• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yuvamı Yikacak Kv'm

benimki de bir seferinde görümcem gezmeye gidecekti onun çocuklarını almış gelmiş bize bir hafta sonu ben şok o zaman çok kızdım belli de ettim . Bakacaksam torunlarına kendin bak beni karıştırma diye açıkça söyledim . Bir daha olmadı.

Olur çünkü ailem destek olmaz.Ama ben bir başkasi gibi davranmaktan yoruldum bu ben degilim.
Hemen bir işe gir ve çalışmaya başka. Ekonomik özgürlük elinde olmadan o apartmandan çıkamazsın. Mesleğin var mı?

Bastan susarak kayinvalideye ön vermişin. Sen sustukça o da tepene binmiş. Birden değil ama yavaş yavaş onun istediklerini yapmaktan vazgeç. Birden yaparsan acayip tepkiler verip kocanı doldurur. Bir de kocana şikayet etme. Sen şikayet ettikçe kocan daha da savunacak annesini.
Bilmem yapabilir misin ama ben yapanı çok gördüm maalesef ben beceremiyorum ama ikiniz yalnızken ağzını bile açtırma kayınvalidenin ama kocan yanındayken canım kayinvalidecim diye peşine dolan. Kocana seni kötülerse bile kocan inanmaz.

Kv niz siz istemediğiniz sürece sizin yuvanızı yıkmaz eşinizinde ses etmemesi hemen sizi boşayacağı anlamına gelmez. nedense kv ler oğlum boşanır hemen başka biriyle evlenir düşüncesiyle gelinlerine biraz zalim olabiliyorlar. İlk işiniz sahip olduğunuz şeylerin kıymetini bilin sağlıklı bir evlat , oturup kv yi düşüneceğiniz vakitleri oğlunuzla mutlu zamanlar geçirerek değerlendirin . Evdeyken kapınızı kileyin anahtarı üstünde bırakın açamaz. Açamaz sa giremez . Çocuk uyuyor rahatsız etmeyin diye kapınıza mesaj bırakın 7/24

Kv niz siz istemediğiniz sürece sizin yuvanızı yıkmaz eşinizinde ses etmemesi hemen sizi boşayacağı anlamına gelmez. nedense kv ler oğlum boşanır hemen başka biriyle evlenir düşüncesiyle gelinlerine biraz zalim olabiliyorlar. İlk işiniz sahip olduğunuz şeylerin kıymetini bilin sağlıklı bir evlat , oturup kv yi düşüneceğiniz vakitleri oğlunuzla mutlu zamanlar geçirerek değerlendirin . Evdeyken kapınızı kileyin anahtarı üstünde bırakın açamaz. Açamaz sa giremez . Çocuk uyuyor rahatsız etmeyin diye kapınıza mesaj bırakın 7/24

Güya kapı tiklatma sesine çocuğum uyanıyormuş benim çocuğum anahtar sesine uyanıyor asıl. Mesele anahtarla girmesi zaten

Bastan susarak kayinvalideye ön vermişin. Sen sustukça o da tepene binmiş. Birden değil ama yavaş yavaş onun istediklerini yapmaktan vazgeç. Birden yaparsan acayip tepkiler verip kocanı doldurur. Bir de kocana şikayet etme. Sen şikayet ettikçe kocan daha da savunacak annesini.
Bilmem yapabilir misin ama ben yapanı çok gördüm maalesef ben beceremiyorum ama ikiniz yalnızken ağzını bile açtırma kayınvalidenin ama kocan yanındayken canım kayinvalidecim diye peşine dolan. Kocana seni kötülerse bile kocan inanmaz.

Benim kocam çok anneci ya anneci vs bn takılmıyorum sadece beni savunsun istyrum onu da yapamıyor.

ev kv nizin olduğu için kadın takmış benim evim girerim de çıkarımda .
Madem sürekli girmek çıkmak istiyor free bir şekilde dokunmayın istediği gibi girsin çıksın kadının evi suç şimdi kadında mı bir evin sorumluğunu alamayan eşinizde mi .
Sizde kendinize bir iş bulun çocuğunuz kreş yaşına gelince evde de durmamış olursunuz o istediği gibi girsin çıksın evine. Bu süreç içinde görmeyin duymayın konuşmayın

Var ama eşim ölüyorum de gitmem diyor.Ekonomik anlamda sıkıntım yok.
Sabırla ölmeni bekliyorum demek var da neyse.
Ekonomik sıkıntıdan bahsetmiyorum. Senin ekonomik özgürlüğünden bahsediyorum. Normalde ben bu tip şeylere karşıyım yani kocaya el açmak diye bir deyim yok ben de (koca karısının her ihtiyacını karşılamak zorunda) ama sizin olay zulme girmiş. Eş olarak sana maddiyat sağlıyor diye annesine ezdiremez. Ezdirirse de sen ekonomik olarak siz sahibi olursan ancak karşı koyabilirsin. Örnek eltin, kayınvalide sana yaptıklarını ona yapamaz hatta önünde el-pençe-divan durur. Çünkü O ÇALIŞIYOR.

Esomle karikoca ilişkimizde yok
Ozel hayatımız 0
aylardır sevişmiyoruz zaten.
Ne kadar çok vurgulamışsınız.. Hani olsa diğer sorunları sorun olarak görmeyeceğim mi dıyorsunuz

Eşim den yana sıkıntı yok şükürde görüyoruz duyuyoruz çevreden işte siz niye rahatsız oldunuz Yam Yam kadınlar lafından.yalanmı dişi köpek kuyruk sallamadan erkek köpek gitmiyor peşinden gidiyorsa da erkek köpektede sıkıntı vardır
Kadının düşmanı kadındır der susarim

benimki de bir seferinde görümcem gezmeye gidecekti onun çocuklarını almış gelmiş bize bir hafta sonu ben şok o zaman çok kızdım belli de ettim . Bakacaksam torunlarına kendin bak beni karıştırma diye açıkça söyledim . Bir daha olmadı.

Kv sürekli bana bırakıyor.Cocuk birşey diyemem ama benimde bebeğim küçük ayrica bn işten eltimin çocuğuna bakmak için cikmadim

Sabırla ölmeni bekliyorum demek var da neyse.
Ekonomik sıkıntıdan bahsetmiyorum. Senin ekonomik özgürlüğünden bahsediyorum. Normalde ben bu tip şeylere karşıyım yani kocaya el açmak diye bir deyim yok ben de (koca karısının her ihtiyacını karşılamak zorunda) ama sizin olay zulme girmiş. Eş olarak sana maddiyat sağlıyor diye annesine ezdiremez. Ezdirirse de sen ekonomik olarak siz sahibi olursan ancak karşı koyabilirsin. Örnek eltin, kayınvalide sana yaptıklarını ona yapamaz hatta önünde el-pençe-divan durur. Çünkü O ÇALIŞIYOR.

Aynen öyle kardeşim ona laf yok.

Ben de 2 yıllık evliyim kayınvalidemin ilk 8 ayını tarif etmişsin. Ben de ilk yıl evdeydim her şeyime müdahale etti. Evime girdi çıktı kaç kere alttan alttan mesaj vermeme ve anlamasına rağmen bildiğini yaptı biz de kapının anahtarını değiştik. Görümcemin oğluna baktı bi ara 2-3 ay falan ben de evdeydim kpss için bana dedi 15 gün bakar mısın benim belim ağırıyor vs. Amacı bana yıkmak dedim ben kimsenin sorumluluğunu alamam işin olunca bırak 1 saat sonra al. Eşim ilk zaman annesinden yana olsa da şahit olduğu bir çok şey in de etkisiyle artık Bana karışmıyor sen nasıl istersen öyle davran diyor. Annesi eğer benim aleyhimde bir şey söylerse ağzına tıkıyor. Eşim yanımda olmasa emin olun boşanıyordum valizimi aldım ve çıktım eşim durumun ciddiyetinin o gün tam olarak farkına vardı. Şuanda da hamileyim çok şükür bi sıkıntım yok önceden içime attığım her şeyi pat pat söylüyorum anında. Hatta dün işten geldiğimizde bebeğime bir şey getirdi 10 dk sonra ben de üstümü değiştiriyordum eşim açtı kapıyı. Hemen yatak odasına doğru geldi ben de kapıyı kapattım çıktım yatak odasından amaan bu da hemen kapıyı kapatıyor diye güldü dedin orası yatak odası sert ama gülerek sanki biz bilmiyor muyuz yatak odası olduğunu dedi bi daha aynısını yapmaz eminim. O kadar iyi tanıdım ki kayınvalidemi eşime bak şimdi şöyle yaptı şöyle yapacak dediğim her şey çıkıyor.

Eşim annesini çok iyi tanıyor napayım annem boyke diyor ama bana en başından yalan söyledi karışmaz dedi.

Back