- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.533
-
- Konu Sahibi Hebehubele
- #1.501
Benim gonlum rabbi hebli minessalihiyn okumaktan yana kizlar farkli biseye karar verirseniz de okurum
izlarada soralım olurçok da güzel olur inşallahEy Rabbim! Bana salihlerden olacak bir çocuk bağışla.” anlami bu canim evlat sahibi olmak.icin okunuyor size de okubabilir ama salih evlat olmasi niyetiyle sayisi yok benim bildigim 100er okuyabiliriz
Allah yar ve yardımcın olsun inşallahKizlar yarin sabah histereskopi ye gircm anestezili olacakmis kafamda sorular korkular ve hic bitmeyen heyecan var dualarinizi esirgemeyin
Allah razi olsun cnmRabbim yardımcın olsun canım.
Benim icin farketmez senin ve bu arkdsin dedigi sureler guzelizlarada soralım olurçok da güzel olur inşallah
Allah yar ve yardımcın olsun inşallah
Cnmm benim ne güzel dilekler bunlar.hepimiz Allaha emanetiz ins cnm ins guzel haberler alabileyim mucizeme bir adim dha yaklasiyorum ins kun fe yekunCanım Rabbim yardımcın olsun, şifa olsun, güzel haberlerle gel inşallah, kendini Allah'a emanet et, korkma; biz de seni Allah'a emanet ediyoruz ❤
Amin dualarinizda benide bulundurunizlarada soralım olurçok da güzel olur inşallah
Allah yar ve yardımcın olsun inşallah
Cok az kaldi nasip olacak az daha sabır dualar boşa değil ❤Cnmm benim ne güzel dilekler bunlar.hepimiz Allaha emanetiz ins cnm ins guzel haberler alabileyim mucizeme bir adim dha yaklasiyorum ins kun fe yekun
Insallah sabrediyorum bitmek bilmeyen sabirCok az kaldi nasip olacak az daha sabır dualar boşa değil ❤
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah canımKizlar yarin sabah histereskopi ye gircm anestezili olacakmis kafamda sorular korkular ve hic bitmeyen heyecan var dualarinizi esirgemeyin
Saol cnm aminnnnRabbim yar ve yardımcın olsun inşallah canım
hangi duaya başlandı ben anlamadım100 de ben okudum. Kalan :300
Hala İhlas şu anda :)hangi duaya başlandı ben anlamadım
o bitti ya hangi duaya geçelim diye konuşuluyodu. ben neyi kaçırdım acabaHala İhlas şu anda :)
Listede bir kişi kaldı, ondan sonra yeni duaya geçileceko bitti ya hangi duaya geçelim diye konuşuluyodu. ben neyi kaçırdım acaba
o zaman 100 aldım kalan 200 :)Listede bir kişi kaldı, ondan sonra yeni duaya geçilecek
Kuzum cektirdim çok şükür biyopsi ye gonderdi parca almis rahim duvarima bakicak hocayi gordum ama sonrasi yok beni yatagima yatirmislar hissetmedim az agrim midem bulantm var hocayi bekliyorum ne diyecek bakalımP pembehayaller06 ezgim ne yaptın?