- 16 Mart 2017
- 1.316
- 1.502
- 34
-
- Konu Sahibi Hebehubele
- #1.721
Ins cnm ins skntılarda cıkınca bende korkuyorm hic anne olamicam die kist vr yaİnaAllah tedavin hayirlisi ile olumlu sonuclanir canim, ramazan ici asilama olursa asilama oldugu gun tutamazsin sonraki gun tutarsin.Canim yanlis anlama ama sanki ramazan sonrasi yaptirman daha guzel olur.bebek bizim istegimiz oruc Rabbimizin emri.
Rabbim nasip edecek elbet biz yeter ki israrci olalim yalnizca Rabbimize güvenelim O'nun her seye gücü yeterIns cnm ins skntılarda cıkınca bende korkuyorm hic anne olamicam die kist vr ya
Evet tek güvendiğim o onun yolunda evlat yetistirblmek rabbin bizden dua istiyor yalvarmmzi istiyor bu bebek olaylarbdan daha da yakinlastmRabbim nasip edecek elbet biz yeter ki israrci olalim yalnizca Rabbimize güvenelim O'nun her seye gücü yeter
vajinal muayenede orucu bozuyo, aletin ucuına sürülen jel yüzünden. bende ilk aşılamamı ramazanda yaptırmıştım tabi bunu bilmiyodum, sonra pişman oldum. 4-5 gün oruçsuz geçti. ramazandan sonra yapsan daha iyi olurTutmuştu dmi cnm neguzl ya 1 ay dinlenme verdi doktor rahim icin mayista asilama yapalm dedi cok jeyrcnlym ins benmkide tutar bide ramaznn baslangiciasilamada fln oruc tutamam herld
ben okuyorum canım şimdi..kızlar bugün adet oldum. 100 tane dua kaldı. salı günü biter kalanı okurum, yada siz tamamlayın beklemeyelim derseniz
sağol Allah razı olsunben okuyorum canım şimdi..
amin canım cümlemizden.. okudum bitti :)sağol Allah razı olsun
Bende okudumLİSTEMİZ:
Hebehubele Seda
bezginblog Emine kızı Esra
annesinineseri Nurcan kızı Eser okudu
@Ssy8491 Seher
Gullbahcemm Tülay ve İsmail çifti
Z Zehra_gns Zeliha kızı Zehra OKUDU
@Mirac46 Duygu
@HemDeliHemAsik Hatice kızı Hanife OKUDU
P pembehayaller06 Ezgi
agustos72 Ayşenur okudu
Kader_91 Şaziye
Minnoskafa Gamze
P Papatyagibisin70 Zeynep
@Hayalimdi gercek oldu Hatice ve Ramazan çifti
@Madammor Nefise kızı Ayşe
ftmclk Süleyman kızı Fatma OKUDU
Ezmu0810 Ezel
aysnrdmrc Ayşenur
Dil-i bitab Saliha
H hayalalemiveben Melek OKUDU
icroc Tuğba OKUDU
Her arkadasimiza 100 adet "Rabbiheb li mines salihiyn" okuyoruz. Bitirenlerden bildirim bekliyorumarkadaşlar önümüzdeki pazartesi yani ayın 9una kadar bitirelim inşallah ❤
Allah kabul etsin
Zaten adetli iken yapiliyor asilama sonrasnda bitmis oluyor 1 2 gun borçlarımi tutarim zatenvajinal muayenede orucu bozuyo, aletin ucuına sürülen jel yüzünden. bende ilk aşılamamı ramazanda yaptırmıştım tabi bunu bilmiyodum, sonra pişman oldum. 4-5 gün oruçsuz geçti. ramazandan sonra yapsan daha iyi olur
adetliyken yapılmıyo.adetin 12-13. günü falan yapılıyo. öncesindede 2-3 günde bir vajinal muayene yumurta kontrolü içinZaten adetli iken yapiliyor asilama sonrasnda bitmis oluyor 1 2 gun borçlarımi tutarim zaten
Yani evet adetli iken başlanıyor biliyorum daha oncede yaptrdim yumurtalari buyutuyorlar sonrasinda 2 3 gun snra gel diyolr gidebe kadr da tutarim sonucta hayirli bi is icin tutmaycgm ve borcumu bildikten sbra skntı olmaz diye düşünüyormadetliyken yapılmıyo.adetin 12-13. günü falan yapılıyo. öncesindede 2-3 günde bir vajinal muayene yumurta kontrolü için
Rabbim gönlünce versin inşallahYani evet adetli iken başlanıyor biliyorum daha oncede yaptrdim yumurtalari buyutuyorlar sonrasinda 2 3 gun snra gel diyolr gidebe kadr da tutarim sonucta hayirli bi is icin tutmaycgm ve borcumu bildikten sbra skntı olmaz diye düşünüyorm
Amin herkesinRabbim gönlünce versin inşallah
2. Aşılamamdı tutmuştu canım çok şükür inşallah seninse tutar bak aşılama olcağın zaman konuşalım istersen neler yaptığımı anlatayım o aşamadaTutmuştu dmi cnm neguzl ya 1 ay dinlenme verdi doktor rahim icin mayista asilama yapalm dedi cok jeyrcnlym ins benmkide tutar bide ramaznn baslangiciasilamada fln oruc tutamam herld
Canım bende bitirmiştim bana okudu yazılmıştıLİSTEMİZ:
Hebehubele Seda
bezginblog Emine kızı Esra
annesinineseri Nurcan kızı Eser okudu
@Ssy8491 Seher
Gullbahcemm Tülay ve İsmail çifti
Z Zehra_gns Zeliha kızı Zehra OKUDU
@Mirac46 Duygu
@HemDeliHemAsik Hatice kızı Hanife OKUDU
P pembehayaller06 Ezgi
agustos72 Ayşenur okudu
Kader_91 Şaziye
Minnoskafa Gamze
P Papatyagibisin70 Zeynep
@Hayalimdi gercek oldu Hatice ve Ramazan çifti
@Madammor Nefise kızı Ayşe
ftmclk Süleyman kızı Fatma OKUDU
Ezmu0810 Ezel
aysnrdmrc Ayşenur
Dil-i bitab Saliha
H hayalalemiveben Melek OKUDU
icroc Tuğba OKUDU
Her arkadasimiza 100 adet "Rabbiheb li mines salihiyn" okuyoruz. Bitirenlerden bildirim bekliyorumarkadaşlar önümüzdeki pazartesi yani ayın 9una kadar bitirelim inşallah ❤
Allah kabul etsin