- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- 298
- Konu Sahibi Hebehubele
- #1.261
Ben de size katilabilir miyim ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aa hoşgeldin canim :) üyelik iptali yaptirmistin geri mi döndün? Çok sevindim ❤Ben de size katilabilir miyim ?
Tabiki hos geldin❤Ben de size katilabilir miyim ?
Hanife kuzu bende cikmiyor etiketler sen yaparmısin?Aa hoşgeldin canim :) üyelik iptali yaptirmistin geri mi döndün? Çok sevindim ❤
Tamam canım Dil-i bitab ismin nergis mi canım ekliyim listeye? İsmini yazar mısın?Hanife kuzu bende cikmiyor etiketler sen yaparmısin?
Aa hoşgeldin canim :) üyelik iptali yaptirmistin geri mi döndün? Çok sevindim ❤
Allah razi olsun hosbuldum canlar, evet dualarinizdan mahrum kalmak istemedim cok guzel dua basliklari acilmis dayanamadim :) sanirim sen de bi ara iptal ettirdin canim RakikaTabiki hos geldin❤
Saliha canim ismimTamam canım Dil-i bitab ismin nergis mi canım ekliyim listeye? İsmini yazar mısın?
Evet canım kızlar illa geri çağırdılar geldim :))Allah razi olsun hosbuldum canlar, evet dualarinizdan mahrum kalmak istemedim cok guzel dua basliklari acilmis dayanamadim :) sanirim sen de bi ara iptal ettirdin canim Rakika
İyiki geldin muhtarm :)Evet canım kızlar illa geri çağırdılar geldim :))
İyi yapmışsın canim ❤Evet canım kızlar illa geri çağırdılar geldim :))
❤İyiki geldin muhtarm :)
Aslında bende öyle en büyük umutsuzluk tüp bebek bile olmaması doğru diyorsun sen kaç yıllık evliyim tüp bebek yaptidnmi daha onceHayır canım Manisa da yaşıyorum. Allahım hepimizin yardımcısı olsun. Güzel haberler almayı nasip etsin inşallah. Tüp bebek de o kadar kötü bir şey değil, biz üç ay önce öyle tükenmiş durumdaydık ki yeter ki bizi tüp bebeğe yönlendirsinler diye yalvarır haldeydik.
100 almistim 150 okudum KALAN:250Kalan 300
Aslında bende öyle en büyük umutsuzluk tüp bebek bile olmaması doğru diyorsun sen kaç yıllık evliyim tüp bebek yaptidnmi daha once
Doğru diyorsun cnm ben adenoymss denen şeyden korkuyorum tüp bebek ilaçlarını bile kullanamicm beslenmme dikkat edip vücudumu hazırlamam lazm tüp bebeğe vardır bi nasip hereyde 3 yılın sonunda mi tedaviye başladınız daha önce birşey yaptrmadnmi cnm ben tek bir aşılamaHayır canım yaptırmadım. Üç yıllık evliyim. Kendini bilmez doktorun biri eşime hiçbir şekilde çocuk sahibi olmayacağını söylemişti. O zaman biz de Micro tese yöntemi ile tüp bebek yaptırma umudu içinde Kaan Hoca ya gitmiştik. Çok şükür ki Kaan Hoca Micro tese ye gerek kalmayacağını söyleyip bizi rahatlattı. Ama önceki süreçte en kötü ihtimale varana kadar her şeyi düşündük. Rabbim kimseyi çaresiz bırakmasın. O yüzden diyorum senin şikayet ettiğin durum bir başkasının tek çaresi olabilir. Moralini yüksek tut canım