Ne komik insanlar var burda ya. Yıllardır değişmediler.
Damla yaptıranların hepsi yok oldu denmiş, ben burdayım, 2 yıl oldu, foto koymaktan kaçınmıyorum, yardımcı olmaktan kaçınmıyorum bu bir.
Evet benim döneminden veya benden daha eski dönemlerden ameliyat olanlar şu an hayatları bambaşka yerlerde olduğu için veya burdaki bu anlamsız incir çekirdeğini doldurmayan tartışmalara girmek istemedikleri için burda değiller, ama bu demek değil ki kaçtılar yok oldular, benim hala görüştüğüm her gün daha güzel olduğunu bildiğim insanlar var . Onlara çamur atacağınıza buradaki seviyeyi biraz arttırsanız belki onlar da geri döner. Burada şu anda olan insanlara bakıyorum da çoğunlukla yeni ameliyat olmuş veya olmak için araştırıyor. Siz de göreceksiniz ki bu ameliyatın üzerinden zaman geçince burası unutulabiliyor, ha unutulmaya da bilir. Ama herkesin boş vakti olmayabilir, hayatı başka yerlerde olabilir bu iki.
Damla taktıranların fotosu yokmuş, yok efendim memnun değillermiş o nedenle böyle bir konu açmıyorlarmış da ispatlamıyorlarmış. Bunlar ne talihsiz sözler. Benim fotom da var, isteyene istediği şekilde istediği fotoyu da gönderiyorum yardımcı olmak adına. Ha ama prıfilimde sütyensiz fotom yok, çünkü rahat edemiyorum buna da kimse dil uzatamaz, ama özelden inandığım herkese yardımcı oluyorum bunu da bilenler biliyor zaten bu üç.
Lütfen insanları seçimlerinden dolayı veya şöyle söylemek daha doğru seçimleri sizinki gibi değil diye rahatsız etmeyin, incitmeye iğnelemeye çalışmayın. Herkes kararlarıyla mutlu olsun, diğerlerinin kararlarını aşağılamasın bu da dört.
Son olarak damla da yuvarlak da beğendiğim sonuçlar var, ama farklı avantajları dezavantajları da var. Ameliyat olacaklara tavsiyem önyargılı olmadan araştırsınlar, buradaki yorumlara da gerçekten inanmasınlar, çünkü gerçeği yansıtmıyor, çoğunlukla farklı yöntemlere çamur atmaktan ibaret olgunluktan objektiflikten nasibini alamamış yorumlar.