• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yuvarlak mı, damla mı? [Video]

Şu videodaki görüntü işte.. Çok kötü geliyor bana.. Burda da birkaç kişide gördüm açıkçası beğenmedim ne yalan söyleyeyim. Bu arada şöyle bir foto buldum. Bakın damla nasıl da sabit kalıyor, oysa yuvarlak yayılıyor.

Breast-Implant-Shapes-Dr-Barry-Eppley-Indianapolis.jpg
meme-buyutme7.jpg

Bu fotoda damla ve yuvarlak protezin duruşunu çok iyi gösteriyor bence..Tabiki zevk meselesi.Birde ciddi bazı durumlar vardır,kişinin meme yapısı gibi..Bazı durumlarda yöntemle bile düzelmeyecek durumlar vardır,bu esnada protez şeklinde değişiklik yapabilir doktorlar tabi.Gerçekten neye uygun olduğumuzu anlamak için birçok doktora gidip görüş almakta fayda var.Birde her protezi duruma,hastaya göre uygulayan doktorlarla görüşmek daha iyi fikir verebilir ;)
Ben yuvarlak protezi seviyorum,onun duruşu bana daha cazip geliyor.Üst lobum çok boştu benim,damla olmazdı zaten bana.Üst kutup dolu dolu durması benim hoşuam gidiyor ;)

Şu videodaki görüntü işte.. Çok kötü geliyor bana.. Burda da birkaç kişide gördüm açıkçası beğenmedim ne yalan söyleyeyim. Bu arada şöyle bir foto buldum. Bakın damla nasıl da sabit kalıyor, oysa yuvarlak yayılıyor.

güzel paylaşım olmuş gerçekten bu site bu açıdan çok güzel yeni şeyler öğreniyoruz.

Eki Görüntüle 1333113

Bu fotoda damla ve yuvarlak protezin duruşunu çok iyi gösteriyor bence..Tabiki zevk meselesi.Birde ciddi bazı durumlar vardır,kişinin meme yapısı gibi..Bazı durumlarda yöntemle bile düzelmeyecek durumlar vardır,bu esnada protez şeklinde değişiklik yapabilir doktorlar tabi.Gerçekten neye uygun olduğumuzu anlamak için birçok doktora gidip görüş almakta fayda var.Birde her protezi duruma,hastaya göre uygulayan doktorlarla görüşmek daha iyi fikir verebilir :KK66:
Ben yuvarlak protezi seviyorum,onun duruşu bana daha cazip geliyor.Üst lobum çok boştu benim,damla olmazdı zaten bana.Üst kutup dolu dolu durması benim hoşuam gidiyor :KK66:
o değilde en soldakinin memeleri benimkilere benzettim :confused:

Eki Görüntüle 1333113

Bu fotoda damla ve yuvarlak protezin duruşunu çok iyi gösteriyor bence..Tabiki zevk meselesi.Birde ciddi bazı durumlar vardır,kişinin meme yapısı gibi..Bazı durumlarda yöntemle bile düzelmeyecek durumlar vardır,bu esnada protez şeklinde değişiklik yapabilir doktorlar tabi.Gerçekten neye uygun olduğumuzu anlamak için birçok doktora gidip görüş almakta fayda var.Birde her protezi duruma,hastaya göre uygulayan doktorlarla görüşmek daha iyi fikir verebilir :KK66:
Ben yuvarlak protezi seviyorum,onun duruşu bana daha cazip geliyor.Üst lobum çok boştu benim,damla olmazdı zaten bana.Üst kutup dolu dolu durması benim hoşuam gidiyor :KK66:
Benim de üst alt hepsi boştu zaten, doktor bu yüzden direkt yuvarlak önerdi.

O kadar dokun varsa iyi yani,bu ameliyatı düşünmüyorsun sanırım değilmi?
canım ben düşünüyorumda aslında düşünmemin bir sebebi de sanki hafif sarktılar gibi geliyor bana istersen göndereyim sana foto bir bak birde benim göğüs kafesimin üstündeki o kemik varya belirgin. yoksa ben çok büyük olsunlar istemiyorum zaten 1 beden büyüse yeter.

İngilizce biliyorsanız faydalı olacak bir video.. Kısaca özetleyeyim. Videodaki kadın yuvarlak protezi yukarıdan tuttuğunda diyor ki; yuvarlak protezler damla şeklini alıyor ayakta dururken ve siz hareket ettikçe sizin hareketinize, pozisyonunuza göre şekli değişiyor, daha özgürce, gerçek meme gibi hareket ediyor. Damla protezi gösteriyor sonra.. Damla protez hep aynı şekilde kalıyor diyor, yatarken de ayaktayken de.. Hareket etmiyor yani.. Doğal bir meme bu şekilde sabit kalmaz. Karar sizin.. Hoppa

Güzel bir paylasim gercekten..

Eğer ki bir Dr gelen 10 hastasının beşine ya da 7 sine yuvarlak kalan üç beş hastaya damla yapıyorsa ben ancak o zaman derim kişiye özel meme yapıyorlar diye.. damla yapanlar hep damla yapıyorlar.. tikka cım bu protez taktıranların beş sene sonraki halleri var mı ya da şu site de beş sene evvel damla taktıran var mı gerçekten çok merak ediyorum..

Eğer ki bir Dr gelen 10 hastasının beşine ya da 7 sine yuvarlak kalan üç beş hastaya damla yapıyorsa ben ancak o zaman derim kişiye özel meme yapıyorlar diye.. damla yapanlar hep damla yapıyorlar.. tikka cım bu protez taktıranların beş sene sonraki halleri var mı ya da şu site de beş sene evvel damla taktıran var mı gerçekten çok merak ediyorum..
Canım görmedim hiç ben.. Tek gördüğüm birkaç konu, onda da damla protez dönmüştü.

Aslında benim doktorum damla ya da yuvarlak seçimi yapmadan önce beni dinledi ben oldukça minyon olduğum için ve doku olarak da fazla bir dokuya sahip olmadığımdan yuvarlak olmasına karar verdik bana hem yuvarlak hem de damla olanını gösterdi elime verdi damla olanın üst tarafları daha boş durduğu için ondan vazgeçtik.
çünkü damla protezin üst kısmı zaten daha az yoğunlukta bir de üzerine kas gelince daha da basık olur dedi.
benim ona gösterdiğim fotoğraflara da baktı ve benim yuvarlaktan hoşlandığıma karar kıldık.
yuvarlak oldu.

Valla dört senelik yuvarlak var ama damla yok :) Şu bir gerçekki damla olan yuvarlağı beğenmiyor,yuvarlak olan damlayı.Önemli olan beğenmek tabiki,memnun olmak ;) Bizler memnunuz,gerisi boş.Ancak gördüğümüz yaşadığımız tecrübeleri yazarız fotolarlada sonucu gösteririz o kadar.Seçimi yeni ameliyat olanlar yapsın artık ;)

Canım görmedim hiç ben.. Tek gördüğüm birkaç konu, onda da damla protez dönmüştü.
Ben canlı gördüm canım.Damla protez yaptırmış fakat sonradan dönmüş..Hasan beyin muayenehanesine gelmişti,çok garip bir görüntü tabi.Allah göstermesin,düzeltmeside zor.Çünkü damla için açılan cep farklı,yuvarlak için açılan cep farklı.. Doktorun gerçekten uzman olması şart galiba ama çok uzmanım diyen fakat sorun çıkarıyor diye artık ameliyat yapmayan doktorlarda var!

Bence yanlış bir paylaşım olmuş, elmayı elmayla, armutu armutla kıyaslamak gerekir. Senin resimde damla resminin diğer resime bu protezi koymaları gerekirdiki gerçekci olsun.
Screenshot_2014-12-27-11-25-52-1.png

Şimdi bu protezle yatarken nereye yayılır merak ettim açıkcası.

Paylaştığın fotoda yuvarlak olan protez moderat sanırım, bu resimde orayada bi high yada ultra high protez koyulması gerekirdi onu demek istedim, onlarda yayılmıyor yatınca, nerye yayılsın, serum değilki yerleşsin boş yerlere.

Şunu ilave etmek istiyorum, forumda tam 3 tane damla taktıranın neticesini gördüm, ikisi çok hoşuma gitti biri hiç hoşuma gitmedi. Yuvarlak daha yaygın olduğundan belki 30 netice gördüm 10 tanesi hiç hoşuma gitmedi, yani her ikisindede bana göre bi % 33,33 oran var. Hoşuma gitmeyenlerinde başka dr.da olsaydı daha güzel netice alacaklarından eminim. Yuvarlağa yada damlaya önyargılı olmaktansa iyi bir dr. seçmek daha önemli.

Paylaştığın fotoda yuvarlak olan protez moderat sanırım, bu resimde orayada bi high yada ultra high protez koyulması gerekirdi onu demek istedim, onlarda yayılmıyor yatınca, nerye yayılsın, serum değilki yerleşsin boş yerlere.

Şunu ilave etmek istiyorum, forumda tam 3 tane damla taktıranın neticesini gördüm, ikisi çok hoşuma gitti biri hiç hoşuma gitmedi. Yuvarlak daha yaygın olduğundan belki 30 netice gördüm 10 tanesi hiç hoşuma gitmedi, yani her ikisindede bana göre bi % 33,33 oran var. Hoşuma gitmeyenlerinde başka dr.da olsaydı daha güzel netice alacaklarından eminim. Yuvarlağa yada damlaya önyargılı olmaktansa iyi bir dr. seçmek daha önemli.
Benimki high ama çok da süper yayılıyor. Senin de yuvarlakmış dediğine göre, yumuşayınca kendin de görebilirsin. Tekrar bakayım dedim fotolarına ama kaldırmışsın.

Back