• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yuvalarımıza bir nefes eklemek için dua kardeşliğı

Amin inşallah kardeşim Allah razı olsun diğer arkadaşa yarın geçelim ama kader_91 herkese 100 okuycam dedi ama her gün bir kişi olarak biliyor o görsün okusun :)
Kandil ya aslında ne kadar çok kişiye okusak iyidir diye düşünmüştüm canım ama siz bilirsiniz bekleriz o zaman

Kandil ya aslında ne kadar çok kişiye okusak iyidir diye düşünmüştüm canım ama siz bilirsiniz bekleriz o zaman
Herkes ağzı karışsın istiyor fatmam yoksa ben de isterim çok çok okuyalım ama sonuçta hepmiz hepimize dua ediyoruz Rabbim hepimizi birden sevindirsin inşallah bu kardeşliğin hürmetine ❤

Kızlar konu dışı ama kendi kendime söz vermiştim hamilelik için bir yöntem
Topikten Arkadaşım ilk ay hamile olmuş allah bağışlasın ...
Olsa da olmasa da adet olduğumda söylemek için söz verdim kendime ve söylüyorum
İnternetten macun sipariş verdim hamile olmadım ama olsun belki sizlere vesile olurum
Olmasanız da devam edilebilir ama bana yaramadı
Sanırım en çok adet düzensizliğine iyi geliyor
Sizden tek isteğim bana hayırlı sonucu vermeniz bu hayra vesile olmayı çok isterim kandil günü
https://www.instagram.com/clifeballibitkiselmacun/
Kullanırken kesinlikle en az 15 bardak su içmek lazım
İnşallah hayırlı haberlerinizi mesaj atmanızı bekliyorum

Gullbahcemm Gullbahcemm cnm benim herzaman ararım tabiki ama olmadı böyle gitmen üzdü gerçekten arada da olsa gir ama kendini uzeceksen böyle hep ara vermen senin için daha iyi hastalanirsin cnm toparla kendini lütfen rabbim şu mübarek günde dua okuyamiyorm çok isterdm böyle bi günde ibadet etmeyi ama hep dualarmdasn kuzum beni kendine çok dikkat et hep olumlu düşün yarın sonuç göstermeye gitcm dua edin baa

Gullbahcemm Gullbahcemm cnm benim herzaman ararım tabiki ama olmadı böyle gitmen üzdü gerçekten arada da olsa gir ama kendini uzeceksen böyle hep ara vermen senin için daha iyi hastalanirsin cnm toparla kendini lütfen rabbim şu mübarek günde dua okuyamiyorm çok isterdm böyle bi günde ibadet etmeyi ama hep dualarmdasn kuzum beni kendine çok dikkat et hep olumlu düşün yarın sonuç göstermeye gitcm dua edin baa
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım ne olduğunu bilmediğim için Rabbim gönlünde ne muradın varsa nasip etsin inşallah

Arkadsn bebeği oldu hayırlı olsun gittik görmeniz lazm okada tatlı ki ayakta uyuyor sürekli kucakta gözler gidiyor mis gibi kokuyor belli etmedim ama rabbim bizede nasip etsin bana diyorlar sende dogurndie hayırlısı dedim :KK43:((
Amin canım benim amin inşallah Rabbim bizlerede nasip eder tez vakitte annelik duygusunu

İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım ne olduğunu bilmediğim için Rabbim gönlünde ne muradın varsa nasip etsin inşallah
Doktorlar sonuç pek iyi gormemisti kist vardı ve diğer sonuçlarımı gostercm 2 gün aglamistm hiç bir açıklama yapmamsti bakalm yarn ne diyckler hayırlısı Allah razı olsun bu mübarek günde dualarınızı esirgemeyin yarın iyi haberlerle geliyim neolr

Doktorlar sonuç pek iyi gormemisti kist vardı ve diğer sonuçlarımı gostercm 2 gün aglamistm hiç bir açıklama yapmamsti bakalm yarn ne diyckler hayırlısı Allah razı olsun bu mübarek günde dualarınızı esirgemeyin yarın iyi haberlerle geliyim neolr
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canım

Canim iyi haberlerle dön insallah Allahtan umut kesilmez. Kesme

Arkadaşlar hepimiz farklı sebeplerden ötürü çocuk hasreti yaşıyoruz. Özelde sorunlarınızı bilmiyorum ama sizi çok iyi anlayabiliyorum. Ben de eşimin rahatsızlığından dolayı çocuk sahibi olmayı hasretle bekliyorum. Eşim şu anda tedavi aşamasında. Umutla, duayla bekliyoruz biz de hayırlı haberler almayı. Ne olursa olsun siz de umudunuzu yitirmeyin. Öyle imkansız görünen hikayeler var ki, Rabbim ol deyince oluvermiş. İnşallah buradaki bütün arkadaşlarımın yüzünü güldürür Rabbim ♥️

Sıra Hatice kızı Hanife kardeşimizde

Rakika Rakika Hatice kızı Hanife
için her birinin başında besmele çekerek 1000 tane İhlâsı Şerif okuyoruz. Allah kabul etsin!

LİSTEMİZ:

1- Hebehubele Hebehubele :KK200: Seda

2- bezginblog bezginblog :KK200: Emine kızı Esra

3- annesinineseri annesinineseri :KK200: Nurcan kızı Eser

4- @Ssy8491 :KK200:Seher (MAZERETLİ)

5- Gullbahcemm Gullbahcemm :KK200:Tülay ve İsmail çifti

6- Z Zehra_gns :KK200:Zeliha kızı Zehra

7- @Mirac46 :KK200:Duygu (MAZERETLİ)

8- Rakika Rakika :KK200: Hatice kızı Hanife

9- P pembehayaller06 :KK200: Ezgi (MAZERETLİ)

10- agustos72 agustos72 :KK200:Ayşenur

11- Kader_91 Kader_91 :KK200:Şaziye

12- Minnoskafa Minnoskafa :KK200: Gamze

13- @Papatyagibisin70:KK200:Zeynep

14- @Hayalimdi gercek oldu :KK200: Hatice ve Ramazan çifti

15- @Madammor :KK200: Ayşe

16- ftmclk ftmclk :KK200:Süleyman kızı Fatma

17- Ezmu0810 Ezmu0810 :KK200: Ezel

18- aysnrdmrc aysnrdmrc :KK200: Ayşenur

Kalan:900

Back