- 16 Mart 2017
- 1.316
- 1.502
- 34
-
- Konu Sahibi Hebehubele
- #1.741
Olur cnm cok iyi olur mayista Allah nasip ederse saol2. Aşılamamdı tutmuştu canım çok şükür inşallah seninse tutar bak aşılama olcağın zaman konuşalım istersen neler yaptığımı anlatayım o aşamada
Tamam canim kusura bakma listeyo güncellerim tekrarCanım bende bitirmiştim bana okudu yazılmıştı
Canım ben okudum Allah kabul etsin inşallah ❤LİSTEMİZ:Hebehubele Seda
bezginblog Emine kızı Esra
annesinineseri Nurcan kızı Eser
@Ssy8491 Seher
Gullbahcemm Tülay ve İsmail çifti
Z Zehra_gns Zeliha kızı Zehra OKUDU
M Mirac440 Duygu
Rakika Hatice kızı Hanife OKUDU
P pembehayaller06 Ezgi OKUDU
agustos72 Ayşenur
Kader_91 Şaziye OKUDU
Minnoskafa Gamze
P Papatyagibisin70 Zeynep
@Hayalimdi gercek oldu Hatice ve Ramazan çifti
__Eva_ Süleyman kızı Fatma OKUDU
Ezmu0810 Ezel
aysnrdmrc Ayşenur
Dil-i bitab Saliha
H hayalalemiveben Melek OKUDU
icroc Tuğba OKUDU
Her arkadasimiza 100 adet "Rabbi heb li mines salihiyn" okuyoruz. Bitirenlerden bildirim bekliyorum arkadaşlar önümüzdeki pazartesi yani ayın 9una kadar bitirelim inşallah ❤
Allah kabul etsin[/USER]
Aminnn canimm insallah agzina sağlik❤Canım ben okudum Allah kabul etsin inşallah ❤
Yok önemli değil canım farkedilmez sonra beni beklersiniz boşunaTamam canim kusura bakma listeyo güncellerim tekrar
Tamam canim bu bittikten sonra tekrar tefriciyeye başlamak istiyordu kizlar oda mazaretliyken okunabiliyor zatenKızlar ben mazeretlendim haberiniz olsun
Tamam canımTamam canim bu bittikten sonra tekrar tefriciyeye başlamak istiyordu kizlar oda mazaretliyken okunabiliyor zaten
Onun neti yok sedam bitince bana haber verecek
Tamam bitanem . Ben etiketlenmiyor diye etiketlemistim@Ssy8491 seherin de yanında kalan hastası var beni listelerden çıkartır mısın okuyamıyorum dediHebehubele