• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yuvarlak mı, damla mı? [Video]

merabalar su an bende araştırma içindeyim biz mi seçiyoruz damla olsun yuvarlak olsun diye

merabalar su an bende araştırma içindeyim biz mi seçiyoruz damla olsun yuvarlak olsun diye

Merhaba,bunu doktorunuz karar versin.Fakat size gerçekten uygun olanının ne olduğunu emin olmanız için her protezi uygulayan,her yöntemi başarı ile yapabilen doktoru tercih edin görüşmelerde size tavsiyem ;) Aynı tekniğe veya aynı proteze odaklı olan doktor sizede diğer hastalarına tercih ettiği şeyi önerecektir muhakkak..

Evet,bende katılıyorum sana... Nagor,arıon marka protez için çok yumuşak,Mentor için sert diyorlar.Nerden biliyorlar ??? Bakın ben geçmiş sayfalarda protez fotosu paylaştım,fotodan bile kıvamı nasıl belli.Kim der şimdi Mentor serttir diye? Kendi protez markasını yücelten,diğerine tüü kaka diyen :)
Ben ameliyattan önce birçok siteden foto gördüm.öncesi sonrası... Kendi durumumla karşılaştırınca bile bana damla olmaz dedim.Zaten görüştüğüm tüm doktorlarda sana yuvarlak olur dedi,bir doktor hariç.Oda herkese ne olursa olsun damla tercih eden doktordu zaten.Şimdiki halimlede kıyaslayınca bana damla olmazdı diyebiliyorum. Buna kesin net eminim yani.
Araştırmak önemli,bilgili olmak,birçok doktor ile görüşüp fikir almak önemli.. Her tekniği her protezi uygulayan doktordan fikir almak önemli... Isteklerimizi doktora çekinmeden belirtmek önemli :KK66:
Merhaba :) paylaştığınız protez fotoğrafını görebilir miyim? ben de cok kararsızım damla mı yuvarlak mı hangi doktora gercekten güvenebilirim? yardımlarınızı rica ediyorum.

merhaba sizden ricam yuvarlak ve damla silikonun net olduğu görsel paylaşabilir misiniz? araştiriyorum ama hangisi hangisi anlayamıyorum duruşunu :(

Benim doktorum hem damla,hem yuvarlak takıyordu.bana göğüs dokum çok az olduğu için damlada geçişin daha belirsiz durabileceğini söyledi.bana önceden göğüs yapısı bana benzeyen hem damla protez taktığı,hemde yuvarlak protez taktığı hasta resimlerini gösterdi,kararı bana bıraktı.ben açıkçası damlayıda çok beğenmiştim ama cebini ona göre açıyorum dönmez desede dönme riski ve daha sert yapıda olması sebebiyle ben yuvarlak istedim.marka olarakta mentor ve natrelle kullanıyordu.ben sadece gerçek meme kıvamı istiyorum demiştim,mentor takmış.şimdilik tam yumuşamadılar ama çok ilerleme var:KK49:daha önceden mentor taktırmış bir arkadaşımda merak etme zamanla yumuşacık oluyorlar dediği için içim rahat.yuvarlak taktırdığım içinde hiç pişman olmadım.göğüs dokum olmamasına rağmen yapay durmuyorlar.
Rica etsem fotoğrafını paylaşabilir misin? karar aşamasındayım bir çok görüntü araştırdım, doktor araştırıyorum. Endişelerim hala var :(

Back