabılır mıyım

Iste bende boyle iki uc kisi yuzunden buraya bir daha giresim olmuyor ne yazik degilmi halbuki yardimci olmak icin burdayiz ama bazi kisiler yuzunden bizim yardimimizdan mahrum kalacaklar...
Bazi kisilerin neden buraya geri gelmedigini de cok iyi anliyorum o iki uc kisi gitmeden burdan gelen geri gidecek hep buna artik bir son versinler yetkililer

mrhaba bende kısa bır zamanda olmayı dusunuyorum ama karar veremedım yuvarlak mı dala mı dıye varsa fotonuza bakabılır mıyım
Listeme ekledim, baika sorularınız olursa her türlü destek olurum. Damla mı yuvarlak mı olmalı, bu sizin vücudunuza bağlı. Damlanın farklı avantajları var yuvarlağın farklı, size uyanı hangisiyse o daha iyi duracaktır. Umarım en iyisi olsun.

Iste bende boyle iki uc kisi yuzunden buraya bir daha giresim olmuyor ne yazik degilmi halbuki yardimci olmak icin burdayiz ama bazi kisiler yuzunden bizim yardimimizdan mahrum kalacaklar...
Bazi kisilerin neden buraya geri gelmedigini de cok iyi anliyorum o iki uc kisi gitmeden burdan gelen geri gidecek hep buna artik bir son versinler yetkililer

Hala aynı mevzuyu devam mı ettiriyorsunuz? Ne yapalım üyeliklerini mi iptal edelim insanların? Ortada site kurallarına aykırılık yoksa bir başkasının isteğiyle üyelik iptal etmeyiz.
Herkes yetişkin burda, konulardaki yorumları, tecrübeleri okur, araştırmalarını yapar, mantıklarına yatan neyse onu yapar insanlar.
Anlaşamıyorsanız herkes kendi konusunu açar çok yardım etmek istiyorsa yardımını yapar.

Bir son versin yetkililer derken aranızdaki husumete yönetimi niye karıştırıyorsunuz?
Gerçekten artık hepiniz buna bir son verin, devamı hayra alamet değil.

Listeme ekledim, baika sorularınız olursa her türlü destek olurum. Damla mı yuvarlak mı olmalı, bu sizin vücudunuza bağlı. Damlanın farklı avantajları var yuvarlağın farklı, size uyanı hangisiyse o daha iyi duracaktır. Umarım en iyisi olsun.
çok tesekkur ederım suan kılo almaya calısıyorum ve para bırıktırıyorum amelıyat olmaya yakın sızınle de paylasırım bılgılerımı

şimdi fotolarınıza baktım çok hos duruyor elbısede kazasız belasız kullanın damlaydı sızın sanırım ve çok hos duruyor ben ustu dolgun olsun ıstıyorum eskı fotonuz varsa ve amelıyattan sonra açık fotonuz varsa mesaj olarak atar mısınız bana yada albumunuze kler mısınız hepsı elbıselıydı fotolarınızın

şimdi fotolarınıza baktım çok hos duruyor elbısede kazasız belasız kullanın damlaydı sızın sanırım ve çok hos duruyor ben ustu dolgun olsun ıstıyorum eskı fotonuz varsa ve amelıyattan sonra açık fotonuz varsa mesaj olarak atar mısınız bana yada albumunuze kler mısınız hepsı elbıselıydı fotolarınızın
Teşekkürler, ilk fırsatta yardımcı olmaya çalışırım. Darısı başına.

burası bir forum bilmeyenler öncelikle bunun anlamını öğrensinler ve forum ne demek araştırsınlar.
ikincisi forumlarda bellı cercevelerde herkes ıstedıgı yorumu yapar , bundan kişinin kendisi sorumludur. ha begenmıyoru musun açarsın kendı konunu yonetımın dedıgı gıbı kımse sana karısmaz.
üçüncüsü damla ve yuvarlak zevk meselesi. sitenin %90 ı biliyor benım damla beğenmediğimi ki tercih meselesidir saygı duyulmalı. beğenmeme nedenımıde acıklayayım burada yeri gelmisken. ben damlanın emzirdikten sonra ve uzun dönemde eski formunu koruyacagını düşünmüyorum. bır diğer nedenıde damla seklını korusun dıye daha sert jel ve kılıfla uretılıyor. mentorun sayfasını açar sertlık derecelerıne bakarsınız. burada da son noktayı koyuyorum tamamen ZEVK MESEESİ. 3-4 kişi diye dedıklerınden bırıde benım sanırım o yuzden bunu yazma geregı duydum.
dördüncüsüde fotograf ekleme tamamen kişinin şahsi kararıdır. kimisi etik bulmaz kimisinin eşi izin vermez ve bunlar tamamen kişinin hür iradesi bizim bunu yargılama hakkımız yok.
beşincisi buraya üye olduysanız buradakı uyelerden rıca edersınız fotograf bakmak ıcın ve amelıyat hakkında fikir alırsınız ama en son kararı kendınız verecek kadar akıllısınız. bunları harmanlayıp içinize sinen cerraha amelıyat olursunuz.
en sonuncusuda 5 senedir ben neden buradayım , buradakı ınsanlar samımı her ne kadar reelde tanımasamda cogunu mutluluguyla mutlu , üzüntüsüyle üzülüyorum. ank32 , karazeytin, beratti, 35özge35, vanilya ........ adını burada yazamadıgım çokgüzel dostluklarım oldu. bunun dışında her konuda aradıgım sorulara cevap alıyorum gerek sitenın kıymetli cerrahlarından gerekse üyelerinden. akıllı kullanmak gerekiyor forumu :)

nemutlubana nemutlubana bende sonucunu görebilir miyim? bu arada damlanın doğala daha yakın olduğunu düşünüyorum
İzlemeye aldım canım seni de, ben de öyle düşünüyorum. Kim ne derse desin yuvarlak protez kas üstündeyse top top görünüyor, geçiş yeri doğal görünmüyor, kas altındaysa damla gibi yumuşak geçiş olabiliyor. Tercih meselesi.

Back