- Konu Sahibi Hebehubele
- #1.241
200 okudum kalan 000 allah kabul etsin amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cnm tüp bebek olacağını tahmin ediyordum ama bir ihtimal diyordum. Nedenini tam söylemedi ama bende adenoyomiss var bi nevi kist histereskopi yapicak sonra geçici menopoz sokacak sonrada tüp bebeğe baslicak çok zorlu süreç bide çalışıyorum zor olcak gerçekten eşimde skntı yok yumurtalıklarında iyi dedi kalite biraz sıkntı dedi kist engelmi dedim pek sayılmaz dedi bilmiyorum soramadımda kafam dumanAllah yardımcınız olsun canım. Sorun ne tam olarak? Neden tüp bebeğe yönlendirildiniz?
Acaba başka bir doktora daha mı gitseniz, bilemiyorum ki.Amin cnm tüp bebek olacağını tahmin ediyordum ama bir ihtimal diyordum. Nedenini tam söylemedi ama bende adenoyomiss var bi nevi kist histereskopi yapicak sonra geçici menopoz sokacak sonrada tüp bebeğe baslicak çok zorlu süreç bide çalışıyorum zor olcak gerçekten eşimde skntı yok yumurtalıklarında iyi dedi kalite biraz sıkntı dedi kist engelmi dedim pek sayılmaz dedi bilmiyorum soramadımda kafam duman
Bu doktor çok iyi ama bilmiyorum başka bir tedaviside yok gibi sanki korkuyorum rabbime sığınıyorum sadece haftaya histereskopim var sizde.durumlar neAcaba başka bir doktora daha mı gitseniz, bilemiyorum ki.
Eşim Kaan Hoca ile tedaviye devam ediyor şu an. Sperm çıkışı olursa sanırım bizi de tüp bebek süreci bekliyor. Ama belki bir mucize normal yollardan da olabilir. Rabbim büyüktür tevekkül ediyoruz arkadaşım.Bu doktor çok iyi ama bilmiyorum başka bir tedaviside yok gibi sanki korkuyorum rabbime sığınıyorum sadece haftaya histereskopim var sizde.durumlar ne
Aynen bend sabırla bekliyorum belki tüp bebeğe gerek kalmayacak hayırlısı benden tavsiye ara vermeyin ara verdikçe çıkıyor birşeyler kistm faln yoktu ne güzel ankaradami yasiyorsn cnmEşim Kaan Hoca ile tedaviye devam ediyor şu an. Sperm çıkışı olursa sanırım bizi de tüp bebek süreci bekliyor. Ama belki bir mucize normal yollardan da olabilir. Rabbim büyüktür tevekkül ediyoruz arkadaşım.
2.5 senedir bekliyorum klomeni 5 gün kullandm aşılama oldu çatlama oldu geriye tüp bebek kaldı dedi doktor aşılama düşük ihtimal yaptirrsan sen bilirsin dedi histerskopide beli olacak geçici menopzdn korktum tüp bebek ilaclarinida kullanamiycmNe kadar süredir bebek bekliyorsun klomen tedavisi falan oldu mu ? Hemen neden tup bebek yapmayi önerdi doktor.
Cnm benim bana mı geldi sıra Allah razı olsun bu ara çok çok ihtiyacm var desteğinize rabbim skntılarimzdan hastaliklarimzdan kurtarsinP pembehayaller06 için 100 aldım kalan:600 Rabbim şifa versin ezgim dualarimiz seninle ❤
Aminnn kuzum aminnnn evet sendeyiz bildirim gelmedi mi?Cnm benim bana mı geldi sıra Allah razı olsun bu ara çok çok ihtiyacm var desteğinize rabbim skntılarimzdan hastaliklarimzdan kurtarsin
Bugün başladınız dmi cnm bi seninkii gördüm 600 kalmış senin aldığımı gördmAminnn kuzum aminnnn evet sendeyiz bildirim gelmedi mi?
Evet bı sayfa geri git görürsün yeni başladıkBugün başladınız dmi cnm bi seninkii gördüm 600 kalmış senin aldığımı gördm
Tmm kuzum bende gelcm araniza yarın insssEvet bı sayfa geri git görürsün yeni başladık
Hayır canım Manisa da yaşıyorum. Allahım hepimizin yardımcısı olsun. Güzel haberler almayı nasip etsin inşallah. Tüp bebek de o kadar kötü bir şey değil, biz üç ay önce öyle tükenmiş durumdaydık ki yeter ki bizi tüp bebeğe yönlendirsinler diye yalvarır haldeydik.Aynen bend sabırla bekliyorum belki tüp bebeğe gerek kalmayacak hayırlısı benden tavsiye ara vermeyin ara verdikçe çıkıyor birşeyler kistm faln yoktu ne güzel ankaradami yasiyorsn cnm
İnşallah kuzumTmm kuzum bende gelcm araniza yarın insss