Yuvarlak mı, damla mı? [Video]

Evet,bende katılıyorum sana... Nagor,arıon marka protez için çok yumuşak,Mentor için sert diyorlar.Nerden biliyorlar ??? Bakın ben geçmiş sayfalarda protez fotosu paylaştım,fotodan bile kıvamı nasıl belli.Kim der şimdi Mentor serttir diye? Kendi protez markasını yücelten,diğerine tüü kaka diyen :)
Ben ameliyattan önce birçok siteden foto gördüm.öncesi sonrası... Kendi durumumla karşılaştırınca bile bana damla olmaz dedim.Zaten görüştüğüm tüm doktorlarda sana yuvarlak olur dedi,bir doktor hariç.Oda herkese ne olursa olsun damla tercih eden doktordu zaten.Şimdiki halimlede kıyaslayınca bana damla olmazdı diyebiliyorum. Buna kesin net eminim yani.
Araştırmak önemli,bilgili olmak,birçok doktor ile görüşüp fikir almak önemli.. Her tekniği her protezi uygulayan doktordan fikir almak önemli... Isteklerimizi doktora çekinmeden belirtmek önemli

Ben bu forumda damla olarak sadece bir üyeninkini beğendim.. safimu nunkide damla ve beğenmedim aşırı top toh duruyo hatta yazdım benimki yuvarlak olduğu halde böyle durmuyor o kendisi aşırı büyük istiyordu onun bedenine büyük bence bunlar benim fikrim herkesin kendinde görmek istediği bir şey var.. damlalar 9 çeşit üst tarafı aç çeşit uzunlamasına da üç çeşit doğal olarak 9 çeşit oluyo.. damla bedeni uzun olan kişilerde iyi duruyo bence şimdi foto falan bulamıycam telden girdiğim için ancak üst kısmı yüksek olanlar var şey gibi oval gibi aslında bizimki çap olarak eşit olduğu için yuvarlak o da oval..
ama yayılma konusunda kesinlikle yuvarlak daha iyi yayılıyor.. Çünkü içine konan malzeme tam doldurulmuyo akışkan olsun diye bu yüzden benim gibi dokusu az olan kişilerde o kırışma insanın eline geliyo.. bana Dr dolu dolu b demişti ancak her modelde b olmuyo nadir oluyo keşke 300 olsaymış kilo alırsam belki daha iyi olacak gözüme büyük gelmeye başladı...

esmeraldam senin büstiyer olduğu için üstünde dekolte den başka bişey gözükmüyor du meme değil sadece üst kısmı gözüküyordu. Şimdiden doğal duruşu var yazdım diye hatırlıyorum. Geri dönüp bakamadığım için.. ama damla yapan Dr lar ön yargıyı diye düşünüyorum ankara ki hoca ve bi hoca daha var ist da onun her gelene damla yapıyo.. safimu ya da damla taktığına göre sizin hoca da öyle.. belki yuvarlakta yapıyordur tabi bilmiyorum ancak kişiye özel meme yapan Dr varsa önceden de yazmıştım 10 Hasta dan atıyorum 7 sine yuvarlak 3 e damla ya da 4 üne yapacak ki kişiye özel olsun.. Henüz böyle yapan bir Dr görmedim

Yanılıyorsun canım, benim dr.un 6 amelyatını gözle gördüm 2 si damla (safimu ve ben) diğerleri yuvarlak. Ben yuvarlak isteseydim devam yine yuvarlak takacaktı. Buda bi önyargı, hatta ozaman hasan bey sadece yuvarlak takıyor diyebilirim, çünkü ben eylülden beri burda 8-9 tane hasan beyin amelyatını okudum ve hepsi yuvarlaktı, oda ozaman yuvarlak takıntısı var, böylemi düşünmem gerekiyor senin yazına göre?
Benim sorunumdan bahsettim kafes uzun yapı aşağıda ve önceki halimide dikkat ettiysen dekoltem çok yukarıdan başlıyordu ince uzun aşağıya kadar bu görüntü bi nevi kaldı ama yan profilden peacock'ta yorumladığı gibi dolu, kendisinin böyle olmadığını yazdı onunki biliyorsun yuvarlak. Safimuya gelince daha çok yeni ama yinede bazı yuvarlaklardan çok çok daha güzel. Yuvarlak belki top gibi duracaktı, bunu şimdi bilebilirmiyiz?
Senin protezin içi bu şekil olabilir ozaman tüm yuvarlak protezlerle kıyaslama yapmayalım, yayılmayanıda var bunlarada şahit oldum, güneşlenirken dimdik duranı.

Bu konu altında yuvarlak protezin avantajları var, fotoğraflarla, videolarla, uzman görüşleri ile.. Beğenmeyen kendine damla ile ilgili yeni konu açabilir, kendi tezini orda kanıtlayabilir. Sonucunuzdan memnun değilsiniz diye gelip burda laf atmaya gerek yok. Ben sonucumdan memnunum, boy boy da fotoğraflarım var ilk günden bu güne.. Daha fazla konuşmayacağım, fotoğraflarım her şeyin kanıtıdır. Damla olup da boy boy fotoğrafı olanları göremiyorum, neredeler?

Etik bulmuyorum çıplak foto koymaya. Bunu tartıştık bilirsin....
Imalara gerek yok beğenmediğimden paylaşmıyormuşum gibi. Başka konu aç diyip kovulmak oluyor, aynı fikirde olmayanları böyle yapıyorsunuz. Burası forum, istediğimiz yorumu yapabilme özgürlüğü verilmiş. Ve konu başlığı sadece yuvarlak değil avantajları diyede okumadım. Damlayı kötüleme kanatındasınız. Yazdıklarımı beğenmeyince git konu aç diyorsun. Buna gerek duymuyorum.

Konuyu sürekli hasan beye çekmeye gerek yok. Benim bildiğim hep yuvarlak yapıyo.. Damla yaptığını görmedim gerçi zaten ben kendimden önce iki kişininkini görmüştüm hasan beyin hastası olarak.. ama forumda iki kişiye muayenede damla olabilir demiş deneyeceğim ameliyatta karar vereceğim.. ama sonuç yuvarlak oldu. Bunun sebebini Dr daha iyi bilir..ama dönme konusunda cep düzgün açıldıktan sona öyle bir risk olmadığını belirtmiş . Bunlar bizim değil bu işlerle uğraşan kişilerin binlerce hasta üzerinde araştırma yaparak elde edebilecekleri şeyler.. hangi tip protez daha çok sorun çıkardı bilemiyoruz.. oturup bunlarla uğraşmadım zaten
.. ben düşünmedim kendimde damla zaten küçücük bi bedenim var uzun duruyo yuvarlağa göre doğal durması gibi de bi amacım olmadı çünkü doğal değil bunu bile bile ameliyat oldum doğal olmayan bir şeyden doğal durmasını beklemek saçmalık.. damlanın kendi sitesinde bile kohev derecesi 3 yazıyo en sert olan yani yoğun demek.. senin gördüğün de yuvarlağın yoğun olanı olabilir.. benim öyle çok fazla protez elleme gibi bi şeyim olmadı Dr a bu konuda çok uzun zamandır araştırıyorum zaten dedim o da bi şey bilmek istiyorsan sorabilirsin dedi aklında soru işareti kalmasını istemem.. Hayır dedim ben dekoltem olsun bir daha destekli sütyen takmak zorunda kalmayayım ameliyat olduğuma dersin dedim.. Sonuç ortada..herkes aynı şeyi beğenmeyebilir.. herkes kendindekinden mutlu ise sorun yok.. damla olup ikinci ameliyatı olmak zorunda kalanları gördüm yıllar önce.. belki Dr hatası belki değil..

Dr konusuna gelince sen görmüşsün hem damla hem yuvarlak takan demek ki varmış.. ama ben görmedim demiştim(hasan bey de dahil).. hiç nette bile bakmadım öncesi sonrasılarda.. Çünkü önemli olan Dr a güvendir.. damla ya da yuvarlak olması değil..

.. @BanuSeker mesela ne oldu çok garip bi duruşu vardı düzeldimi acaba

Bene merak ettim boş bi vaktimde bakacağım
İdeal meme fotodaki gibiymiş benimki ideale çok yakın..

Eklentiler

• Screenshot_2014-12-28-20-35-04.png
    101 KB · Görüntüleme: 137
Benim doktorum hem damla,hem yuvarlak takıyordu.bana göğüs dokum çok az olduğu için damlada geçişin daha belirsiz durabileceğini söyledi.bana önceden göğüs yapısı bana benzeyen hem damla protez taktığı,hemde yuvarlak protez taktığı hasta resimlerini gösterdi,kararı bana bıraktı.ben açıkçası damlayıda çok beğenmiştim ama cebini ona göre açıyorum dönmez desede dönme riski ve daha sert yapıda olması sebebiyle ben yuvarlak istedim.marka olarakta mentor ve natrelle kullanıyordu.ben sadece gerçek meme kıvamı istiyorum demiştim,mentor takmış.şimdilik tam yumuşamadılar ama çok ilerleme vardaha önceden mentor taktırmış bir arkadaşımda merak etme zamanla yumuşacık oluyorlar dediği için içim rahat.yuvarlak taktırdığım içinde hiç pişman olmadım.göğüs dokum olmamasına rağmen yapay durmuyorlar.

ne güzel canım memnun olmana sevindim

Canım bi ara, silikonu alt taraflarda dalgalanma şeklinde hissediyorum demiştin bu durum hala devam ediyor mu ?
Öne eğildiğim zaman elimde hissediyorum evet sağ da daha fazla sola göre.. ama eskisi kadar değil gibi ya da alıştım bilmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…