- Konu Sahibi sendemibrutus
-
Bakın yapmanız gereken ilk adımı yazıyorum. Bir anahtarcıya gidiyor ve yeni kapı kilidi ve anahtarlarını alıyorsunuz. Eve geldiğinizde kolayca kapı kilidini değiştiriyor ve eşinize de gelince bu yeni kapı kilidinin anahtarı diyor ve kimseye vermemesini söylüyorsunuz.
Sonrasında mümkün oldukça kv ve diğerleri ile muhattap olmayı kesiyorsunuz. Bahaneler uydurun ve eşinize bu konuda sizi zorlamamasını kafasına sokuyorsunuz. KV ile tartışmaya bile girmeyip kendi hayatınızı yaşıyorsunuz.
Kendi yaşadığınız osrunları çözmek için adım adım ilerliyorsunuz ama artık eltiniz ile kıyaslamayı da bırakıyorsunuz.
Kesinlikle katiliyorum bu yoruma.Bakin siz demissiniz diger eltime yapmiyor diyee.Suç kayinvalidenizde degil kocanizda.Kocanizdan cesaret aldigi icin bunlari yapabiliyor..Ailenin davranislarina sekil veren eşiniz..Bosanmayi dusundugunuzu kararli bir sekilde soyleyin.Isteklerinizi soyleyin..Bir kere o kilidi degistirin.Kimse kimsenin evine hirsiz gibi giremez.Suçtur bu..Tasinmasaniz bile uygun bir dille konussun..Tavrini koysun.Boyle giderse gercekten ya bosanirsiniz ya da ruh sagliginizi kaybedersiniz..Yuvanı kv değil eşin yıkacak
Konu sahibi ben değilimKesinlikle katiliyorum bu yoruma.Bakin siz demissiniz diger eltime yapmiyor diyee.Suç kayinvalidenizde degil kocanizda.Kocanizdan cesaret aldigi icin bunlari yapabiliyor..Ailenin davranislarina sekil veren eşiniz..Bosanmayi dusundugunuzu kararli bir sekilde soyleyin.Isteklerinizi soyleyin..Bir kere o kilidi degistirin.Kimse kimsenin evine hirsiz gibi giremez.Suçtur bu..Tasinmasaniz bile uygun bir dille konussun..Tavrini koysun.Boyle giderse gercekten ya bosanirsiniz ya da ruh sagliginizi kaybedersiniz..
kvye ağzının payını versen, eşin olcak adam yine şiddet uygularmı o potansiyel varmı. ondanmı bu kadar susman alttan alman. ben öyle hissettimBoşanmadigim için çok pişmanım.
kocanız tam bir gerizekalı. Bundan koca olsa ne!Eşim musade etmedi.
Eltim yüzünden olmuştu. Daha 1 yıllık evliydim pişmanım o zaman boşanacaktım.Eltimin paranoyaları yüzünden eşimden şiddet gordum.
kvye ağzının payını versen, eşin olcak adam yine şiddet uygularmı o potansiyel varmı. ondanmı bu kadar susman alttan alman. ben öyle hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?