- 17 Mart 2018
- 245
- 81
- 13
- 27
- Konu Sahibi Hebehubele
- #1.201
tamam inşallah bekliyor olacağm :)Tamam canım hoşgeldin bugün okumalar erken bitti yarın ki listede adını göreceksin insallah ❤
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam inşallah bekliyor olacağm :)Tamam canım hoşgeldin bugün okumalar erken bitti yarın ki listede adını göreceksin insallah ❤
Kandil ya aslında ne kadar çok kişiye okusak iyidir diye düşünmüştüm canım ama siz bilirsiniz bekleriz o zamanAmin inşallah kardeşim Allah razı olsun diğer arkadaşa yarın geçelim ama kader_91 herkese 100 okuycam dedi ama her gün bir kişi olarak biliyor o görsün okusun :)
Herkes ağzı karışsın istiyor fatmam yoksa ben de isterim çok çok okuyalım ama sonuçta hepmiz hepimize dua ediyoruz Rabbim hepimizi birden sevindirsin inşallah bu kardeşliğin hürmetine ❤Kandil ya aslında ne kadar çok kişiye okusak iyidir diye düşünmüştüm canım ama siz bilirsiniz bekleriz o zaman
Amin canım benim inşallahHerkes ağzı karışsın istiyor fatmam yoksa ben de isterim çok çok okuyalım ama sonuçta hepmiz hepimize dua ediyoruz Rabbim hepimizi birden sevindirsin inşallah bu kardeşliğin hürmetine ❤
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım ne olduğunu bilmediğim için Rabbim gönlünde ne muradın varsa nasip etsin inşallahGullbahcemm cnm benim herzaman ararım tabiki ama olmadı böyle gitmen üzdü gerçekten arada da olsa gir ama kendini uzeceksen böyle hep ara vermen senin için daha iyi hastalanirsin cnm toparla kendini lütfen rabbim şu mübarek günde dua okuyamiyorm çok isterdm böyle bi günde ibadet etmeyi ama hep dualarmdasn kuzum beni kendine çok dikkat et hep olumlu düşün yarın sonuç göstermeye gitcm dua edin baa
Amin canım benim amin inşallah Rabbim bizlerede nasip eder tez vakitte annelik duygusunuArkadsn bebeği oldu hayırlı olsun gittik görmeniz lazm okada tatlı ki ayakta uyuyor sürekli kucakta gözler gidiyor mis gibi kokuyor belli etmedim ama rabbim bizede nasip etsin bana diyorlar sende dogurndie hayırlısı dedim ((
Doktorlar sonuç pek iyi gormemisti kist vardı ve diğer sonuçlarımı gostercm 2 gün aglamistm hiç bir açıklama yapmamsti bakalm yarn ne diyckler hayırlısı Allah razı olsun bu mübarek günde dualarınızı esirgemeyin yarın iyi haberlerle geliyim neolrİnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım ne olduğunu bilmediğim için Rabbim gönlünde ne muradın varsa nasip etsin inşallah
Aminnn cnm bide kimse durumu bilmeynce sıra sende diyolr ah ahAmin canım benim amin inşallah Rabbim bizlerede nasip eder tez vakitte annelik duygusunu
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım ne olduğunu bilmediğim için Rabbim gönlünde ne muradın varsa nasip etsin inşallah
Gamzecim bugün bitti yarın okurken katılırdı inşallah ❤Arkadaşlar hayırlı kandiller, bugün ben de okumaya başlıyorum inşallah. Sıra kimde ve kaç tane kaldı?
İnşallah güzel haberlerle gelirsin canımDoktorlar sonuç pek iyi gormemisti kist vardı ve diğer sonuçlarımı gostercm 2 gün aglamistm hiç bir açıklama yapmamsti bakalm yarn ne diyckler hayırlısı Allah razı olsun bu mübarek günde dualarınızı esirgemeyin yarın iyi haberlerle geliyim neolr
Canim iyi haberlerle dön insallah Allahtan umut kesilmez. KesmeDoktorlar sonuç pek iyi gormemisti kist vardı ve diğer sonuçlarımı gostercm 2 gün aglamistm hiç bir açıklama yapmamsti bakalm yarn ne diyckler hayırlısı Allah razı olsun bu mübarek günde dualarınızı esirgemeyin yarın iyi haberlerle geliyim neolr
Okudum canım bu gün 200 okudumAmin inşallah kardeşim Allah razı olsun diğer arkadaşa yarın geçelim ama kader_91 herkese 100 okuycam dedi ama her gün bir kişi olarak biliyor o görsün okusun :)
Amin bu mübarek günlerde dua ediyorum rahatlıyorum. . Bu mübarek günde kandilinzde rabbim herkesin kucağına doldursun yalvarıyoruz rabbimeCanim iyi haberlerle dön insallah Allahtan umut kesilmez. Kesme