Yuvamda gözü olan kaynana ve anneci kocam kızlar deli ediyor bu kadın beni

Kocam dedim insan hep onu tutuyor asla beni tutmıyor
Bir şey soracağım yeni bir akım filan mı var “Ğ”leri yutmak gibi.. “kocam dedim insan” yazarken “kocam dediĞim insan” demek istediniz herhalde.. sadece siz değil birkaç konuda daha bu şekilde yazım karşıma çıktı. Bu bir yeni akım filan mı? Havalı mi olunuyor bu şekilde yazınca?

Ahhhh sen degil ben olcaktım neler yapardımmm yemin ederim bakk o kapıdam bidaha gelebılıomu

ay bu ne boğuldum resmennnnn nasıl katlanıyorsunuz bu kadına siz ya

Hepsini okuyamadım ama nasıl yapıyorsunuz bu işi dediğinde,çok merak ettiyseniz gelin bakın bu akşam derdim ben olsam. Ya da hemen oracıkta detaylıca anlatıverirdim. Daha da ağzını açamazdı.

Ay kendimi gördüm valla çocuğum doğdu 1 ay boyunca evimde kaldı sezeryanla doğum yaptım gergin eve misafir cagiriyodu kadınlı erkekli bana inek diyodu cicugu sabah uyaniyorum beşiğinde yok alıp kaciriyodu eşime diyorum e n'olacak babaannesi ya biz evlenirken bne gecelik alıyorum eşim annesini aramış diyo nasıl geceleik alsın o da diyo dantelli almasın sonra ona batar Allah'ım ben o zaman neden Nisan atmadım dalağın o zaman anlamaliydim dogumumhn 25. Günü evde çok büyük kavga çıkardı eşimle kustuk ben babamın evine geldim şimdi barıştık eşimle bneimde bebeğim 5 buçuk aylık görüntülü konuşmada aman çocuk üşüyor aman kolu ağrır öyle tutma Allah tez vakitte yanına alsın inşallah

Biz cabaladikta sabah akşam ise gidiyodum herkes iyi bı ailede doğmadı ben sabahın 8 inde gidip gece 3 te 4 de gelirdim ama yjnede yaranamazdim aileme mecburen evlendik bende 21 imde evlendim kurtulurum dedim maalesef böyle şeyleri bende yaşıyorum sorun biz degiliz eşlerimiz ve oruspu analari

Ben sorun sizde demedim Tabiki kimse ailesini secemez.İste koca dediğinde böyle yapabilir.O yüzden çalışmak bazen seçenek değil mecburidir.Calismak bu evliliklerden daha kötü değil bence küfür etmeseniz iyiydi.Bana etmediniz de ban alabilirsiniz böyle küfür yazmayın.Nede olsa eşinizin annesi ya eşiniz okur falan büyük sıkıntı olur yani birde herkese açık forum burası da genede siz bilirsiniz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…