- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
- Konu Sahibi Tikkabilla
-
Evet,bende katılıyorum sana... Nagor,arıon marka protez için çok yumuşak,Mentor için sert diyorlar.Nerden biliyorlar ??? Bakın ben geçmiş sayfalarda protez fotosu paylaştım,fotodan bile kıvamı nasıl belli.Kim der şimdi Mentor serttir diye? Kendi protez markasını yücelten,diğerine tüü kaka diyen :)Canim ben seninkileri cok begeniyorum bazi yuvarlak takanlardan da daha cok guzel geldi bana
Tam senin vucut yapina gore ayarlamis doktor bence bende doktoruma biraktim yani bana deseydi ki damla koyacam kabul ederdim bir bildigi var elbette
Vucut anotomisine gore ayarliyor onu zaten
Ama sana katiliyorum herkes kendi protezin markasini yada yuvarlak damla konusunu savunuyor gibi ne bilim
Kimse diyemez aslinda benimki damla olsaydi iyi durmazdi diye .. Denemeden bunu nasil gorebiliyorlar anliyamadim ya neysee
Buna sevindim demek ki beynimiz saglikli calisiyoray canım ben daha bir saat önce aynı şeyi söyledim esmaraldama şuan aynı şeyleri sen yazınca şaşırdım beynimiz aynı çalışıyor herhalde :)
Yazdıklarına katılıyorum. Yanlız bu topik daha çok ön yargılı olmuş. Damla kötü yuvarlak iyi gibi. Doğru bulmuyorum. Objektiv olmak gerek. Ben yuvarlak takılanlardanda beğendiklerim var damla takılanlardanda.
Yuvarlak protezdede yanlız senin serinden olanlar değilde başka yani yayılmayanı var. Gözlerimle gördüm. Yani damlada yayılmıyor yuvarlakta yayılıyor demek çok yanlış. Ve olmak isteyenleri irite edebiliyor.
Yanılıyorsun canım, benim dr.un 6 amelyatını gözle gördüm 2 si damla (safimu ve ben) diğerleri yuvarlak. Ben yuvarlak isteseydim devam yine yuvarlak takacaktı. Buda bi önyargı, hatta ozaman hasan bey sadece yuvarlak takıyor diyebilirim, çünkü ben eylülden beri burda 8-9 tane hasan beyin amelyatını okudum ve hepsi yuvarlaktı, oda ozaman yuvarlak takıntısı var, böylemi düşünmem gerekiyor senin yazına göre?esmeraldam senin büstiyer olduğu için üstünde dekolte den başka bişey gözükmüyor du meme değil sadece üst kısmı gözüküyordu. Şimdiden doğal duruşu var yazdım diye hatırlıyorum. Geri dönüp bakamadığım için.. ama damla yapan Dr lar ön yargıyı diye düşünüyorum ankara ki hoca ve bi hoca daha var ist da onun her gelene damla yapıyo.. safimu ya da damla taktığına göre sizin hoca da öyle.. belki yuvarlakta yapıyordur tabi bilmiyorum ancak kişiye özel meme yapan Dr varsa önceden de yazmıştım 10 Hasta dan atıyorum 7 sine yuvarlak 3 e damla ya da 4 üne yapacak ki kişiye özel olsun.. Henüz böyle yapan bir Dr görmedim
Yanılıyorsun canım, benim dr.un 6 amelyatını gözle gördüm 2 si damla (safimu ve ben) diğerleri yuvarlak. Ben yuvarlak isteseydim devam yine yuvarlak takacaktı. Buda bi önyargı, hatta ozaman hasan bey sadece yuvarlak takıyor diyebilirim, çünkü ben eylülden beri burda 8-9 tane hasan beyin amelyatını okudum ve hepsi yuvarlaktı, oda ozaman yuvarlak takıntısı var, böylemi düşünmem gerekiyor senin yazına göre?
Benim sorunumdan bahsettim kafes uzun yapı aşağıda ve önceki halimide dikkat ettiysen dekoltem çok yukarıdan başlıyordu ince uzun aşağıya kadar bu görüntü bi nevi kaldı ama yan profilden peacock'ta yorumladığı gibi dolu, kendisinin böyle olmadığını yazdı onunki biliyorsun yuvarlak. Safimuya gelince daha çok yeni ama yinede bazı yuvarlaklardan çok çok daha güzel. Yuvarlak belki top gibi duracaktı, bunu şimdi bilebilirmiyiz?
Senin protezin içi bu şekil olabilir ozaman tüm yuvarlak protezlerle kıyaslama yapmayalım, yayılmayanıda var bunlarada şahit oldum, güneşlenirken dimdik duranı.
.. @BanuSeker mesela ne oldu çok garip bi duruşu vardı düzeldimi acabaBu konu altında yuvarlak protezin avantajları var, fotoğraflarla, videolarla, uzman görüşleri ile.. Beğenmeyen kendine damla ile ilgili yeni konu açabilir, kendi tezini orda kanıtlayabilir. Sonucunuzdan memnun değilsiniz diye gelip burda laf atmaya gerek yok. Ben sonucumdan memnunum, boy boy da fotoğraflarım var ilk günden bu güne.. Daha fazla konuşmayacağım, fotoğraflarım her şeyin kanıtıdır. Damla olup da boy boy fotoğrafı olanları göremiyorum, neredeler?
Dediğim gibi canım damla olup da ilerleyen süreçlerde fotoları olanlar yok niyeyse.... @BanuSeker mesela ne oldu çok garip bi duruşu vardı düzeldimi acaba
ben bu fotoyu kendiminkilere benzettim ama bir yanlışlık olmasın benmi yanılıyorum acaba çok yorgunumdaBene merak ettim boş bi vaktimde bakacağım
İdeal meme fotodaki gibiymiş benimki ideale çok yakın..
ne güzel canım memnun olmana sevindimBenim doktorum hem damla,hem yuvarlak takıyordu.bana göğüs dokum çok az olduğu için damlada geçişin daha belirsiz durabileceğini söyledi.bana önceden göğüs yapısı bana benzeyen hem damla protez taktığı,hemde yuvarlak protez taktığı hasta resimlerini gösterdi,kararı bana bıraktı.ben açıkçası damlayıda çok beğenmiştim ama cebini ona göre açıyorum dönmez desede dönme riski ve daha sert yapıda olması sebebiyle ben yuvarlak istedim.marka olarakta mentor ve natrelle kullanıyordu.ben sadece gerçek meme kıvamı istiyorum demiştim,mentor takmış.şimdilik tam yumuşamadılar ama çok ilerleme vardaha önceden mentor taktırmış bir arkadaşımda merak etme zamanla yumuşacık oluyorlar dediği için içim rahat.yuvarlak taktırdığım içinde hiç pişman olmadım.göğüs dokum olmamasına rağmen yapay durmuyorlar.
Ben zaten sana demiştim benim seninki kadar memem olsaydı yaptırmazdımben bu fotoyu kendiminkilere benzettim ama bir yanlışlık olmasın benmi yanılıyorum acaba çok yorgunumda
Canım bi ara, silikonu alt taraflarda dalgalanma şeklinde hissediyorum demiştin bu durum hala devam ediyor mu ?Ben zaten sana demiştim benim seninki kadar memem olsaydı yaptırmazdım
ama sonradan kendi fotomla kıyasladım da onunkiler daha dik ve daha yakın birbirine. ben yine de düşünüyorumda tam karar vermediBen zaten sana demiştim benim seninki kadar memem olsaydı yaptırmazdım
Teşekkür ederim canımne güzel canım memnun olmana sevindim
Öne eğildiğim zaman elimde hissediyorum evet sağ da daha fazla sola göre.. ama eskisi kadar değil gibi ya da alıştım bilmiyorum :)Canım bi ara, silikonu alt taraflarda dalgalanma şeklinde hissediyorum demiştin bu durum hala devam ediyor mu ?
ama sonradan kendi fotomla kıyasladım da onunkiler daha dik ve daha yakın birbirine. ben yine de düşünüyorumda tam karar vermedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?