Yuvamı Yikacak Kv'm

Kv baskın olmaya çalışıyor bende susuyorsam sırf kalp kirmim diyw ne zaman gelse burası niye böyle bu neden burda sıkıldım gerçekten bunaldim çekemiyorum
Kırılıversin kayınvalideniz de eşiniz de onlarınki kalp de sizinki ne Allah askina kalp kırılmasından kimse ölmez. Kimseyi kendinizden ve evladınızdan daha önemli görmeyin bi gün dönüp baktiginizda onlar icin harcadıgınız bir dakikaya bile pisman olursunuz

Bence siz kalp kırılmasından değil de eşiniz ve kayınvalidenizden çekiniyorsunuz. Kimse bu kadar olay sonrasında kalp kırmaktan korkmaz.

Eşinizin “gebersen de gitmeyeceğiz” demesi, bir anahtar meselesini dahi çözememesi, elti yüzünden şiddet uygulaması gibi durumlara bakarak eşinizin bu olayları çözme ihtimalinin sıfır olduğunu düşünüyorum.

Bu yüzden, hala bu evliliği devam ettirmek istiyorsanız kendinizi siz koruyacaksınız. Kavga ve küslükten çekinmeyin. Net olun. İstemediğiniz şeyleri doğrudan kayınvalideye söyleyin. Hatta ortamda kayınpeder de olsun. Yerinizde olsam asla eltiye hediye almazdım.

Yani işlerin bu boyuta gelmesi sizin de hatanız.

Sizi üzüp,incitmek istemiyorum ama lafı dolandırmadan yazacağım ki belki bir etkisi olur.

Ben ortada bir yuva da göremedim,
sevilmeye layık bir koca da.
Yuvanızı yıkan kv değil,
eşinizin pasifliği ve size değer vermeyişi,
önce bunu iyi anlamak lazım.

Siz de en az eşiniz kadar hatalısınız.
'Kalp kırmak istemiyorum' sadece
savunma mekanizması.
Kv ile başedemediğiniz için buna sığınıp, kendinize,mazeret üretiyorsunuz.

Sorunlarınızı ve kaynağını doğru tespit edemezseniz çözüm üretemezsiniz.
Siz kendinize değer vermez ve sürekli alttan alırsanız,değer görmezsiniz.
Kişiye etrafındaki insanların nasıl davranacağını,
o kişinin kendisi belirler,
bunu unutmayın lütfen.

Yapacak birşey yok. Eşin arkanda değilken burada söylenenlerin hepsi havada kalıyor. Aile apartmanı ve muhtemelen eşinin ailesine ait ev, öyle benim evim, benim anahtarım diyip çekip alamazsın. Ya da alayim vermeyeyim yaparsan eşinin kulağına gider. Kimin evine kimi sokmuyorsun diyebilirler.

Eşin elti yüzünden dayak atan bir insanmiş. Kapı arkasında anahtar bırakmak, kvden anahtar alıp vermemek gibi hareketlerine musade edecegini hiç sanmıyorum ne kadar saf ayağına yarardan yat.
Ya çekeceksin ya çekeceksin.

sanada öneri verıyoarlar eşim öyle dedi müsade etmedi kızıyor eşim böyle mıy mıy az deli ol sende.az bi delir..eşin değer vermıyor sana bellıkı.maddi sıkıntıdan dolayı mı gıtmek ıstemıyor.kıra derdi vs yok dıye mi

Sen ve eşin istemedikten sonra yuvayı kimse yıkamaz bide iyi tarafından bakmak bazı olaylara ya kayınvalide değilde sorun 3.bi kadın olsaydı ne olacaktı sabredin dua edin şirin görüneyim diyin tatlı dilli olup uysal görünün Rabbim de yardım eder inşallah düzelir ne yuvalar var alkol ile aldatmayla mücadele eden boşverin tek sorun kv olsun ve canım haklısın de geç dışarda yamyam gibi erkek avcısı kadınlar var sabır kardeşim sabır sabrın sonu selamettir

Herşey kocanda bittiyor mantığı çok saçma
Adam belliki ham, olgunlaşmamış. Ondan annesine karşı çıkmasını beklemek çok komik. Ya kendiniz duruma el atacaksınız, ya sussup devam edeceksiniz yada gideceksiniz.
Başka alternatif yok.
Eşim beni niye ezdiriyora yatmayın.
Eşiniz o olgunlukta olsaydı zaten aile apartmanı istemiyorum dediğinizde başka yerden ev tutardı.
Şimdi bu adamdan sana ve evine sahip çıkmasını, ailesine karşı gelmesini bekliyorsunuz ciddi ciddi.
Ağzınız var, güzellikle anlamiyorsa çatır çatır kavgayla çözün olayı kv ile.
Ha anlamadımı kv ve eş kişisi. Ozaman o evlilik değildir zaten. Sürdürüp sürdürmemek size kalmış.
Çocuğum babasız kalacak muhabbetleride çok bayatladı. Öyle pasif bir babanın yetiştirdiği çocuk nasıl olur gerisinide siz düşünün

madem kocan senı saydırmıyor sen kendı kendını saydıracaksın ,
ilk başta burası benım evim diyerek başla ,
karısını koruyup kollayan laf söyletmeyen erkek sayısı 100 erkete 5 i bulmaz
benım kocamda baktım benı saydırmıyor hee benı eşşek gibi sayacaksınız dedim ve ona göre davrandım ,
bir gün tartışma anında kv bana diyorki ' senın yanında korkumuzdan konuşamıyoruz bilee ' hee şunu bileydiniz dedim
o yuzden once kendıne kıymet ver kimseyi sevmiyorsan seviyor gibi davranmıyacaksın en başta eltinden

Eşinden pasif olmamasini bekliyorsun fakat sende pasif davraniyorsun. Bir çizgin yok. En basit bu elti meselesinde bile gidip istemeyerek hediye aliyorsun. Sana alindimi? Hayir. Sen niye aliyorsun? Eminim kv'de sana yaptiğinin yarisini eltine yapmiyordur, çünkü o senin kadar alttan almiyordur.

Baze şeyler karşilikli alttan alinir. Ancak sen herşeyi alttan alip, sürekli kendini ezdiriyorsun. Boşanmaktan bu kadar korkma, sen değil, eşin kaybeder. O hiside eşine vermelisin.

Gerekirse çilingir çağir ve kilitleri değistir. Eşin tepki verecekse, versin. Tekrar anahtari annesine verirse, resti çek annenlere git ve boşan. Bir çocuğun hakkidir mutlu yuvada büyümek. Yaşadiğin hayat ve evlilik değil. Biraz dişlerini göster.

Yamyam gibi erkek avcisi kadinlar varsa esiniz disari hic cikmasin bence, avlarlar sonra kendi iradesi yok nasilsa erkeklerin. Hop diye kapip kaciriyolar

bence öncelikle hatanız kv evinizin anahtarını vermek töbe töbe birgünde salonda sevişseniz sizi basa ne bok yiyecek bunu görmek istiyor sanırımmm?? evinizin klidini değiştirin. ve kocanıza biraz yakınlaşın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…