• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

Allah yardımcınız olsun canım. Sorun ne tam olarak? Neden tüp bebeğe yönlendirildiniz?
Amin cnm tüp bebek olacağını tahmin ediyordum ama bir ihtimal diyordum. Nedenini tam söylemedi ama bende adenoyomiss var bi nevi kist histereskopi yapicak sonra geçici menopoz sokacak sonrada tüp bebeğe baslicak çok zorlu süreç bide çalışıyorum zor olcak gerçekten eşimde skntı yok yumurtalıklarında iyi dedi kalite biraz sıkntı dedi kist engelmi dedim pek sayılmaz dedi bilmiyorum soramadımda kafam duman

Amin cnm tüp bebek olacağını tahmin ediyordum ama bir ihtimal diyordum. Nedenini tam söylemedi ama bende adenoyomiss var bi nevi kist histereskopi yapicak sonra geçici menopoz sokacak sonrada tüp bebeğe baslicak çok zorlu süreç bide çalışıyorum zor olcak gerçekten eşimde skntı yok yumurtalıklarında iyi dedi kalite biraz sıkntı dedi kist engelmi dedim pek sayılmaz dedi bilmiyorum soramadımda kafam duman
Acaba başka bir doktora daha mı gitseniz, bilemiyorum ki.

Bu doktor çok iyi ama bilmiyorum başka bir tedaviside yok gibi sanki korkuyorum rabbime sığınıyorum sadece haftaya histereskopim var sizde.durumlar ne
Eşim Kaan Hoca ile tedaviye devam ediyor şu an. Sperm çıkışı olursa sanırım bizi de tüp bebek süreci bekliyor. Ama belki bir mucize normal yollardan da olabilir. Rabbim büyüktür tevekkül ediyoruz arkadaşım.

Eşim Kaan Hoca ile tedaviye devam ediyor şu an. Sperm çıkışı olursa sanırım bizi de tüp bebek süreci bekliyor. Ama belki bir mucize normal yollardan da olabilir. Rabbim büyüktür tevekkül ediyoruz arkadaşım.
Aynen bend sabırla bekliyorum belki tüp bebeğe gerek kalmayacak hayırlısı benden tavsiye ara vermeyin ara verdikçe çıkıyor birşeyler kistm faln yoktu ne güzel ankaradami yasiyorsn cnm

Ne kadar süredir bebek bekliyorsun klomen tedavisi falan oldu mu ? Hemen neden tup bebek yapmayi önerdi doktor.
2.5 senedir bekliyorum klomeni 5 gün kullandm aşılama oldu çatlama oldu geriye tüp bebek kaldı dedi doktor aşılama düşük ihtimal yaptirrsan sen bilirsin dedi histerskopide beli olacak geçici menopzdn korktum tüp bebek ilaclarinida kullanamiycm

Sıra Ezgi kardeşimizde

P pembehayaller06 Ezgii içinher birinin başında besmele çekerek 1000 tane İhlâsı Şerif okuyoruz. Allah kabul etsin!

LİSTEMİZ:

1- Hebehubele Hebehubele :KK200: Seda :anneadayı:

2- bezginblog bezginblog :KK200: Emine kızı Esra

3- annesinineseri annesinineseri :KK200: Nurcan kızı Eser

4- @Ssy8491 :KK200:Seher (MAZERETLİ)

5- Gullbahcemm Gullbahcemm :KK200:Tülay ve İsmail çifti

6- Z Zehra_gns :KK200:Zeliha kızı Zehra

7- @Mirac46 :KK200:Duygu (MAZERETLİ)

8- Rakika Rakika :KK200: Hatice kızı Hanife

9- P pembehayaller06 :KK200: Ezgi (MAZERETLİ)

10- agustos72 agustos72 :KK200:Ayşenur

11- Kader_91 Kader_91 :KK200: Şaziye :anneadayı:

12- Minnoskafa Minnoskafa :KK200: Gamze

13- @Papatyagibisin70:KK200:Zeynep

14- @Hayalimdi gercek oldu :KK200: Hatice ve Ramazan çifti

15- @Madammor :KK200: Ayşe

16- ftmclk ftmclk :KK200:Süleyman kızı Fatma

17- Ezmu0810 Ezmu0810 :KK200: Ezel

18- aysnrdmrc aysnrdmrc :KK200: Ayşenur

Kalan:900

Aynen bend sabırla bekliyorum belki tüp bebeğe gerek kalmayacak hayırlısı benden tavsiye ara vermeyin ara verdikçe çıkıyor birşeyler kistm faln yoktu ne güzel ankaradami yasiyorsn cnm
Hayır canım Manisa da yaşıyorum. Allahım hepimizin yardımcısı olsun. Güzel haberler almayı nasip etsin inşallah. Tüp bebek de o kadar kötü bir şey değil, biz üç ay önce öyle tükenmiş durumdaydık ki yeter ki bizi tüp bebeğe yönlendirsinler diye yalvarır haldeydik.

Back